Endometru,ovulatie,temperaturi-99
Raspunsuri - Pagina 11

Carmen.cita spune:
Nici eu nu am uitat de ziua ta, OANA, ti-am spus "LA MULTI ANI" la endometru, pe 30 decembrie... Si mai spun o data pt acest an, sa fie un an norocos pt noi!

M Oana spune:
Carmenico suna telefoanele la mine ca-n gara........, de nu mai apuc sa spui ce gandesc.........
Gandesc cum ca mi-ai lipsit, cum ca iti tin pumnii pentru inseminarea facuta la inceput de an
si cum ca nu am apucat sa citesc cele scrise in ziua de 30 decembrie 2005, dar cum apuc un moment liber, o fac si p-asta.......
Carmecyto am frunzarit capitolele trecute si am constatat ca febra noului an nu a afectat amintirea zilei mele de nastere in sufletul Domniei Tale. Un capricorn coboara oricand cu placere de pe muntele lui pentru a intoarce un gest frumos, asa ca primeste din partea mea
- tot binele din lume.

Carmen.cita spune:
OANA, mersi mult pentru gandurile bune!
Sa vezi tu ca anul asta va fi super pentru bebelusi
, eu sunt sigura de asta! Trebuie sa fim increzatoare si sa nu abandonam... tu ce planuri ai pentru luna asta? Faci inseminare? Tine-ne la curent!

M Oana spune:
Chiar de-as avea 1% sanse si tot fac inseminare din prima luna a anului. Sunt in ziua 8, cu ceva raceala la activ, iar saptamana viitoare o comit pentru a 3-a oara...........
Sper ca si in aceasta priviinta, sa deslusesc mai bine puzzel-ul a 3-a oara si cu putina atentie si-un dram de noroc, pacalesc eu soarta, ca de abandonat lupta nici nu se pune problema.........

mamiFlori spune:
Fetelor, am primit chestia asta pe mail:
VORBA DE DUH – GEORGE CONSTANZA (SEINFELD)
Cel mai necinstit lucru, in viata, este modul in care aceasta se termina. Adica, ce vreau sa zic... viata e grea. Si-ti cam ocupa tot timpul. Ce capeti la sfirsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea.
Ar trebui intai sa mori, sa te dai la o parte. Apoi sa mergi sa locuiesti intr-un azil de batrini. Esti dat afara de acolo pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, iti iei pensia, apoi, cind incepi sa lucrezi, primesti un ceas de aur in prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pina cand devii suficient de tinar ca sa te bucuri de pensionare. Te-apuci de baut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu. Mergi apoi in scoala Primara, devii un copil, te joci, n-ai nici o responsabilitate, devii bebelus, apoi si mai mult? Iti petreci ultimele noua luni plutind cu toate facilitatile cum ar fi incalzire centrala, baie, room service, dupa care termini totul intr-un orgasm!! Amin
Faina, nu?
Noapte buna...
Va pup! Florina

danutza_c spune:
Abia acuma la sfirsitul zilei (la mine) am reusit sa intru pe DC si sa vad ce mai faceti.
Carmen.cita si Oana vad ca ati reluat discutiile obisnuite.
Oana dupa parerea mea Parisul e o noua descoperire de fiecare data cind il vezi, chiar daca e a mia oara.
Rami iti multumesc ca esti alaturi de mine si iti doresc sa nu ai prea mult de asteptat pina la venirea lui bebe.
Mi-au placut si mie povestile voastre, Andicu sa inteleg ca si tu esti mai mare ca sotul tau? La noi e diferenta de 4 ani de la mine in jos...

Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Fetelor, m-ati provocat sa va povestesc si eu cum am descoperit iubirea pentru sotul meu. Si, da, este adevarat ca merita sa ne laudam sotii care stau alaturi de noi si ne incurajeaza in momentele mai dificile prin care trecem.
Ne-am cunoscut acum 11 ani in prima zi la facultate; ne-am remarcat reciproc (eu, agitata si colerica, asa cum sta bine oricarei Scorpioance, el timid si retras ca un Varsator veritabil). In scurt timp am devenit prieteni la catarama (pe urmarul caruia imi plangeam iubirile si ratacirile adolescentine), si in ciuda faptului ca toti cei din jurul meu (parintii, prietena cea mai buna) incercau sa ma convinga de faptul ca ma iubeste, eu am asteptat sa imi dovedeasca el acest lucru. Asa incat, dupa 2 ani si ceva de prietenie, si-a facut curaj si m-a sarutat timid in coltul buzelor. De atunci au trecut apropate 8 ani, cu reusite dar si cu multe greutati, in urma carora iubirea noastra a devenit parca si mai puternica. Acum insa, ne aflam cred in fata celui mai dificil obstacol din toate cate ne-au stau in cale, dar nu pot decat sa sper ca, fie il vom depasi fie nu, ne vom regasi linistea sufleteasca unul alaturi de celalalt.
Inchid paranteza off-topic si raportez ziua 14: am facut 2 teste de ovulatie zilele trecute si nimic-nimic. In plus, am avut amandoi un program infernal la job, asa incat nu pot decat sa mai sper la un weekend romantic. Daca CM ar fi la 32 de zile(ca luna trecuta)s-ar putea sa se potriveasca; altfel, imi va ramane bucuria clipelor petrecute alaturi de sotiorul meu drag, si daca ati sti cat de pretioase mi se par in ultimul timp.
Cristinna, iti fac si eu galerie: bb!! bb!!
Salutari maxime
Adriana

Amely spune:
Neata fetele! Ma bucur ca v-ati intrat din nou in mana si sunteti vesele, asa cum va stiu eu!
Carmencita, intr-adevar mi-a venit inimioara la loc, dar in mare parte m-ati molipsit voi cu optimsmul vostru incurabil, asa ca am zis "what the hell!", dupa ce ca viata e complicata, ne mai facem si griji...mai bine o traim! si iti tin pumnii luna asta!
MOana, asteptam cu interes povestea voastra de dragoste
. Doamne ce tinerica erai, doar 19 ani...(eram Beatles fani...si umblam in tenisi albi...)
Lachi, e valabil si pt. tine, nu ne lasa cu ochii in soare...ca-i pacat!
MamiFlori, buna vorba aia de duh a lui Costanza, ce bine ar fi fost sa se intample asa...
Cristinnica, vreau sa te vad in clubul luna asta! hai, iti fac si galerieee!
Danutzule, stiu, eu m-am indragostit definitiv si iremediabil de Paris...e ca o vraja de care nu pot sa ma mai desprind,as vrea sa continue in fiecare an, daca s-ar putea. Macar sa stiu pentru ce muncim un an intreg...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Cristinna spune:
neata fetelor,
azi vineri 13 , de dim fara nici un simptom au venit uratii, ma rog niste pete maronii. Intr-un fel e mai bine si pot spera la o noua luna de incercari
.
Cristinna