Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 5

anangel_lexi spune:
Leditia, capul sus, trebuie sa gandesti pozitiv. Hai te rog eu, fii optimista, stiu ca e greu dupa ce ai trecut prin ce ai trecut tu, dar trebuie sa ai incredere ca bebitul tau e cuminte si sta acolo la caldurica si creste.
Alexia28, multumesc mult, am gasit si mi-am luat! dar nu de la Dona ci de la SensiBlu (mi-era mai la indemana ca locatie).
I wish I were an angel...
Poze diverse

adiutza spune:
Salutare, fetelor!
Va multumesc ca m-ati trecut pe lista aspirantelor , dar se pare ca cel putin o luna mai stau pe aici...
In afara de acid folic ce mai pot lua acum inainte de
? Medicul nu mi-a dat nimic... Si pe deasupra am si o infectie urinara care nu-mi da pace...
Va pup dulce,
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Leditia spune:
Claucia,dupa 3 sarcini pierdute e mai greu sa fi un izvor de optimism,mai ales cand sti clar ca suferi de ceva..eu de sindromul de hipercoagulabilitate a sangelui..si nu se face transferul bine intre mine si embrion(am rectificat,spusesem fat..pt mine e bb si la 6 sapt si la 9 luni)
Oricum eu o sa-l mai sun pana s-o rezolva intr-un fel.Daca totusi nu se poate merg aici la un dr.,fost invatacel al domnului dr. Ancar.Nu concep..efectiv nu concep sa o pierd si pe asta!E al meu si vreau ca in sept sa-l strang in brate.
Aaa si mie mi-au fost prescrise Ac..da asa dupa urechea dr,deci la fel daca le-as fi luat si dupa urechea mea..ca nu mi-a facut nici o analiza.
Ingeras26a..nu prea-i felul meu sa iau medicamente dupa capu meu,chiar daca am si ceva studii in domeniu..Iau oricum acid folic,aspenter si magne B6.Ma batea gandul sa iau utrogestan..da'mi-e cam frica sa iau asa dupa ureche.
Deocamdata ma simt bine..sunt bine..inafara de simptomele specifice..sunt bine.
Va pup cu drag.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

valentinag spune:
helauu
Ioana te iau da-ti dau doar apa plata cu lamaie!ca sa fii bella
cand te duci la jermanica!
Mi,taci ca si io sunt a mia oara la cura,cica....
Ledi,asa veste minunata merita sarbatoritadaca punem de-o intalneala poate vi si tu totusi,ca mereu am avut cate o graviduta cu noi!
Ro Ana,felicitari si tie sarcina usoara!
ardit,are trebi multe rau de tot,a zis ca intra p'aci cand se mai elibereaza!
lachi???pe unde umbla?liana e in vacanta,simonette?
pup iu all!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

tumpi spune:
leditia sarcina usoara si fie ca de data asta sa stea la mami in burtica atata cat trebuie.
vale buna si aia, numai sa va mobilizati odata ca plec si nu va mai vaz si nu vrea sa va las asa de -acite
o sa incerc sa dau si deardit, chiar m-am gandit zilele astea la ea.
poate reusim si pe ancaw sa o scoatem din barlogul ei.
astept propuneri
ps:lachiiiiiiiiiiiiiiiii
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

anangel_lexi spune:
Leditia, pentru ce e aspenter-ul ala de care zici tu?
Poze diverse

valentinag spune:
Anangel,aspenterul este aspirina de 100,ajuta la subtierea sangelui si o mai buna circulatie.Leditiei ii este bun,o ajuta sa se faca transferul de sange intre ea si fat mai bine!Doame ajuta Ledi,in septembrie sa te vizitez ca sa-ti vad galusca!
Chiar nu are nimeni telefonul martei?dati-mi-l mie sa o sun daca il aveti vreuna!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze

Leditia spune:
Anangel..aspenterul e pt problema mea cu coagularea sangelui.Si nu ma despart de el pana la noi ordine.Adica asta iau de asta-vara,1 /zi.O sa ma despart de el,daca imi zice dr.insa el nu-i face rau lui bb pt ca eu am aceasta problema.Daca as avea o circulatie normala,atunci nu l-as lua.
E o aspirina,insa in doza mult mai mica decat una normala si e altfel facuta..Cam cum e si tromboass..daca ai auzit.Se da in probleme de coagulare.
Te pupic.
Edit:scuze,acum am vazut ca ti-a raspuns vale.La mine ramasese pagina deschisa,am mancat si apoi am zis sa-ti raspund..insa apoi am vazut ca intre timp ti-a raspuns vale.
Edit 2:As dori sa stiu si eu ce e cu Martha..sper sa fie bine.
Poate cine tine legatura cu ea mai strans asa, ne poate spune cum se mai simte.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

anangel_lexi spune:
Multumesc pt. lamuriri, vale si leditia. credeam ca sunt tot niste vitamine pentru gravide si ma pregateam sa scriu despre asta pe listuta de intrebari cu care ma voi duce la doctor.
Pai, Leditia, daca exista un medicament care sa te poata ajuta, atunci nu mai ai de ce sa-ti faci griji, nu? Hai, fii optimista, plsss!!!
Poze diverse