Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

asheeee mai fetelor ... ai vazut Ame ce am provocat???

pai mai fetelor ... daca nu avem prunci cu ce ne lauda ... ne laudam sotiorii minunati cu care mergem alaturi in lupta asta pentru bebe.
Mie o inceput sa-mi placa pe aici ... ... de parca pana acu nu-mi placea ... dar na.

hai ... cine urmeaza la spovada?
pe toate toate ... fara nominalizari ... ca sigur as uita pe vre-una ... si nu vreau.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Miro , mai pot eu? Inca o data?

Asa este, ai dreptate!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mai, fetelor, eu si sotul meu cum v-am zis ne iubim de 13 ani si de vreo 6 ne-am casatorit. In primii 2-3 ani cred ca a fost o pasiune pe care chiar am vazut-o destul de rar !... Acum pur si simplu NE IUBIM, sper sa fie asa mereu. Cel putin ca zodie suntem combinatia ideala : gemeni(eu)-varsator(el).
Dar sa nu va imaginati ca m-a cerut de nevasta ca-n filme ! Ei bine, EU l-am cerut de barbat, noroc ca a zis "da", ca altfel "killer" scria pe mine ! In fiecare an de Craciun imi dadea cate un inel (am deja colectie !), dar era prea speriat de bombe sa mearga mai departe ! Si sa nu va imaginati ca nu e mascul feroce... De atunci mereu rad de el cand ii amintesc cum a fost el "cerut in casatorie" ...si niciodata nu recunoaste !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

desi noua pe aici indraznesc eu sa va spun povestea noastra
eu balanta, el fecioara, ne-am cunoscut intr-o seara frumoasa de vara in minunata mamaia...eu cu colegele la o terasa, el cu colegii "peste drum" la o alta terasa
si la un moment-dat au venit la"agatat"fete,prietena si colega mea era de 8 ani de zile cu cel mai bun prieten si coleg al lui...cum de nu ne-am intalnit pana atunci chiar nu stiu...
ne intalnim noi si din primul moment am simtit "fluturasi in stomac" desi.....eram intr-o relatie de cativa ani buni......
dupa ce am facut schimb de pahare -ca sarbatoream cu drag si spor, am dansat impreuna pana dimineata......si peste 2 zile m-a sunat si ne-am intalnit si ne-am plimbat toata vara aproape in fiecare seara.....am renuntat la celalalt.....si asa a inceput povestea noastra
m-a cucerit cu optimismul lui, m-a facut sa rad si sa vad viata cu alti ochi....au trecut 3 ani de atunci...anul trecut in octombrie am avut cea mai frumoasa nunta pe care o puteam visa, o luna de miere de vis si singurul lucru care ne lipseste este un bb pe care il vom avea (TREBUIE!!!!) imediat ce se intoarce din voiaj(un singur defect are sotul meu-este navigator)
sper ca nu v-am plictisit

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pai,Amely, nu-mi mai zice "dna profesoara", dar imi reproseaza ca ma port cateodata ca atare ;chestia e ca n-am ajuns niciodata sa fiu profesoara, era doar o kestie obligatorie in facultate; oricum, colegii lui fosti il privesc cu invidie, zice el. Nimeni nu s-ar fi gandit atunci unde o sa ajungem azi. Si nici dieferenta de 6 ani dintre noi nu se simte; el intotdeauna a fost mai matur, iar eu o zvapaiata ptr varsta mea. gata, ca v-am plictisit destul.

Ingeras,FIV-ul sper sa-l fac in martie,cel tarziu inceputul lui aprilie. Se pare ca e foarte aglomerat la dna dr . Pe 10 februarie trebuie sa ne prezentam cu toate analizele facute, si-om mai vedea. Urmatoarea programare e pe 16 martie la Medsana.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Lachi, se pare ca suntem 2 cu nume asemanator
Nu stiam la ce intrebare mi-ai rasp, asa ca am mers la FIV: acolo e alta "Felicia"!
Eu am scapat deocamdata de FIV, desi dupa laparo dr mi-a zis ca nu a reusit sa-mi desfunde trompele... am mai facut o hsg si cica una e totusi buna... asa ca incercam deocamdata IA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Scuza-ma pui ca te-am confundat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetele care nu au primit PM de la mine astazi, vor primi maine ca am multe de trimis.
Vreti sa va spun si eu cum mi-am cunoscut eu sotul?
Daca tot ati inceput sa spun: acum 5 ani si ceva dupa moartea tatalui meu, Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui, obisnuiam sa imi pierd noptile de sambata intr-un internet cafe. Intr-o seara de 13 decembrie a intrat sa vorbeasca cu mine, Initial m-a luat la misto, dar la potolit prietenul surorii mele, Dumnezeu sa il ierte si as aiba grija de sufletul lui. De atunci ne vorbeam constant. Ne scriam e-mailuri, ne spuneam toate problemele si devenisem cei mai buni prieteni. Ajunsesem sa vorbim atat de mult la telefon incat facturile le faceau pe mama si pe maica-sa sa urle de nervi. Am tinut-o asa timp de 6 luni cand eu am plecat la mare si el a venit dupa mine. Am stat o zi impreuna, dar parca il cunosteam de o viata. Cand ne-am intalnit am crezut ca este tigan, pt ca este bine facut si pe vremea aia era atat de bronzat incat jurai ca e rrom.
M-a invitat la o bere, am stat de vorba, am intrat in apa impreuna unde insista sa ma tina in brate sub pretextul ca ma pot inneca, desi stiam sa inot, si la un moment dat am plecat in alta statiune sa o luam pe sora lui si pe prietenii cu care venise la mare. Am mers cu maxi-taxi. La un moment dat s-au eliberat 2 locuri, ne-am asezat pe scaun si el continua sa ma tina in brate, de parca mai puteam cadea undeva. Seara ne-a apucat singuri pe malul marii la Copa Cabana pe plaja. Prietenii lui disparusera si nu raspundeau la telefon, sora mea avea telefonul inchis si nu aveam cheia de la gazda sa pot intra in casa, asa ca am stat impreuna toata noapte. Ca un facut era atat de frig afara incat simteam cum mi se taie respiratia pt ca aveam pe mine un tricou subtire si o pereche de pantaloni ffffffff scurti. M-am dat eu viteaza un timp, dar apoi am recunoscut ca imi este frig, asa ca mi-a facut loc in bluza de trening pe care o purta si uite asa m-a sarutat (cu toate ca si acum spune ca eu l-am sarutat prima). Am simtit atunci ca el este alesul, dar nu stiam ce sa fac pt ca eu aveam pe cineva si el la fel. A doua zi la pranz a plecat acasa si eu am ramas pe maul marii.
La o saptamana si ceva m-a cerut de nevasta si am zis da. La 9 luni dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna si pe 26 octombrie 2002 ne-an casatorit. Dar intre timp el a facut meningita si am stat cu el in spital mai bine de o luna, timp in care am pierdut o sarcina. Dupa ce ne-am casatorit a ramas fara servici, eu eram in ultimul an la facultate si nimeni nu vroia sa ma angajeze si timp de 6 luni am trait din mila mamei si bunicii mele ca ai lui nu au catadicsit sa ne ajute. Nimeni nu credea ca o sa rezistam, dar i-am contrazis. La un an dupa ce a facut el meningita am facut eu septicemie si a urmat faimoasa operatie. Acum totul este bine, si speram sa vina bebe o data mai ales ca el incepe sa isi piarda rabdarea.
Sper ca nu v-am plictisit, dar daca tot am inceput sa ne spunem povestile de dragoste, am continuat eu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Stai linistita Rami ca si io "i-am fortat mana" cum s-ar zice... ca altfel, in nehotararea lui de fecioara, cine stie cat mai amanam. De fapt de cerut, m-a cerut el, dar dupa ce incepusem eu sa-i fac niste fitze de zile mari, de a inteles omul ca asteptam...inelul fermecat! Si s-a conformat imediat, ca altfel...

Cornelianeli, te iei de mana cu Bety ca si ea are tot sot , si tare mult sufera cand e plecat, mai ales cand trebuia sa congeleze pt. inseminari... Acum s-a decis pt. FIVBetica si sper sa reusesti!

Andicu, da, stiu, si eu am facut cursuri de pedagogie in facultate, iti poti imagina ca am predat fizica la un liceu? Moama si erau niste obraznici aia de-a 11-a...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

a mea nu pot s-o spun...desi asa ma mananca degetele...

Mergi la inceput