Aspirante optimiste (174)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

buna seara fetelor !

sunt simona din cluj,am 29 de ani si ma alatur si eu voua OPTIMISTELOR! traiasca optimismul!
ma straduiesc si eu de aproape un an, dar inca nu am trecut la masuri grele!Oricum sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi!

Va pupa Simona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ro Ana felicitari si sarcina usoara!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Mutumesc mult Tabitha!
Sper din tot sufletul ca toate sa nu stam prea mult pe aici si sa ne intalnim la !!
Doamne ajuta!
ADELa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca si eu am avut o candida odata pe care am tratat-o cam superficial si la un moment dat am sangerat destul de abundent.Atunci am mers repde le doctor si mi-a facut o chestie asemanatoare cu antibiograma(nu stiu cum ii zice) ca sa vad le ce e sensibila candida in acel moment.Am facut tratament cu niste ovule pe care le chema Myconazol(cred) Era o cutie cu un trandafir pe ea.
Iti doresc multa sanatate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara, fete frumoase.

Ro Ana, FELICITARI si sarcina usoara!
AnaMadalinasi Simona, bine-ati venit! sedere scurta la Aspirante!

Anca, nu stiu daca spun bine, dar mie mi-a recomandat dr Poligynax, insa am avut Gardnerella cu Candida in forma usoara. Eu am inteles ca Poligynaxul e bun ptr Candida. Multa sanatate!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!
anangel,de-abia asteptam sa te felicitam inca o data pt rezultatul de vineri!!
RO ANA,FELICITARI!!!!!!! Sa dea Domnul sa ai un bebe SANATOS!!!
Bun venit noilor aspirante si dupa cum au urat si celelalte fete:sedere cat mai scurta!!
Eu sunt putin obosita si numai cand ma gandesc la cata treaba am maine si vineri...
De cand am vazut topicul facut de ionica in legatura cu sarcina fara tratamente cu ajutorul broscutelor parca mi-a mai dat cateva sperante in plus..poate cine stie...
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Felicitari gravidutelor si sarcini cat mai usoare.
Bine ati venit aspirantelor si sa nu stati prea mult pe aici.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata tuturor,
bun venit noilor aspirante, sa treceti repede la -dute, iar fetelor care ne-au anuntat ca-s sarcina usora si sanatos si mancacios.
ancaw mergi la dr sa-ti faci analizele si asa cum zicea si asi tb facuta antibiograma sa vezi la ce este sensibila infectia in mom de fata.eu asa mi-am facut.chiar si eu tb sa merg la analize ca tb sa refac PAP-ul si secretiile, ca eu mi-s mama infectiilor.
anca(gogosar) tin in continuare pumnii sa fie bine cu analizele.Pt fetele care nu stiu, anca s-a internat sa-si faca analize fiinca in ultimul timp s-a simtit rau.Acuta -ici , suntem alaturi de tine.
vale, bineeee, las ca te tin eu minte, numai frumoasei si modestei ii oferi , mie nu, las ca nu va mai fac nici o poza la masculii cu spermograme viabile.

O zi buna va urez, -ici la toate fetele fara a nominaliza pe vreuna.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata fetelor,
Un bun venit si o sedere scurta aici asa cum ne dorim si noua desi ne placeee.
Felicitari fetelor cu viitoare burticuta.

Mie iarasi mi-au venit.. la 2 saptamani jumatate. Ce rau m-am dereglat de la anticonceptionale...de 3 luni imi vine la 28-19-33-17 zile. Of, Vineri ma duc la doctor. Dar prima oara cand imi vine de dupa pastile mai normal, mai abundent (nu foarte dar nici 3 picaturi). Poate ma normalizez si ma reglez.
Hai va pup si o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna fetelor
Sunt o fana a voastra care a decis sa se inscrie si ea pe lista optimistelor. Am 28 de ani si din iulie incerc sa am un bebe. Am fost diagnosticata cu uter fibromatos si un nodul de 24mm in peretele posterior, partial calcificat. Eu sunt optimista sper sa iasa pana la urma si am inceput si un tratament cu mugur de zmeur.Voi ce spuneti, am sanse?
Sa ramanem optimiste!

Mergi la inceput