Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 7

floricika spune:
FELICITARI Anangel Sarcina usoara, bebic sanatos si mancacios
, ne vedem la mamici de spetembrie-octombrie!
Ah Doamne, ce as vrea sa fiu de fata cand le vei spune rudelor alea dragute!
Eu eram sigura ca esti! Cand mergi la dr?
Nunta

Anca Wish spune:
Felicitari, Anangel. Sarcina usoara!!!
Laurici, ce faci? Zi-ne si tu ceva frumos!
anca...SIGUR intr-o zi

Anamadalina spune:
Anangel, FELICITARI SI SARCINA USOARA!
sa fii sanatoasa, sa nu pui mute kg, sa ai un sanatos si frumos!
Te pup,
Maduta

anangel_lexi spune:
Fetelor, multumesc pentru felicitari si urari. O sa vorbesc cu bebe sa va puna la fiecare dintre voi cate o pila la Doamne-Doamne. Ce ziceti?
Floriciko, intr-adevar abia astept sa le vad si eu mutrele rubedeniilor. Ale tale cum au reactionat?
I wish I were an angel...
Poze diverse

lauricipani spune:
Buna iubitele mele, hop si io putzin sa va "vad"!
Felicitari gravidoaselor!!! Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa faceti copii sanatosi.
Ancule, ca sa spun io? nu mai stiu la cate zile am CM acum sunt in asteptare si daca este sa fie ceva ...te anuntz io, adica pe toate. Da poate ai gura aurita ca deja sunt in intarziere cu 2 zile....macar sa fie asa!
Sunt foarte speriata ca prietena mea Delia care este gravidoasa in 20 de saptamani si are gemeni a avut ceva sangerare acum dimineata si am trimis-o la spital de urgenta. Io n-am avut curaj sa ma duc cu ea, s-a dus Vera. Ma rog la Dumnezeu sa-i fie bine draga de ea...
Pup toate iubitele mele frumoase! Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

lauricipani spune:
iepumic din cate stiu eu mai este si Clexan-ul! Dar pentru ce probleme ai nevoie? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

gogosar spune:
Buna fetele.
Sunt intr-o piua de la spital( pentru cine nu stie, sunt internata pentru niste investigatii), si am o intrebare la voi.
Daca stie cineva sa imi dea relatii, sau unde sa citesc la DC( ca nu localizez subiectul)despre LEZIUNI NODULARE TIROIDIENE.
Asa mi-a spus ieri la echo tiroidian, si pana marti cand imi vine doctora mea, stau cu inima indoita ca nu stiu ce e asta.In mintea mea o asociez cu cancerul.Sa nu radeti de mine, poate oi fi nebuna, dar asa am citit si un subiect pe google.
Va pupic si vb mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

lauricipani spune:
Gogosar, nu stiu exact ce inseamna dar stiu ca prietena mea Vera a fost diagnosticata de un MARE medic cu asa ceva si dupa 3 ani de tratament un alt medic foarte mare i-a spus ca nu are nimic. Nu te speria si nu asocia cu altceva! mai asteapta si o alta parere!
Pup fata si succes!!!
Ancule Wishule hai ca acum sunt mai bine ca m-a sunat Delia si mi-a spus ca toyul este OK dar ca trebuie sa faca serclaj(cred ca asa se scrie?!?) adica momentan nu este problema! mai sta asa pana marti cand ii face interventia. Draga de ea...si are si gemeni. Laurici
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

valentinag spune:
Salutare fetili!
Anangel felicitari,sarcina usoara si bb sanatos!
Gogosico,ti-am trimis un pm mai demult l-ai primit?
Bey,care ati facut spermograma la Matei?cat costa?
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

Anca Wish spune:
Laurici, sanatate multa Deliei. Ce frumos...hmmm gemeni! Obtinuti natural?
Vera e mama ranitilor. Si cu tine si cu Delia...suflet mare.
Io la ovulatie, dar cu mancarimile pe cap (vorba vine..). Nu credeam ca o sa ma manance niciodata asa de rau, sau, mai bine zis, nu mi-as fi inchipuit niciodata ca candida va fi motivul
Asa ca prestez mai la vara asa. poate trec pana atunci. Fac haz de necaz io.
Pup fetele!
anca...SIGUR intr-o zi