Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, io fata necajita, ca prin tare multe ai mai trecut. Bine ca a fost cu happy-end!

Va pupicesc, am plecat acasica!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by lachione

a mea nu pot s-o spun...desi asa ma mananca degetele...

Vrem povestea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu poci, mai marrina... e frumoasa oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

hai sa va plictisesc si eu un pic si sa va spun cum l-am cunoscut pe Calin. Nu e o poveste foarte palpitanta,dar e povestea noastra.
Se intampla acum 14 ani, aveam 17 ani ,eram dupa o proaspata operatie de apendicita, indragostita de un tip cu 5 ani mai mare decat mine.Prin intermediul unei colege de clasa si prietene , am intrat intr-o gasca de vreo 40 de adolescenti nelinistiti si prapaditi. Ne adunam in fiecare seara in fata unui bloc care se afla la cca 250 de m de blocul meu. Toti eram cam de aceeasi varsta. In aceasta gasca era si Calin al meu,care se indragostise de mine si incerca din rasputeri sa imi atraga atentia si sa ma desparta de prietenul meu , ba mai mult intr-o seara mi-a spus " tu vei fi a mea pt todeauna",la care eu i-am spus " eu cu tine???..never ever, nu ne potrivim deloc".Dupa cateva luni asa zisul meu iubit s-a dovedit a fi un nesimstit ( nu intru in detalii) si iata-ma singurica si cu inima franta la aproape 18 ani. Timp de 8 luni,Calin facea ce facea si roia pe langa mine, incerca sa ma faca sa zambesc, timpul trecea si se apropia revelionul. Si-a luat inima in dinti, a venit la mine acasa,desi nu-i cunostea pe ai mei si l-a intrebat pe tata daca ma lasa cu el si cu restul gastii pt 2 zile la munte de revelion. Surpinzator tata a zis da, probabil pt ca ma vedea ca sunt tot trista si necajita din cauza fostului. Si uite asa a inceput povestea noastra, in seara de revelion, dansand primul meu dans cu el pe piesea celor de la Alphaville "Forever young".Mi-a luat 3 min ca sa ma indragostesc nebuneste. Atat , doar 3 min. El avea aproape 21 de ani,iar eu aproape 19.ACum el are 33 iar eu 31 si suntem casatoriti de 6 ani.
That's my story

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

ca sa nu fiu total off topic , va spun ca inca nu am nici semne si nici ciclu.deci maine voi fi ziua 31

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LACHI hai cu poveste, acuma data am inceput sa ne povestim, tu de ce nu vrei? ca sa ai curaj.
AMELY lasa ca a trecut. Poate va veni si vremea mea candva si totul o sa iasa cum vreau eu.
CRISTINNA eu sunt tot ziua 23, nici urma de rusi, dureri de sani dar numai in zona din fata, aceleasi usturimi la sfarcuri daca trec de la calc la frig si invers, senzatie de lesin in fiecare dimineata incepand de luni de la ora 9 pana la 9.15, o durere pe linia de la ombilic in jos, si cam atat. Da Domane sa fie la amandoua cu ochisori.
Eu ma retrag spre casa. Vorbim maine. Seara buna.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, daca spui tu povestea, spun si eu cum l-am corupt pe minorul de barbata-miu pe cand el avea 17 ani si eu 23.Ca nici mie nu-mi vine sa dau amanunte .

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

buna fetele!
Oana bun venit!
povestea mea:eu ardeleanca , el din kapitala, marea intalnire la mare cand un coleg de-al lui ne-a invitat la el si ne-am trezit ca vom imparti acelasi pat...eu mai mare cu 6 ani il citeam cum s topeste...nu vom sti cine a inceput cand ne-am sarutat prima oara ...a fost un vis...intr-o luna a venit in cluj unde a stat un an,ne-am casatorit si m-a furat im bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Hey, OANA, bine ca ai venit ca mai aveam putin si dadeam un anunt in ziar! Pai se poate?! Fara tine zau ca n-are nici un farmec!

Danutza, tare mult ma bucur ca ai revenit si tu printre noi, mi-a fost dor de tine!

Amely, se vede draga mea ca ti-a venit inimioara la loc, ai alt tonus acum! Super foliculul si super endometrul! Poate luna asta e cu noroc si scapi de vrajitoarea cea rea -laparoscopia...

Fetelor, am citit toate povestile voastre de iubire si m-au incantat, uite ca m-ati provocat si pe mine... o s-o spun si eu pe a mea: eram in clasa XI-a intr-o clasa dintr-un liceu bucurestean, majoritatea fiind baieti... doar vreo 9 fete intr-un total de 40... eeee, si aveam si eu cativa care ma curtau (deh, concurenta mica...), unul din 'amorezi' m-a invitat la ziua unui bun prieten... acolo l-am cunoscut pe actualul meu sot in urma cu 18 ani... a fost ceva deosebit, el nu-si putea dezlipi privirea de la mine, eu ma uitam cu coada ochiului la el... am dansat, am discutat, parca eram numai noi doi acolo... de plecat am plecat cu cel care ma insotise la venire (fata binecrescuta)... mi-am dat seama abia acasa ca EL nici macar nu mi-a cerut nr.de telefon... peste cateva zile m-am trezit cu el radios la liceu... intalniri, plimbari, prietenia a tinut cam un an, cand s-a rupt brusc datorita mie... a mai trecut un an, am terminat liceul, nu ne-am mai vazut deloc in timpul asta... si intr-o zi de vara cand voiam sa-mi depun dosarul pt admitere la facultate IL VAD trecand pe strada cu un prieten (cel in casa caruia ne-am cunoscut... providenta!!!), el nu m-a vazut... zic in sinea mea: "sa-l strig? sa nu-l strig?"... si m-am hotarat brusc, l-am strigat pe nume... am ramas impreuna de atunci, la 21 ani ne-am casatorit si avem acum 13 ani de casatorie... Balante amandoi, si pt balante sunt foarte importante casatoria, armonia, iubirea...

Lachi, eu astept si povestea ta, sa stii! Sunt sigura ca e deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pentru comitetul de primire (Cristinnica, Amely, Bubulina, Miro, Lachi, Rami 73, Catty, Ingeras, Andicu, Felicia, Mari-lu) toata stima si ceva bucate, ca poate asteptarea a fost cam lunga din 2005 pana in 2006.....

Rami sunt convinsa ca undeva prin secolele XVI-XVII ne-am mai intalnit, ca tare mult mi-au placut aceste secole si oameni pe gustul meu am intalnit in acele perioade. Comedia de situatie era forma cea mai cautata in literatura in acele vremuri, asa ca in zilele noastre tot pe acest filon mergem, mai ales ca stim partitura din vremuri de demult.
Catty si Liana ma inclin cu respect pentru mesajul primit de la voi de Craciun, iar pentru Amely am o plecaciune speciala , deoarece nu a uitat fata cand e ziua mea.
Danutza, da, am primit mesajul de ziua mea,, cat despre offffff topicurile noastre continuam pe privat........
Lachi macar in forma de idei principale chiar nu poti spune povestea ?
Eu am sa sap bine in trecutul meu si cat de curand am sa povestesc cum am spus DA la 19 ani, adica in urma cu vreo 11-12 anisori......
Cat despre Paris, am sa va povestesc la momentul potrivit si nivelul 3, adica noua viziune, dupa a 3-a vizita, cu totul schimbata fata de prima....... Prima data am inteles o mica bucatica din acest puzzle imens, acum am mai multe bucatele din poveste........

Mergi la inceput