Endometru,ovulatie,temperaturi-99
Raspunsuri - Pagina 8

ingeras26a spune:
Fetelor, subsriu si eu cu prietenia/ iubirea din liceu...si noi suntem impreuna tot de atunci, atata doar ca eu sunt cu aproape 2 ani mai mare si am fost in licee dif. Oricum, au trecut aproape 9 ani minunati (fara unul in care ne-am certat ca la balamuc).
Cristinna, e bb? hai, iubita! pe listutza! pe listutza!
Katty :( imi pare rau de maselutzul tau...
OanaM, bine ai revenit cu forte proaspete!
Raport: dureri de sani (este pos sa fie de la Mastodynon, aveti idee??), z20CM, 7DPO, ma dor sfarcurile si stau mereu tari (il fac pe al meu fericit (o fi de la marar??), m-a durut ieri iar burtik ca la CM putin (oara vine mai devreme...dar totusi cat de devreme? data trecuta a venit la 27z)...
Pupici, ingeras

marrina spune:
Trebuie sa ma laud si eu. Noi "ne cunoastem" de la gradinita (eu) si clasele primare (el). Am fost fata in fata de multe ori, calatoream cu acelasi autobuz, tren, ne-am regasit peste ani in aceleasi fotografii .... dar ne-am bagat in seama unul pe celalalt doar in urma cu 10 ani, cand mama lui si tatal meu au "aranjat" o intalnire. Dupa doua luni m-a cerut de nevasta, dupa un an ne-am casatorit
si ...dupa 10 ani sigur vom avea si
nostru. Altfel nu se poate!
Cristinna Bucuroasa de cunostinta! Si eu sunt Rac. Sa dea Dumnezeu sa fii
.
Trebuie doar sa crezi!
marrina

Amely spune:
Ingeras, era cumva al doilea an? ca se zice ca ala e mai critic
Miro, chiar ca ma provoci smechero...povestea a fost cam asa: noi am fost si colegi de clasa, a stat chiar in spatele meu 4 ani de liceu. Colegii nostri cam stiau de feelingul nostru ascuns, cred ca observasera ceva. In fine, am absolvit, am intrat fiecare pe la facultati diferite, si intr-o zi am hotarat un grup de colegi care ramasesem prieteni, sa facem o iesire in oras...nu ne mai vazusem de mult timp. Intamplarea (sau providenta) a facut ca nimeni sa nu mai poata iesi in seara respectiva, din diverse motive obiective, chiar ne gandeam sa amanam intalnirea. M-a sunat si mi-a spus ca el nu-si facuse alt program, si cum nici eu nu aveam altceva de facut am hotarat sa iesim doar noi doi, chiar ne ofticasem putin pe aia ca s-au dat loviti... Am mers la un film, la multiplex, ca de abia se deschisese si eram curioasa... Am vazut "Toamna la New York", un fel de Love story modern... Parca totul conspira sa ne apropie in seara aia... Ne-a placut atat de mult iesirea incat am hotarat sa o repetam...tot in 2
Era decembrie, si am acceptat sa fac revelionul cu el si cu prietenii lui, la Bran. In prima seara cand am ajuns, io care nu sufar alcoolul am vrut sa fac pe grozava si am baut fara ca el sa ma vada whiskey cu bere. Nu mai bausem in viata mea, asa ca m-am facut cui din prima. Mi-a fost rau de-am lesinat...Am facut o katerinka...Toata noaptea m-a tinut de frunte la baie si mi-a adus apa, fara sa cracneasca si fara sa imi reproseze vreodata ceva... Atunci mi-am dat seama ca ma iubeste. Mie mi-era o rusine a doua zi...nici nu imi mai venea sa scot capul in lume, mai ales ca prietenii lui isi cam dadeau coate
. Dupa aia ne-am distrat de minune... Si astazi radem toti cand ne aducem aminte, noroc ca amicii lui sunt deschisi la minte si nu au ramas cu impresia "cool" din prima seara
Cam asa a debutat relatia noastra...
Dar trebuie sa recunoasteti ca faptul cu prima intalnire dupa atatia ani si cu filmul a fost romantic...si conspirativ, nici acum nu m-am lamurit daca colegii de clasa se vorbisera sa ne combine in felul asta, dar cert e ca au reusit
Moaama cat am scris Miro, numai tu esti de vina
Catty, tu ai facut o radiografie? vezi ca nu-i de joaca cu maselele astea de sus... sa treaca mai repede. Si nu mai sunt pesimista pui, sunt doar un pic nostalgica, dar optimista!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Marrinuche, ce frumos... Cred ca am devenit romantica si siropoasa, dar zau ca imi plac la nebunie povestile voastre!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

andicu spune:
Buna fetelor.
Pleeeaaseee, mai povestiti romantice de-astea , ca tare-mi plac!
La noi in cuplu eu sunt Fecioara critica si ordonata si el e Pestele molcom si " mototol"; cam asa ne potrivim, eu aprind focul- el il stinge. Povesti de liceu pot spune si eu, doar ca eu ii eram profesoara (de fapt-practica pedagogica) si el era la liceu
L-am corupt,ne-am testat 5 ani si apoi ne-am casatorit.
Amely, taaare romantica povestea ta! chiar ca-n filme!
OanaM, bine-ai revenit! sa ne povestesti si noua pe unde ai umblat!
Ingerash, nu cred ca durerea de sani e de la Mastodynon, daca iei Tinctura de marar, sigur e de acolo.
Catty, Cristinna, da Doamne sa nu va vina si sa va vad
pe listuta!!!
Eu, ziua 2 de CM, pe post de cascada Niagara rosie !azi e cel mai naspa, ca stau mereu stresata sa nu las "dare" in urma.
Andreea.Pozele mele

Amely spune:
Asa deci Andicutz, corupatoare mica ce esti! si-acu nu-ti mai zice "doamna profesoara?"
Ingeras, ai grija sa nu iei mai mult de o luna tincturica de marar, apropo, tu pt. ce o iei?
Pozici cu noi

felicia_ spune:
Buna, fetelor!
in primul rand, sa le felicit si eu pe , se pare ca a inceput bine anul! Deja sunt 3 pe luna ianuarie, urmatoarea e Crisinna!? Sper din tot sufletul sa fie asa, iti fac si eu galerie
!
MOana, bine ai revenit, cu forte proespete!
Miro si Amely , cate coincidente!Mi-au placut mult povestile voastre si daca ati observat, le-ati provocat si pe altele! Asa ca , vreti- nu vreti, va spun si eu pov mea: eu am crescut intr-un sat din Apuseni, facultatea am facut-o la Sibiu. Pe Gabi l-am intalnit la un Rev, eu eram in ultimul an de fac si am mers la o colega ce se casatorise cu un bucurestean. Acolo l-am intalnit pe fratele lui ( adica Gabi), care era boboc... deci cu 3 ani mai mic decat mine. In noaptea de REV am facut ce-am facut, si am ragusit asa de tare, ca mi-am pierdut vocea, devenind astfel tinta glumelor prietenilor (si a lui, bineinteles, ca tare ii place sa rada de mine!!!) Ne-am simtit bine, ne-am mai vazut vreo 2 zile pana cand a plecat el... Eu am plecat din start cu ideea ca e mai mic, deci nu poate fi vorba de o relatie intre noi... el se pare ca s-a indragostit de atunci, tot cauta exemple de cupluri care au rezistat, in ciuda diferentei de varsta... Au urmat 4 ani in care eu eram la Sibiu, el la fac in Bucuresti, ne vedeam cam o data pe luna sau chiar mai rar! Nimeni nu dadea prea multe sanse unei relatii la asa distanta, si totusi.... iata-ne , suntem d 8 ani imppreuna ( ne-am casatorit acum 2 ani). Culmea e ca fratele lui a divortat de prietene mea la cateva luni dupa ce ne-am intalnit noi... deci daca nu mergeam la acel Rev, nu am fi avut alta ocazie sa ne intalnim !
Si uite-asa am ajuns in Bucurestiul in care nici nu visasem vreodata sa locuiesc! Tot ce regret e faptul ce e f departe de locurile natale, si imi e tot mai greu sa ajung pe acolo... Mi-am pierdut si accentul de ardeleanca, ce-i placea asa de mult sotului meu!
Apropo de scorpioni, el e in zodia asta, eu sunt balanta!
Sper ca nu v-am plictisit prea tare!

Amely spune:
Chiar nu ne-ai plictisit deloc ardeleanco, si astept continuarea, adik sa aud cat de curand ca sunteti trei!
Pozici cu noi

ingeras26a spune:
Amely, 2 sau 3, nu mai stiu, dar ne certam...mama, mama, cred ca acum nu as mai rezista! acum ne certam rar, dar "furtunos" si scurt, insa impacarea este... minunat de erotica!
Andicu, sar'na, este posibil. Mai am pana maiti, cand se fac 21 zile si opresc. Cand ai FIV?
pupi, Ingears