Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pai Cristinna asta-i toata shmecheria: sa nu ai nici un simptom in ziua 29 si mai ales sa nu ai simptome ca ti-ar veni ciclul! Eu cand ramaneam exact asa eram: trecea ziua 28, 29, 30 ( eu am avut mereu ciclul de 28 zile) dupa care faceam ochii mari cat cepele si spuneam: aualeeeu ce ma fac ca ciclul asta nu vine! si uite ca nici nu vrea sa vina, nu are nici un gand ca eu nu am nici un simptom! Ma uitam de 15 ori pe zi in chilotei scotoceam "prin zona" sa vad macar urme ushoare ca ar vrea sa vina...si nimic! Normal ca eram gravi! Mai nasol era cand faceam teste de sarcina si ieseau negative si credeam ca sunt dereglata ca apoi sa-mi fie brusc rau in masina, sa repet testul si sa fie pozitiv! Cam prin ziua 36-37 ...asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Lachi, exact asa sunt si eu acum pana a trecut ziua 28, 29..azi e ziua 30...si ma uit la chilotel din 5 in 5 min.Acum ce-o fi o fi, cert e ca sunt derutata atat de rau incat nici nu stiu ce mai vreau, sa vina ciclu si sa ma linistesc ca nu e dereglare, sau sa ma incumet sa sper ca poate totusi e o sarcina acolo. Cred ca m-am tampit deja la cei imediat 32 de ani

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cristinna, ai vazut ce a zis si Lachi, asa e! Nu cauta semne ca ele apar cam dupa 6 saptamani, iar faptul ca nu a venit poate fi numai de bine!
Amely

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Pai iti spun io ce sa faci: sa fii pregatita in caz ca-ti vine si sa te bucuri daca nu-ti va veni! ce dereglare? Ai facut ceva tratamente? Sau de obicei iti vine aiurea? Adica il ai dereglat? Io zic sa stai cumintica si te vei lamuri ce este. Si cand iti faci bete hcg-ul din sange daca iese pozitiv (da Doamne!) imediat a doua zi faci si estradiolul si progesteronul ca sa vezi daca e cazul de tratament ajutator pt. sustinere. Astea doua conteaza foarte mult.

Mergi la inceput

Lachi, pai tocmai asta e ca luna asta nu am facut nici un fel de tratament. In nov am facut stimulare cu 1 pastila de closty/zi si pregnyl, dar mi-a venit ciclul la 27 de zile.De vreo 6 luni ciclul meu este intre 27 si 29 de zile.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by rami 73

Amely, iti tin pumnii , cred ca ai toate sansele luna asta, mai ales ca tu ai mai ramas . Chiar, tie Moisa ti-a facut TPC-ul ? Desi dr.T am inteles ca nu prea mai pune pret pe el...

Rami, da, Moisica primul lucru mi-a facut TPC, care a iesit puternic pozitiv, adik beton. Daca ai sti scumpa mea cate luni au fost cu "sanse maxime" de 2 ani incoace...practic toate, mai putin primele 3 luni dupa chiuretaj, cand am luat pauza... Dar ai dreptate, trebuie sa speram de fiecare data cu aceeasi tarie. Si sa stii ca imi place mult cum gandesti, am toata increderea ca aceasta gandire te va duce pe drumul cel bun!

Bubu, scuze, de abia dupa aia am citit PM-ul Frumoase poze!

Cristinnici, daca esti dai o prajitura! mai ales lui Lachi! Lasand gluma, eu ma rog sa fie asa!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hai mai Amely ... tot fecioara e si al tau? Mama da ce ne-am gasit scorpioance cu fecioare, si mai avem si faza asta cu bebeii in comun ...
Eu astept aici cumintica pe cand ai sa ai tu chef de povesti si o sa ne spui "Povestea amuzanta ".

rami 73 13 ani? Hai ... ca ii de-o viatza deja.
Cristinna abia astept sa te felicit.

v-am tot vazut ca ii spuneti bine ai revenit Oanei ... si io care nu ii vazusem mesajul. Oana bine ai revenit spun si eu.
Bine ca ai semnat condica si pe aici. Dupa cum vezi nici io nu prea am ce raporta ... eu aflandu-ma intr-o pauza de la procreere, astfel ca ma indeletnicesc cu povesti de adormit copiii despre cum am pus io gheara pe al meu sot. Hai ca te asteptam sa revi in fortza.

Miro

Mergi la inceput

E plin de scorpioance pe aici! si eu sunt tot scorpion...
Cristinna pai daca asa sta treaba.... eu in locul tau m-as gandi ca sunt gravi... ceea ce sper sa fie cu tine acum!

Mergi la inceput

Mirona Doamne da sa se lase cu felicitari, dar nu zic hop pana nu am sarit.
Amely dau si prajitura si o bere,dar pana atunci uite un .
Lachieu nu sunt scorpion ci un racusor mai incapatanat. M-am hotarat sa las in voia sortii urmatoarele zile si daca vin uratii sa nu fiu suparata ci din contra sa incep sa sper la o noua luna cu reusita, iar daca e BB , tie iti dau cate o prajitura si un pt fiecare zi de intarziere

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Bine v-am gasit frumoase doamne,
DANUTZA_C si M OANA bine ati revenit printre noi. Mi se facuswe dor de voi.
CRISTINNA daca ai sti ca si eu ma uit din 5 in 5 minute sa vad daca este ceva care sa imi prezica o eventuala invazie.
AMELY ce e cu pesimismul asta? Asa vrei tu sa ai tonus ridicat? Gandind negativ?
INGERAS26A cat de bine inteleg prin ce treci. Si eu sunt la fel, adica un picut invidioasa pe cele care sunt gravi si ma intreb de ce nu se poate si la mine.
In alta ordine de idei sunt ffffffffffffff suparata. Infectia mea de la masea nu se da dusa cu nimic, si astazi si al doilea medic mi-a spus ca trebuie operata daca pana saptamana viitoare nu da semne de imbunatatire. Momentan iau panadol. Sanii continua sa ma doara numai in fata, iar ieri nu ma mai dureau sfarcurile la firg ci invers. Cum intram la caldura incepea usturimea si durerile. Ce am mai observa este ca de luni in fiecare dimineata de pe la ora 9 pana la 9.15 am o senzatie de lesuiala si de lesin care trece de la sine. O fi de la faptul ca nu mananc dimineata? Oricum astept cumintica deznodamantul, azi ziua 23.

catalina

Mergi la inceput