Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 4

anangel_lexi spune:
Fetelor, sper ca maine sa va pot da vestea cea mare, ca sunt intr-adevar insarcinata!!! Pana una alta am fost de dimineata la 2 farmacii in Piata Unirii si nici una nu avea Clear Blue. O sa dau o fuga in pauza de masa pana in Piata Amzei poate am mai multa bafta!
I wish I were an angel...
Poze diverse

PamELLA spune:
Buna dimineata fetelor!!!
claucia,dupa o perioada de timp in care ai luat anticonceptionale,e normal ca ciclul sa fie neregulat timp de 6 luni!daca dupa 6 luni de zile continua sa fie la fel(neregulat),atunci ai motive de ingrijorare.Deci,stai linistita,totul o sa revina la normal,te asigur!!
Va pup!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

andicu spune:
Hello fetelor.
Gogosarel, multa sanatate !sper sa nu fie nimic grav.
AncaW si Tumpi, sper sa va vad de manuta si prin parc cu copiii cat de curand, nu mereu pe la doctori !
Andreea.Pozele mele

Leditia spune:
quote:
Originally posted by claucia
Buna dimineata fetelor,
Un bun venit si o sedere scurta aici asa cum ne dorim si noua desi ne placeee.
Felicitari fetelor cu viitoare burticuta.
Mie iarasi mi-au venit.. la 2 saptamani jumatate. Ce rau m-am dereglat de la anticonceptionale...de 3 luni imi vine la 28-19-33-17 zile. Of, Vineri ma duc la doctor. Dar prima oara cand imi vine de dupa pastile mai normal, mai abundent (nu foarte dar nici 3 picaturi). Poate ma normalizez si ma reglez.
Hai va pup si o zi superba!
Nu e normal ce ti se intampla!
Eu am luat AC 6 ani,cu mici intreruperi,cand ramaneam si insarcinata desi ma protejam.Acum in vara am aflat ca sufar de ceva ce nu-mi permite sa mai folosesc si-mi sunt interzise total AC..oricum vreau un bb.
Ciclul meu e regulat si nu-mi face fite..asa ca cel mai bine ar fi sa mergi la dr,pt ca nu e normal ce ti se intampla.
Multa sanatate.
Acum,despre mine..ciclu absent..semne de sarcina de multisor,am vrut sa-mi fac testul de sange beta hCG..da imi dadeau rezultatul in 2 sapt.asa ca nu l-am mai facut.La inceputul sapt.viitoare merg la dr. sa se confirme sarcina si sa-mi iau tratamentul.
Va pup cu drag si va doresc multa,multa sanatate.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

alexia28 spune:
Buna dragutelor,
LEDITIA, felicitari, Doamne Ajuta sa fie bebe
CLAUCIA si eu m-am dereglat foarte tare de la pilule. Depinde de organism si de tipul de pilule.
Anangel_lexi incearca la farmaciile Dona eu de acolo am luat.
RO ANA felicitari
Si pentru toate fetele nou venite Bine ati venit si Sedere cat mai scurta aici.

MirelaV spune:
Vale si Tumpi, bine...intalniti-va voi k io si asa sunt la cura de luni k nu mai incap in nimik si am zis sa economisesc banii sa nu ii cheltui pe haine
felicitari noilor gravi
bine ati venit noi aspirante
Leditia, apai cu asa liniste ne anunti tu k vine bebica la tine? felicitari!!!! MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

claucia spune:
Multumesc pentru raspunsuri fetele
PamELLA si Alexia, la fel si voua vi s-a intamplat? Stiu si eu am mai vorbit cu diverse prietene si la fel mi-au spus; o prietena a avut sangerare in fiecare zi de dupa anticonceptionale timp de 1 luna, dupa care 6 luni i-a venit tot asa la 16-20 zile sau mai tarziu la 33-37. Si a mers la doctor. Pur si simplu dereglare.
La mine insa e bine ca de 3 luni nu venea asa cum trebuie ca si cantitate sau durata dar luna aceasta parca emai aproape de 'adevar'.
Oricum maine am programare la doctor si va spun dca e ceva. Sper sa nu, Doamne fereste
Leditia, cred ca depimde de organism. Un dr ginecolog mi-a spus ca daca inainte aveam CM neregulat, tot asa si dupa va fi, mai ales ca pana se reincepe lunara activitate a tuturor componentelor dureaza. Pana acum au fost pe stand-by; acum incep din nou sa lucreze;
Am momente in care ma gandesc ca cine stie ce ascunde viitorul, poate sunt lucruri atat de grave pe care noi nu le stim? Daca e asa, daca e asa?
Alta data ma gandesc ca totul este bine si devin optimista. Acum sunt linistita si maine ma duc la doctor. Sa vad ca totul este bine. Spun eu.
Leditia, MIrelaV are dreptate. Asa cu voce subtirica si timida anunti tu asa o posibila veste? da-ne de stire.
Va pup

Leditia spune:
Claucia..pai si eu inainte de AC aveam ciclu neregulat..niciodata nu stiam cand vine si era cu dureri groaznice..da groaznice.Durerea pleca pe picioare,pe care nu le mai simtem..spatele era paralizat de durere..efectiv,de la brau in jos parca eram paralizata de durere..Asta se intampla adolescenta fiind,caci de la 18 ani jumate am luat Ac.
Am si lesinat de altfel de la atata durere,de era sa ma si ard cu tuica fiarta-un leac babesc..ca de la pumnu de algocalmin nu-mi trecuse durerea..
Acum insa,dupa ce le-am intrerupt in vara, nu mai e asa neregulat si nici dureri mari nu mai aveam..adica luam un nurofen-doua..si gata..numai ca din cauza lor m-am pricopsit cu alte alea si sincer nu prea sunt de acord cu luarea de AC fara niste analize riguroase..ca-s pacatoase rau .(adica ma intelegeti voi,n-are de a face cu religia,sa nu ma intelegeti gresit)
Dragelor io am vocea subtirica ca inca mi-e teama..am sunat acu la programari si m-a programat pe 23..cand o sa fiu in sapt.7..insa eu de obicei atunci pierd..si mor aci cu nervii..Ca daca sunam mai devreme,poate-mi zicea ca trebe sa astept sa vina ciclu si apoi..daca am sunat acu..mi se pare tarziu si-s cam speriata..bine astea cu ce mi-ar fi zis in supozitiile mele..ca nu stiu ce Doamne iarta-ma mi-ar fi zis.Incerc sa-l sun,insa are tel inchis..Daca cumva nu reusesc sa vb cu dumnealui si sa-mi zica ce sa fac ,merg aici la un dr..si o sa merg si pe 23 la dr T.
Sunt fericita,imi doresc bebelusul asta mai mult ca orice,insa am sufletul strans..Pana azi eram optimista,insa acum cand am vazut ca-s programata tocmai in sapt in care eu pierd..off sunt ingrijorata si doar cine a trecut prin ce-am trecut eu imi poate intelege disperarea.
Va pup cu drag si va tin la curent.
Mirela,hai vino cu mine la mamici de sept-oct..plizzz..mai ai o sansa luna asta,ma rog pt tine.
Va pup dragelor si sper sa fie bine si la voi si sa deveniti cat mai curand viitoare mamici si apoi mamici.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

claucia spune:
Of, saracuta Leditia, ce dureri ! Din punctul acesta de vedere sunt bine, nu m-a durut niciodata mai mult de suportabil inainte si in timpul Cm (sper sa nici nu inceapa dureri
)
Ai dreptate, si eu cred ca nu se pot lua AC dupa ureche, eu le-am luat prescrise de medic dar vezi, nu se stie de fapt niciodata ce pot sa faca si ce sa influenteze cu toate analizele facute si toate controalele! Ca de fapt viata si evenimentele fac sa progreseze medicina asta. Asa ca ai dreptate, sunt totusi niste hormoni, poate gresesc dar nu cred ca sunt 100% studiate efectele lor in totalitate.
Hai fruntea sus Leditia si o sa vezi ca o sa fie bine. Daca tu crezi, chiar asa este, nu te gandi sa nu fi dezamagita. Si daca da, ce? Macar traiesti frumos si nu cu frica in sufletel. SI o sa vezi ca e de bine, sunt alaturi de tine sa tii bb-ul atat cat trebuie. Nu te gandi ca tu pierzi intr-o anumita perioada. Poate altadata, dar nu e obligatoriu sa fie asa mereu! hai fruntea sus! Nu esti o 'aspiranta optimista'?
Tabitha, tu esti un izvor nesecat de optimism...

ingeras26a spune:
Leditia, felicitari!!!
Sa dea Domnul sa fie bine! De ce nu incepi sa iei Utrogestan (2/zi), No-Spa (1 la 8h) si Acid Folic? Sunt pt sustinere. Shi vezi ca mai cria Livia de o plantutza excelenta pt sustinere, cred ca merita sa incerci, tu nu? Cauta la trat nat 2 sau 3.
Bafta multa!
Pupi, Ingeras