Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI si de la noi COPILASILOR nascuti pe 13!

Loreen la vaccin, David a plans putin, iar dupa nu a aparut nimc, am inteles ca dupa 5 zile.
Fetelor, David nu vrea mancare si pace, ia 5-6 lingurite si gata, ii este foame dar nu mananca. Daca ii dau lapte dupa, mananca. Il mai pacalesc dimineata cu 2 biscuiti cu piure de fructe, in rest....lapte, lapte. La dr l-am cantarit si are 7,2 kg, adica a scazut intr-o sapt alte 150 gr. Nu stiu ce sa-i mai dau.
Am reusit sa pun cateva poze recente intr-o sedinta foto cu David aici.
Si ne mai laudam cu ceva.
Multa sanatate bebeilor bolnaviori.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai se pare ca tati ieri a imortalizat totusi momentul cu Alex cand a adormit in premergator, ca mi-a zis azi ca la fotografiat, asa ca ia uitati aici si amuzati-va!

ALEX DORMIND

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

M-am dus si eu la oras si l-am lasat pe Thomas cu tati.

In oras, am ajuns la urm. concluzii: nu ex. nici un papuc cu talonet in Clujul asta. Nici un sfert de papuc, nimic. Am intrat in n magazine si nimicuta. Plus ca nu am gasit nimic dragut...
In schimb am gasit niste pitici si chestii din desene animate de lipit pe pereti. Dar nu stiu ce am facut, ca Donaldul nu l-a,m putu lipi de perete.

Thomas e ca nou nout cu nasul, dar cu fundul nu prea... Nu stiu ce sa mai zic...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andreeatan- incearca la Miniblu au o gramada de incaltari pentru bebei, aprox. in jur de 600.000 daca am vazut bine

Noi suntem bine, bine cu unele exceptii.
Bia nu vrea sa adoarma mai repede de 23.30 spre 24.00 ne exaspereaza, suntem fff obositi, terminati- dimineata la 7 e trezita plus noaptea se trezeste de vreo doua ori sa bea ceai.

La multi ani bebeilor sa cresteti mari si frumosi!!!!

Loreen- vezi ca s-a rezolvat la tine super.... dupa cum ti am spus eu nu intru acolo desi sunt in mai sunt exceptii... asta e citeste art 2 din ordin

Daca va vine sa credeti va spun ca eu nici pana azi nu mi am depus dosarul- la noi s-a ajuns pana acolo sa se ceara si stagiile de la casa de pensii pt 12 luni inainte de nastere- sunt complet nebuni!!! asta acum eu o zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Beatrice, e mortal Alexutu'! Era pacat ca tati sa fi ratat un asemenea moment!

Margott, am vazut pozicile! Davidutzu arata foarte bine! Si Maya are tot 7.200g dar mie mi se pare ca arata mai slabuta decat el! Ia zi, nu vrei sa ne incuscrim, ca tot suntem vecine? Zi-i ca ii dau numarul de telefon sa o sune daca e interesat!

Si apropos de sunat...stiti ce mi-a facut Maya zilele trecute? I-am dat telefonul meu mobil sa o tin un pic ocupata si ce credeti?!? A format un numar 153323291 - a dat telefonul pe speaker si se auzeau niste gemete fierbinti ..... . Apelul a durat numai sase secunde, de ajuns insa sa-mi incarce factura cu 2$! M-am invatat minte si mi-am setat telefonul sa se autoblocheze imediat dupa ce il folosesc!

Sunt in toane mai bune acum ca tocmai ce a mancat Maya vre-o sase lingurite de supita de pui si imediat dupa aia a halit un iaurt intreg de la Prodlacta! Mi-era frica sa nu o deochi cu ce pofta manca! Deschidea o gura mare si chiuia de fericire!

Loreen - mi-a scris o mamica de pe forum despre baietelul ei care a experimentat aceeasi problema cu eozinofilele astea blestemate pe care nici nu puteam sa le pronunt inainte si de care acum sunt satula de cat am citit despre ele, ca la patru luni, desi era alaptat exclusiv i-au depistat giardia. Nu stia nici in ziua de azi de unde a putut lua, cert e ca la ei asta a fost cauza. Acuma eu nu zic ca e musai sa fie si la noi la fel insa e o posibilitate!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreeaatan nu pot sa cred ca cata-i Cluju de mare nu gasesti nimic cu talonet...poate alea habar nu au ce-i aia...mai bine iei tu la pipait incaltamintea sa vezi inauntru...bagi dejtu' si se simte imediat umflatura...Leonardo aveti in Cluj?

Beatrice...a mea nu adoarme in pozitii de-astea obscene neam...

Mercedes macar atata sa faca bulangii astia pentru noi...da ma bucur si mai tare ca eu centrez ...eu dau cu capu'...fiind sefa peste dosare...mi-l fac cand vrea pipota mea ca nu am cui sa raportez nici o lista nimic...si-asa suntem putine in situatia asta...vreo 4

Margott eu am cantarit mimoza la Oana intr-una din vizite ...stiu ca la 7 luni avea 8,760...iar acuma 9,700 deci cam un kg cu aproximatie intr-o luna jumate...dar cand era in greva greva ii indesam lapte la greu...adica ajungea si la 800-900ml pe zi cu cereale sau biscuiti...si a tinut-o cu lapte vreo saptamana...nici macar alea cateva lingurite nu le inghitea mimozelu' meu...acuma cand ii dau restul de peritol din sticla este bine...sa vad dupa aia...daca revine la starea de greva m-am jurat ca o las in pace... cand o vrea treaba ei...mai rau ca se va chinui femeia cu ea...dar saptamana asta i-am dat in fiecare zi la pranz altceva...si mancare gatita pentru noi si vad ca a mancat mai cu pofta.Ii place mult mai mult decat,scuza-ti apelativul,boraturile pentru bebelusi...la borcan sau nu...
Incearca si treci pe milumil 3...sigur ii va creste apetitul macar la lapte si tot e ceva...
Chair ati facut pozele la studio?! Ca-s tare frumoase...seamana cu tine picatura,mai putin culoarea ochilor...si zau daca se vede ca nu mananca...arata bine in poza...

Elisor acuma dormi asa-i...hai scularea...pai ce faci...io-s moale ca o carpa flescaita...ii trag un hidromasaj si ma bag in pat ...da' cucu somn...

Ioana baga si tu un bilant al primei saptamani de munca si despartire de Ana,poate-mi fac curaj sa-mi fac raportul pentru reliuarea activitatii...

Ruxel cu Bianca cum mai este...?!

STEFANIAAAAAAAA.......OLGAAAAAAAAAAA......

Newmami bun venit mamei tale...sa petreceti vreme frumoasa impreuna

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Aoleu, pentru o clipa mi-a stat inima, imi tot spunea ca am gresit parola sau numele de utilizator. Fir-ar ea de tastatura de la birou, ca in loc de a bagam q. Uf!
Alex - e dragut foc Alex.
ANdreeatan - vezi ca e un subiect pe forum cu iritatii la fundulet si se recomanda crema cu ulei de catina dluata de la Plafar (in loc de adoratul doctorilor, Bepanthen). Cica are efect mult mai bun si e si natural.
Mercedes - si aici se cere stagiul de cotizare, dar reiese din adeverinta data de angajator. Voua ce va cer?
Loreen - Bine ca m-ai avertizat, dar totusi nu sunt eu omul sa stau la barfe cu soacra-mea si nu despre femeie in orice caz, iara daca inventeaza nu-si mai vede nepoata pana la 18 ani. In orice caz, am profitat ca in seara asta barbatul a mai ramas la birou si am avertizat-o pe femeie ca va cunoaste zmeul. Oricum a fost cu 2 taisuri informatia: o data sa nu asculte tot ce-i zice soacra-mea ca o ia pe ulei si o data sa nu stea la povesti si Ana sa ramana de izbeliste.
Va las ca vreau sa mai pun si eu niscai poze in album.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Talonetul-toate ghetutele le-am pipait, nici o umflatura nimic. Una din vanzatoare zice ca talonet se prescrie de doctor..
Miniblu nu exista la noi, au intr-una din farmacii mai multe chestii de bbi si atat. Au acolo numai papucei de casa...si botosei.
Mai, uite ca la Leonardo nu fusei.
Oricum din cele 100 de perechi de papuci nu mi-a placut cu adevarat nici una.
Adevarul este, si trebuie sa recunosc, am vazut acum vreo 2 luni la Chicco (din asta este in Cluj) niste papuci super extraordinari si costau "numai" 7-800 lei noi si grei. Apoi, e un pic cam mult....
Thomas mai atipeste asa ca Alex Pifosul, dar in carut. Ii cade capul in piept si doarme in fund, pana ma prind eu sa-l fac mai comod...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Apai Andreea e proaste tare alea zau...cum sa prescrie dr. talonetul...asta-i buna...ce are una cu alta...sa stii ca incaltamintea pentru copii este scumpa in general...eu i-am luat Deliei cizme,cu talonet,cu 990 de mii,si ghete de toamna cu 799...mai ieftin nu gasesti si cu talpa flexibila sa poata calca cu tot piciorul si din piele si cu talonet...

Hai ca nu v-am zis ce-am facut azi de dupa-amiaza,dar sa nu dati cu stanci...Am atipit putin cu Delia ca azi-noapte nu aveam somn si cand ajung in living ma izbeste un miros imbietor de pisica...eram sigura ca jigodia aia penala de Sonya,cea care a zgariat-o pe Delia,a facut in casa,in ultimii doi ani devenind un obicei pentru ea si fara un motiv aparent...Bun pana aici ti-a fost ...ma imbrac frumusel,iau lighioana si o duc afara in spatele blocului si plec...au trecut 5 ore de atunci...ma mustra constiinta rau de tot...am tot incercat sa-i gasesc un alt stapan...nu o vrea nimeni...am certat-o,am batut-o...nimic...Ce m-a enervat cel mai tare este faptul ca stie ce face si persista in asta,iar cum Delia se taraste spontan poate sa ajunge intr-o baltoaca facuta de matza si-mi blestem zilele...Si asa o sa am circ cu babate-miu,dar mi se falfaie...Ce zice-ti ca sufera motanul acuma...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Loreen - esti tare! Pe mine m-a atacat pisica de 2 ori si tot nu am reusit sa scap de ea. Eu am adus-o in casa, dar Andrei ii ia apararea ceva de speriat. Acum mi-a trecut supararea pe ea, dar tot n-as putea sa o dau afara. Sigur as suferi.. Sa nu razi, dar sufar si pt pisica ta.

Si mie mi-a zis dr sa-i iau incaltari cu taloneta. O sa caut sa-i iau, mai ales ca acum sta mai mult in premergator de cand "se misca".

Beatrice - mortal Alex!! Am raaaas!!!

Daca se mai "inscrie" cineva la scris in seara asta, revin si eu. Daca nu, muuuult de tot, sa tina pana maine!
Somn usor!

Mergi la inceput