Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
monu spune:
LA MULTI ANI bebelusi de 13 sa fie cu noroc!!!!
noi ne-am intors acum de la dr. diagnosticul se pare ca e faringo amigdalita si mai luam antibiotice pana duminica. saracuta inca se mai ineaca in secretiile din gat si mai are un usor suierat cand respira. a fost f cuminte doar ca s-a enervat pe dr cand o asculta cu stetoscopul si drept urmare ii dadea peste mana. dar dupa aia au facut pace si gangurea de navea treaba. fetelor fiicamea e de groaza!!! de pe acum face ochi dulci baietilor. daca vede vreun tip misto incepe sa ii rada cu gura pana la urechi si sa gangureasca. iar daca are si mustata!!! o da gata imediat! e ceva de groaza! nic la tati nu face asa cand vrea sa cuceareasca vreun tip bine. si are si gusturi bune:))))
de acum voi fi mai activa pe aici deoarece scumpul meu sot s-a saturat de facturile mari de tel si a pus net prin cablu.
astazi a mancat prima data mancare din oala adultilor si i-a placut. ce-i drept era doar tocanita de cartofi dar si asta e un inceput.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
gusta spune:
Neata si de la noi.
va scriu cu o mana ca domnisoara mea vrea un pic cu mami
.
Am avut o noapte naspa cu n treziri deja sunt cahuie de cap.si la a 2
.Si cred ca o sa mai urmeze una .
Loreen o intrebare cand ai tinut disociat ce ai mancat la ziua de legume ca sa mor de stiu ce sa pap si mai am inca o zi.
Florentina multa sanatate lui Maya.
Monu multa sanatate lui Alexia.
Mai revin ca chiar nu pot sa scriu.
Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
mikka spune:
Sa va povestesc de fiica-mea... de obicei e hiperactiva si zornaie si trrancaneste intr-una. Ieri seasra era cam infometata, si pina sa prepar eu cerealele am lasat-o in tarc, cu un biscuite. L-a morfolit rapid, a reinceput cu joaca, si la un moment dat se face liniste... ma uit, fata minca toate firmiturile care mai ramasesera in tarc... le aduna cu degetzelele alea boante si pe care o prindea, o baga imediat in gura... era asa de concentrata si de dulce, ca imi venea s-o manincv cu tarc cu tot...
Gusta - vad ca tii regim. Ai incercat cumva dieta weight watchers, aceea cu punctele? Eu cochetez cu ideea si am inceput de miercuri sa maninc mai supravegheat, si deja se simte...
mstroie spune:
Vad ca azi n-a mai facut temperatura, dar azinoapte a fost jale mare cu gemete si vaicareli. Spuneam ca l-am tinut afara 10 minute pana la spital, asa fac cand ma duc dimineata la 8-9 ca e prea frig sa-l tin mai mult afara cand ma intorc si sa ies mai spre pranz ma chinuie o leneee ca lesin cand car carutul cu copil pe scari. Cand ma duc pe la 13-14 il mai plimb cand plec ca deobicei adoarme. La inceputul iernii nu ii puneam nici eu fular dar cand ajungeam in casa il gaseam cu muci inghetati in nas si am urmarit si eu copii pe afara si aveau fular.
Loreeen vreau sa vad si eu filmuletele dar nu stiu unde sa caut.
Mikka e gospodina de mica fata face curat la locul de munca![]()
Mari si DAVID
anky spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi,sa cresteti mari si frumosi
Fetele care tin dieta disociata,voi mincati si ou in ziua de lactate,nu?
Mikka,spune-mi si mie te rog,cum e dieta Weight Watchers?
O zi buna
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
tzumpiloi spune:
Buna ziua mamici,
Vai ce rau imi pare de bebeii bolnaviori, mititeii de ei!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
Florentina, noi mergem la Centru Medical Unirea, la dr Carmen Tanasescu. Din cate stiu pe bebei ii consulta numai la sediul din Enescu ( Pta amzei) pt ca numai acolo au sectie de pediatrie. Apoi, si la Centru Unirea tot din vena ii iau sange. Am inteles de la dr ca numai la medicover iau din degetzel iar eu mai stiu ca si la Spitalul Gomoiu...e laborator separat de analize, nu trebuie sa intri in spital din cate am inteles ( asta e pe bd Basarabia )
Loreen, nu la retete ma gandeam, ci la idei ...adica ce ii mai dai tu Deliei sa pape ca stiu io ca tu esti initziatoarea la mancare!
Eu mai astept cu Monti, ca uite acum am reusit sa fac si eu lasagna de la andreea.a...e la cuptor si o stept cu nerabdare!
Urmeaza apoi ciocolata de casa+ salam de biscuitzi de la Beatrice si abia apoi Monti!
Si eu cand o scot pe Mariuca afara tot fara fular pe nasuc...si noi stam 2 intre 11 si 13 si , daca nu e frig , mai iesim si seara o ora.
Pupici si multa sanatate la micutzii bolnaviori!
patriciaRO spune:
Bai facui acum niste tarte umplute cu ciuperci, foarte bune... Ma duc sa le bag in cuptor si apoi niste pateute cu branza, ca am musafiri...
hai pupici
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:
M-am trezit de dimineata si m-am pus pe telefoane. Am sunat la toate clinicile pe care mi le-ati recomandat sa intreb de unde i se va lua sange pt. hemograma. La toate se lua din vena. Bine ca am sunat ca eram chitita sa merg la CMU de la Unirii dar cum nu am gasit taxi imediat am zis sa mai dau niste telefoane pentru relatii suplimentare. Si mi-au spus exact ce mi-a spus si Tzumpiloi ca nu se ia decat din vena! Pana la urma ne riscam sa-i mai luam o data din vena (prima oara nici nu a simtit) insa Dr. a insistat sa megem sa-i luam din deget pentru ca numai asa ies valorile eozinofilelor corect!
Asa ca am avut ghinion astazi, am dat telefoane pana la 8:30 si cand stiam unde sa merg nu am gasit nici un taxi si nu am avut cum sa ajung in timp util la laborator
! Pana luni cand ajung, mai slabesc vre-o trei kg numai cand o vad pe ea ca nu vrea sa manance!
Intre timp m-am mai documentat pe net, am dat si cateva PM-uri unor mamici care s-au confruntat cu aceeasi problema si pot spune ca m-am mai calmat un pic. Cel putin mi-am mai scos gandurile negre din cap!
Inclin sa cred ca are ceva paraziti pentru ca o vad ca se tot freaca la nas si din cate observ prefera mancarurile dulci (daca fructele si cerealele se pot numi asa). Ce alte simptome mai sunt la viermisori, voi stiti?
Multumesc tuturor care m-au ajutat cu informatii si care ne-au urat de bine! 
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
loreen spune:
Geanina
...sper sa-mi si iasa...o sa fac intai pentru mine si daca-mi iese atunci dau drumu la invitatii cu mancare noua la orizont...
Florentina poate nu-s simptome clare astea cu mancatu la nas si preferatul mancarurilor dulci...e micuta totusi...frecatul la nas poate fi si semn de somn...in orice caz daca e asa atunci ar trebui sa fie vizibili si in scaun...mai fa o coprocultura...Eu cand a avur Bianca nu a fost nevoie de copro ca s-au vazut cu ochiul liber
Tzumpiloi pai ii dau asa: musaca de cartofi cu vita,bors de perisoare cu vita sau cu pui,supa de pui cu galuste,ciorba de legume,tocana de cartofi,mazare cu cartofi si pui,tortelinii cu sos de masline sau ce gasesc dar aasta-i preferat,cuc-cus cu pui,ficat de pui cu sos de usturoi...acuma vreaus a fac chiftele marinate si peste care habar nu am cum sa-l fac dar l-am cumparat sa zaca putin in congelator pana-mi vin idei sau dau de o reteta adecvata...
Dimineata si seara fructe,branza de vaci, oua,iaurt, cereale, biscuiti...Sa nu uit sa mentionez eternele borcane...
Gusta in special salate...si fructe de care gaseam...chiar si cartofi prajiti...prima tura e grea...
Mstroie lui Elisor i-am trimis filmuletul pe messenger nu stiu asa unde sa-l pun sa fie vazut...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mikka spune:
Tzumpiloi, am vazut ca mergi si tu la Tanasescu. Cum ti se pare, cum te intelegi cu ea?
FlorentinaG, proba de singe se ia din degel la Municipal sau la Budimex.
Anky, dieta weight watcher m-a cucerit pt ca mi s-a parut foarte generoasa. Pe scurt poti manca orice, dar cu masura. Poti merge la un restaurant fara sa salivezi la friptura celuilalt, poti manca si tu. Alimentele se echivaleaza in puncte (ceea ce e putin aiurea la inceput), si trebuiie sa consumi obligatoriu un anumit numar de puncte pe zi, combinand alimentele asa cum vrei tu. De ex, eu ar trebuie sa consum 18 puncte pe zi, in care ar putea intra 3 felii de paiine graham, o salata de pui cu legume, un iaurt, branza si 1 ou plus fructe cat cuprinde. Mi se pare absolut tolerabil... Daca vrei informatii, poti intra pe forumul idieta, si mai gasesti multe, sau da-mi o adresa de mail si iti trimit catre ceva. Sper sa fi inteles ceva.