Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Adriana, si tu tot scorpioanca? Moama, pazea fetelor! Deja balantoasele sunt depasite numeric

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Cristinna, nuuu pot sa creeed...imi pare rau pui...la atatea zile intarziere, deja eram sigura...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Amelyasta e. Mergem inainte.

Cristinna

Mergi la inceput

Cristinna, asa te vreau, o luptatoare care nu priveste in urma... E calea spre victorie.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cristinna, imi pare tare rau.

Pai, fetelor, eu nu am povestit, v-am spus numai asa...
Si noi tot la mare ne-am cunoscut el venise cu prietenii, eu cu sora si o prietena. Noi, fetele, veneam de la plaja. A fost dragoste la prima vedere: eu am zis ca imi place de tipul brunet, iar el a zis ca blonda o sa fie a lui :)). Si asa a fost, forever. Am mers la disco seara, apoi a doua zi ne-am sarutat si a treia...am inceput sa ne iubim...si nu s-a mai terminat si nu se va termina niciodata. Blonda este a lui si brunetul este al meu...El avea 16 ani, eu aproape 18. Au trecut 9 ani si este minunat!

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cristina... unde la mine, sa-ti treaca supararea! Ai zis ca sunt doar niste pete? Poate ca nu-s uratzii! Eu mai sper pana zici ca au sosit cu intreaga armata!
Lachi, vrem povestea!!
Stiti ce am observat? Ca toate avem parte de soti super, care ne inteleg si ne ajuta in cea mai mare parte... bucurie de care destule femei nu au parte... Asa ca am hotarat sa nu ma mai plang, sa fiu recunoscatoare pt ce am, si sa astept cuminte sa imi vina randul la bb... Stiu ca voi face tot posibilul pt asta, ca voi fi putin suparata de cate ori vi rushii, dar promit sa nu cad in butoi si sa nu mai intreb: de ce eu? Daca nu ma tin de promisiune, sa ma bateti!
pt toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata gagici!

MamiFlori, super vorbele alea de duh ! m-am distrat de dimineata!

Danutza, da, sunt cu 6 ani mai mare decat sotul meu ,si suna stupid, da' l-am ochit de cand avea 15 ani; atunci era prea mic, asa ca l-am lasat sa mai creasca si ne-am " cuplat" la ziua lui frate-miu, cand el avea 17 ani. A fost atractie reciproca totala, prietenii ii ziceau ca nu ma uit eu la el, ai mei ziceau ca sunt nebuna, ca e un copil si o sa ma uite repede, si iata-ne : pe 10 ianuarie am implinit 7 ani de cand suntem impreuna, mai bine de 4 ani de cand locuim impreuna si in vara facem 2 ani de casatorie ! ne iubim ca-n prima zi si ne intelegem foarte bine, n-a existat 1 noapte in 7 ani in care sa ne culcam certati!
gata , v-am zis si eu povestea completa, cu scuze ca am fost atat de off-topic!

Cristinna, ma bucur ca ramai optimista,atata vreme cat continui sa incerci, sansele de reusita sunt mari! iti tin pumnii sa se intample cat mai curand, daca nu acum !

Eu azi m-am intepat ptr hormonalele de ziua a3a. Mama, nu stiam ca sunt asa scumpe! m-au costat 200 RON. Saracul al meu sot, cand a aflat cum se ia cultura de col si de secretie uretra, si-a cam strans picioarele .Asta e,ce nu facem noi ptr bebe!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Heei, ce faceti doamnelor, ma lasati sa bajbai dupa subiect pe la pg. 2? unde ati disparut? Ca acu' va trec absente nemotivate! Paaai, se poate?

Andicu, bafta cu hormonalele, sa iasa bine toate si sa ai terenul pregatit pentru FIV, adica pt. bebe

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,va mai saluta o Scorpioanca!
N-am murit,n-am disparut,va urmaresc si va tin pumnii din umbra dar n-am mai intrat ca nu am nici o veste...ci numai depresii...
Catty multumesc pentru rugaciunea trimisa pe PM,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mai ales ce stim noi ca iti doresti foarte mult...
Motzule ai grija de tine...

Va pupic pe toate,fara deosebire!

A...si continuati,continuati! (cu povestirile,zic). Sunt tare dragutze si romantice! Miro,Andicutz,ati fost mortale!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai, da cati Scorpioni!..contribui si eu cu unul, daca se pune : una bucata finut de nepotel, nascut in 18 nov, om vedea mai tarziu cum se manifesta Scorpionelul.

Mishule, da-o-n mama ei de depresie, zau asa!!!fii atenta, iti trimit ceva ce te va scoate din depresie, numai daca-mi dai adresa ta de yahoo sau de hotmail (sper sa ai instalat formatul .pdf).
E valabil si pentru cele care au nevoie de ridicarea moralului; am nevoie de adresele voastre ca e cu attachment si pe pm nu pot sa-l trimit.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput