Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimneata!
La multi ani copilasi de 13, vineri 13, ce super e!
Loreen multam de urari, sper ca dormi la ora asta!
Oana imi fac mea culpa in fata tuturor ca-s nesimtita rau, in seara asta mi-am adus aminte ca tu pe 9 ai mai pus un an. Scuze, tare rau imi pare ca n-am fost pe faza, sa ai parte de bine in viata cu carul, cu toptanul, sa fii fericita, iubita, sanatoasa, LA MULTI ANI!
Am facut reteta pe care mi-ai dat-o dar am dat-o in bara, n-a iesit asa cum ma asteptam, am gresit eu pe undeva, dar nu mai ma intorc sa vad ce si cum, data viitoare imi va iesi sigur buna. Nici nu i-am intrebat pe barbatii mei daca le place, ca nu-mi placea mie, m-am facut mica si am asteptat sa termine fiecare.
Oana si Loreen sunt dragalase si haioase fetele voastre si am vazut si filmuletele sunt mortale, Alex zice "tata" Delia ii dadea cu "mama", asa cum zicea si Ioana - prietenie a la long

Sanatate bebelusilor! Febra scazuta!

Florentina succes azi la analize!
Simona, Ioana, Andreea.a
Andreea.a demult vroiam sa te intreb ce mai fac unghiutele lui Eric?
Cornelia dar de ce mai trebuie sa ii faci gimnastica lui Stefanu'? daca totul e ok si e in grafic cu "activitatea sportiva"? Mai spune-mi te rog daca ai timp si chef de ce atata gimnastica, ca iar ma inghesuie piticii prin colturi.

Oare cand oi mai recupera ce-ati scris? va mai treziti cu una alta de la mine si nu o sa stiti de unde-o scot.

Ar fi cazul sa ma duc si eu la culcus.
Somn usor si sa va faceti sanatosi!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Vroiam sa va mai zic ca in sfarsit m-am invrednicit si m-am tuns. Vroiam scurt, baieteste, doar sa-mi bag mana prin par si gata freza, dar coafeza a zis ca ma tunde in scari si mai "lung" sa nu fie socul asa mare de la lung la f. scurt. Shoc pt. ea ca eu as fi suportat bine. Dar am lasat ca ea ca eram in criza de timp si n-aveam nici idei marete, rezultatul e multumitor si pt. ea si mai ales pt. mine.

NU MAI IMI CADE PARUL de vreo 2 saptamani, nu stiu daca de la tratament sau pur si simplu, dar ma bucur ca nu mai imi culeg pletele de peste tot, mai ales din mana fetii sau de pe hainele ei.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI PENTRU Filip Stefan , Daria Irene , Bianca si Patrick Ryan!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata!
Andreeatan - de aseara voiam sa-ti mai zic ceva, dar nu am apucat. Intr-adevar nu avem socri in zona sa le dam atentie, mai mult decat atat cand o apuca pe ma-sa plansul in telefon ca ce dor ii este de noi barbatul i-o reteaza scurt. Dar, nu mai stiu daca v-am zis (constat ca ma senilizez pe zi ce trece) socrosenia s-a autoinvitat la noi la sfarsitul lui ianuarie. Cica are vacanta la gradinita si vine sa o vada pe asta mica. Sa vina, ce sa-i fac, dar o sa-i sugerez sa vina in timpul saptamanii, ca sa nu fie nevoie sa-mi mananc nervii cu ea in week-end ca eu plec de acasa. Pe de alta parte, mi-e teama ca o sa o innebyneasca pe femeie de cap si o s-o lase pe Ana de izbeliste. Asa ca trebuie sa o avertizez pe potentiala victima ca soacra-mea ar vorbi si 3 zile fara oprire, sa nu o ia in seama, ci sa iba grija de copil.
Acuma, de ce sa nu recunosc ca si mie imi place vorba (si respectiv scrisul). Ba chiar am ajuns ca susnumita, care pentru fiecare intamplare pe care o povestesti iti da si ea 3 asemanatoare, eventual si cu pilde. Numai ca ale ei sunt raportate la viata la tara, care pe mine nu ma intereseaza!!!!! Ma rog, vad eu cum o scot la capat zilele alea, dar presimt ca nu-mi va fi bine.
Hai sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

By the way, azi e vineri, 13. Ceva superstitii?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, fetelor!

Multzumesc de incurajarile cu suptul degetului, e adevarat ca si la mine face mai rar, mai ales cind doarme, dar totusi eram ingrijorata, ca nu vroiam sa ajung la 4 ani ctot cu degetul in gura...

SI Ioana este superactiva la masa, mai ales de cind am pus-o in scaun din acela special. Iese un circ mare de tot, se unge de la o ureche la alta, eu - cu carpa pe la boticul ei si cu freza plina de branza si banana, de arat ca un .

Sanatate multa pt bebeii vostri! Sorry da' eu nu tin minte numele nici sa ma pici cu ceara, iar acuma, cu neuronii mei lichefiati...

Miine ma duc la masaj.... Ioooi, n-am mai fost de 2 luni, abia astept! N-o sa va povestesc cu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Noi ne-am trezit pe la 8.00 si suntem foarte activi dar ne-am culcat la 22.00, asa ca este de inteles.

Ioanailincam, pai azi 13 e ziua mea norocoasa, asa ca nu am superstitione... Este cea mai buna zi a mea...

Astazi vreau sa faca un bors de perisoare, yamiiii... Mai cred ca ma apuc si eu de Monti, ca nu mai tine...

Mai ieri sa va zic, cat timp eu eram la sala, ta-su a ramas cu Pifosul si dintr-o data il vede stand cu capul intr-o parte in premergator... Si s-a speriat... Se albise... Dar ce credeti ca facuse, pifosul... Adormise mai si cica sforaia! Asa ceva... Si a incercat sa-l puna in pat dar s-a trezit! off!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana vezi ai grija...blindeaza femeia cu informatii...eu pe a mea era sa o scap din cauza lui bunica-mea,Dumnezeu s-o ierte,ca-i spunea numai verzi si uscate cum ca as fi zis eu ca-s nemultumita ca nu-mi place cum face mancare ca...etc...etc...Femeia s-a suparat mai ales ca nu i-am spus eu si a plecat fara sa zica nimic...doua saptamani am turbat ca nu stiam ce sa fac cu fata...apoi cu tupeu,ceea ce nu am,i-am dat telefon si i-am cerut totusi niste explicatii nu de alta dar ma racaia...Femeia de bun simt doar atata mi-a zis ca cineva din familie i-a spus ca sunt nemultumita si ca a deranjat-o ca nu i-am spus eu...Uau am luat foc nu alta...ca o suspectam pe mama...dai circ pe la ai mei...ca sa ma dumiresc intr-un final cine-i trombonista...Ma rog,s-a intors si femeia si toate au fost bune si frumoase...si traim fericiti pana la adanci batraneti...si calul lu' Harap Alb ce-a spus,ar fi morala...

Nu ma starniti cu superstitiile ca-i jale la mine...stau prost de tot la capitolul asta...marti in general,daca e si 13 nuies din casa si vineri 13

Beatrice si nu i-a facut poza?!

Mikka eu nu-mi fac probleme cu degetul ca vad ca nu este dependenta... si nu-si face rana deloc...trage ce trage din el dupa care il scuipa afara si-si continua somnul...si asa avem rezolvata problema cu suzeta...

Elisor am uitat sa-ti spun ca la mine in baie s-a spanzurat unul...cand mai suiera vantul ma trec niste fori de groaza gandindu-ma daca nu cumva se mai plimba putin prin casa ala...brrr.Pentru orice eventualitate am facut si sfestania casei...
Sa-ti fie de bine cu tunsoarea...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Florentina - imi pare rau ca abia acum am citit mesajul.. Sper sa nu raspund prea tarziu.. Deci, e un Centru Medical pe Str. Enescu (e chiar langa Piata Amzei, pe strada care merge de la Magazinul Eva spre piata), mai stiu unul la Unirii (pe Bdul Unirii nr. 57, bl. E4, parter - adresa asta am copiat-o de pe site-ul lor http://www.unireamedical.net/). Au si nr de contact tot acolo. Te pup si iti tin pumnii!

Elisor - sunt mai bine unghiutele. Una i-a crescut de tot, adica ii depaseste buricul degetului, adica si mai precis ii creste. Dar e "creata", daca intelegeti ce vreau sa spun.. Partea care trebuie taiata e "in valuri".. Oricum, sunt multumita ca nu a mai intrat in carne. Iar cealalta unghuita e "in crestere", nu si-a atins nivelul maxim de dezvoltare inca. Vad ca e mai inceata..

Iar apropos de noua ta tunsoare - POZE?? Astept cu nerabdare!

Despre regim nu mai scriu nimic azi. Ar trebui sa-mi fie rusine. Si imi e!! Aseara am facut (impreuna cu Andrei, adica mai mult el ) ciocolata de casa. Dupa reteta lui Beatrice.. Buuuuunaaaa! Da' are la zahar..

A inceput si Eric sa umble cu premergatorul. "Motorul" lui e Sasha - cum il vede, prinde viteza si.. dupa el. Saracul motan!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, pai eu cred ca a uitat sa-l imortalizeze ca ii era numai gandul sa-l aseze in pat sa nu ramana copilu cu gatu stramb... Asa ceva...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput