Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 6

Anamadalina spune:
Anaangel, abia astept ziua de maine sa ne zici!! Sa ne zici ca DA!!! Iti tin pumnii, sa faci nani linistita si sa ne scrii cat mai repede. O sa ma rog pentru tine. Te pup,
Maduta

MADYN spune:
Leditia, utrogestanul nu face nici un rau daca-l iei, si sigur daca ajungi la dr. Tutunaru o sa-ti dea (tinind cont si de antecedentele tale). Mie mi-a dat de la primul consult, preventiv, 2 dimineata si 2 seara intravaginal, desi eu n-am avut absolut nici o problema.
P.S. Pup fetele mele dragi! 10+
Bebelica

Leditia spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Leditia, utrogestanul nu face nici un rau daca-l iei, si sigur daca ajungi la dr. Tutunaru o sa-ti dea (tinind cont si de antecedentele tale). Mie mi-a dat de la primul consult, preventiv, 2 dimineata si 2 seara intravaginal, desi eu n-am avut absolut nici o problema.
P.S. Pup fetele mele dragi!10+
Bebelica
Mersi,poate o sa iau.Insa nu stiu cate sa iau..stiu ca o sa-mi dea..pe langa altele,ca stiu ca are o schema de tratament dumnealui..
Apropo asta il pot lua asa de la farmacie sau imi trebuie reteta?
Mersic mult.
Oricum is optimista..si am eu o presimtire ca in sept o sa-mi strang ingerasul in brate.
Multumesc tuturor pt incurajari.

Va pupic dulcic.

PS:Stiu ca nu face rau,insa mi-a intrat asta in cap sa nu ma tratez eu si sa nu iau medicamente dupa ureche

POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

MADYN spune:
Leditia, utrogestanul se ia de la farmacie si fara reteta. Mie mi-a mai dat Magne B6 - 4/zi si acid folic (pe care le iei si tu). Atit pentru trim I.
Iti tin pumnii sa, sa fie bine! 10+
Bebelica

iepumic spune:
Bonsoir fetelor.
Despre Aspenter am auzit si eu...exista si alte tratamente pentru problemele de circulatie de care stiti voi? Eu am mari probleme cu asta si cum ma pregatesc cu bb, sunt tare speriata ca in timpul sarcinii o sa suferim amandoi din cauza asta.
Anangelmulta bafta. Astept vesti bune. Te pupic.
Iepumic

Leditia spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Bonsoir fetelor.
Despre Aspenter am auzit si eu...exista si alte tratamente pentru problemele de circulatie de care stiti voi? Eu am mari probleme cu asta si cum ma pregatesc cu bb, sunt tare speriata ca in timpul sarcinii o sa suferim amandoi din cauza asta.
Anangelmulta bafta. Astept vesti bune. Te pupic.
Iepumic
Ce probleme ai?Ce ti-a iesit la analize de spui asta?
Fiecare dr are o anumita schema de tratament..eu am vazut ca dr T da si aspenter,mie dr de hematologie insa mi-a zis sa iau,pana ajung la dumnealui si daca dumnealui imi da altceva cu atat mai bine.
Mie proteina S si C nu mi-au iesit bine.
Pupici si multa bafta.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

lili77 spune:
Buna fetelor! Si eu vreau pe listuta la viitoare. Va rog sa primiti si pe mine. Numele meu este Lili am 28 ani, incerc de aproape un an pt bebel. Va citesc de foarte multa vreme dar nu prea am scris. Acum m-am hotarat sa devin una de-a voastra. la noi problema, cel putin cunoscuta pana acum este infertilitate masculina. Sotul meu (aproape 37 cu un copil de 15 ani din prima casatorie)si-a facut spermograma la Medsana in nov 2005 iar rezultatul a fost socant:
volum 3,8 ml
ph 7,6
timp de lichefiere 40 min
nr. 0,48 mil / ml (480.000 / ml)
mobilitate A 20%
mobilitate B 15%
mobilitate C10%
imobili 55%
leucocite 200 / mm3
forme tipice 65%
Concluzie oligoastenospermie severa
Eu mi-am facut doar analize uzuale de sange, rh, urina, eco abdominal... toate par OK.
Am si eu cateva intrebari:
1. cum se poate afla daca trompele sunt OK (tb facuta HSG am vazut ca multe fete o considera o analiza invechita, sau se poate vedea printr-o simpla eco transvaginala?)
2. instilatii = HSG ???
3.sotul ar tb sa-si faca si spermocultura? Ce rol are?
4.el face acum un tratament cu BU, Zn, acid folic, vit E. Am vrea sa repetam spermograma. Am aflat de pe DC ca Dna Dr. Matei este cea mai tare in spermograme si am vrea sa mergem la ea. M apoate ajuta cineva sa o contactez si sa-mi spuna cum trebuie procedat (se plateste ca la Medsana o suma fixa - chitanta sau i se da dr. o suma oarecare sau cat cere ea) la medsana am platit 550.000.
5.As vrea sa ajung si la unul din dr de la Giulesti (dna dr Cezara Bucur sau dna dr Moisa)cum trebuie procedat ? tb sa merg la ele la cabinet sau la spital? daca merg prima data la cabinet voi merge numai la cabinet si invers? Analizele pe care mi le vor recomanda le voi face unde? cabinetul lor, spital, alte clinici...?
Deocamdata doar atat>
Va rog sa nu va suparati pe mine ca am scris atat de mult si ca am intrebat atatea dar este singurul loc unde pot pune toate intrebarile care maframanta fara sa imi fie jena, teama, sau altceva...
Va multumesc din suflet pentru rabdare si intelegere. Am atatea nelamuriri, temeri, incertitudini ca nu mai stiu ce sa fac.fetele

anangel_lexi spune:
DAAAAAAAAAAAAA, pot sa strig DAAAA in gura mare!!! Azi de dimineata am facut testul Clear Blue si mi-au aparut cele 2 liniuate aproape instantaneu! Si cat se poate de clare! Sunt tare fericita. Dupa amiaza sun la dr la cabinet sa-mi fac programare!
I wish I were an angel...
Poze diverse

Tabitha spune:
anangel: felicitari. Ne bucuram pentru tine. Te trec imediat la
. Sarcina usoara, sa fie totul bine si peste 8 luni (cam asa e, nu?) sa te vedem cu bebele in brate.

andicu spune:
Anangel_lexi, FELICITARI! multa sanatate, sarcina usoara si bebic sanatos si cuminte! sa ne tii la curent!
Andreea.Pozele mele