Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 8

lauricipani spune:
Ancule i-a obtinut cat se poate de natural!!! Dupa 7 ani de AC la 5 luni de cand le-a oprit a ramas. Culmea este ca am avut si io si ea ovulatia in aceiasi zi si ambele ramasesem gravide numai ca a mea a fost extrauterina. Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

alexia28 spune:
Buna dragutelor,
Anangel felicitari inca o data, sa ai o sarcina usoara usoara si bebeul sa fie sanatos si sa fie totul bine.
Gogosar, nu te mai gandi la prostii, uitestai linistita pana vezi ce spune medicul. Si n-ar si rau sa mai faci o echo si in alta parte sa vezi mai multe pareri. Bafta multa!

dandana spune:
ura fetele!
am trecut sa va vad ca tare imi era dor de voi
ma bucur sa vad atatea noi
eu sper ca sunt bine, am programare peste o saptamana la iosup, abia atunci am gasit liber
mi-am facut dublul test si astept rezultatul cu o strangere de inima pt ca pare a fi altceva decat voia doctora
nu am scapat de greturi, nu pot dormi bine, sunt cam balonata, nu se vede burtica si nici nu m-am ingrasat, poate un kg, dar am inceput materna si am auzit ca acu e acu
nu am spus inca la scarbici dar m-am intors abia ieri
intreba cineva cum se poate ajunge la giulesti la d-na bucur sau la d-na moisa. eu am ajuns la d-na bucur prin programare telefonica si apoi am mers numai la spital, analizele date la prima intalnire mi-a spus ea unde sa le fac, unele la giulesti, altele la cantacuzino. d-na bucur nu are cabinet dar se duce si la centrul medical unirea numai ca am auzit ca sunt programari cu mult timp inainte. telefoanele s-au schimbat dar incearca la 316.12.77 si spui ca esti la prima programare.
la d-na moisa nu poti sa ajungi prin programare (dansa nu cred ca da consultatii la acel centru de infertilitate unde trebuie sa te duci initial) dar are cabinet particular si poate una din fetele de pe lista iti dau numarul de acolo
va pup pe toate si sa auzim vesti bune!
dandana 12+

Jocelyn spune:
vai ce bine, ninge cu gravidute :)
felicitaaaaaaaaaaaaaari!
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

simonette spune:
Buna fetelor!
Mai stie cineva ceva de Martha? De cateva zile n-a mai dat nici un semn si sunt cam ingrijorata pt ea! Ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine!
Va pe toate si va doresc multa bafta!

adiutza spune:
Iaca, indraznesc si eu !!! Chiar daca sunt mai nou sosita, asta nu ma impiedica sa lacrimez de bucurie si emotie cand vad atatea dutze ...
FELICITARI, sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate multa,
sanatosi si voinicei !!!
Si nu uitati : puneti o vorba buna si pentru noi celelalte...
Pupi multi,
de la Ploiesti
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

simo29 spune:
Buna seara fetelor!!!
Ma bucur ca mi-am vazut si eu numele pe lista voastra!
Vreau in primul rand sa va felicit pe cele carora vi s-a indeplinit dorinta!
Sper si eu sa va urmez cat mai curand. Dar deja incep sa-mi fac griji(adevarul este ca nu mai am rabdare).
Am facut si eu si sotul meu ceva teste si doctorii au spus ca totul e ok.
Totul depinde de noi!
Pupici

Himmelsduft spune:
Anangel, felicitari, sanatate si o sarcina usoara!
Ma bucur ca sint atatea fete , si noi vrem, sper cind ma reglez sa fie.
Pupicuri la toate,
Himmelsduft
calut

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!
anangelFELICITARI!!!!!!!!Sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara!
Eu ma simt asa rau,burta ma doare intr-o veselie..ziua 26..NU VREAU SA VINAAAAAAAA
Va pup!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

iepumic spune:
V-am spus eu ca noul an are semne bune?
Felicitari Anangel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sarcina usoara si nu ne uita!
Leditia, lauricipanide-a lungul timpului, desi nu am facut analize specifice, s-a constatat ca ar fi mai multe simptome de circulatie deficitara: dureri de cap, tensiune mica, extremitati reci si mai deranjant: mi se umfla picioarele foarte rau, mai ales la caldura, in pantofi stramti si daca stau mult pe scaun (ceea ce fac din cauza meseriei mele). In ultima vreme chestia cu umflatul picioarelor m-a deranjat tot mai mult. la frig intens aproape imi paralizeaza, adica nu le mai simt, parca am 2 lemne....indiferent cate perechi de ciorapi as avea. Nu stiu ce sa fac , mi-e teama de tromboflebita sau tromboza (nu stiu exact diferenta).
Iepumic