Endometru,ovulatie,temperaturi-99
Raspunsuri - Pagina 6

M Oana spune:
]
Mi-am facut intrarea pe 2006 la 'oligospermie', acolo unde zace lipsa mea de bebici, dar si hazul de necaz, adica acolo unde bat cuie de zor, ca sa scot cuiul cu lipsa de liniuta dubla.........
Nu puteam sa nu semnez condica si aici, asa ca m-am prezentat , desi nu in toata splendoarea.
Pastrez artileria grea pentru zilele ce vor urma.........

Cristinna spune:
Buna dimineata fetele
OanaMbine ai revenit in noul an care sper sa-ti aduca si tie numai bucurii si impliniri.
Fetelor, eu deja incep sa intru in disperare:ziua 30 si nu au venit uratii.Daca m-am dereglat nu stiu ce ma fac
.
Cristinna

Amely spune:
Heeei, bine ai revenit Oana! Ne-a fost dor de tine, pe unde ne-ai umblat? povesteste-ne! sa stii ca nici noi nu suntem in cine stie ce forma, dar buna dispozitie nu ne lipseste, iar o tacla mica nu strica nimanui
Miro, nu stiam ca si voi... e minunat! de fapt, ca sa fiu sincera, in liceu ne iubeam, ne placeam, eram atrasi, dar nici unul n-a avut curaj sa faca pasul decisiv catre celalalt...el credea ca il voi refuza, eu credeam ca are alte fete, si uite-asa, ne-am "combinat" pe bune abia dupa... A fost o istorie foarte draguta si amuzanta pe care poate o sa v-o povestesc odata, la o cafea
Danutza, ma bucur ca incerci sa uiti, si sunt sigura ca data viitoare va fi bine, mai ales daca te detasezi un pic si vezi cat de frumoasa e viata un jurul tau si cat de norocoasa esti sa fii langa cineva care te iubeste pentru ceea ce esti cu adevarat! Inima sus, si va veni si bebita, intr-un fel sau altul. Uite un mare si de la mine, pentru curajul tau!
Aseara am avut niste intepaturi in stanga de abia am reusit sa prestez. Parca facusem stimulare, asa tensiune si durere de burta am avut... Cred ca am ovulat, altfel nu se explica. Acum incepe numaratoarea inversa...-ici tuturor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Mirona spune:
buna de dimineata,
Amely eu chiar imi beau cafeaua si m-ai convins, stiam ca am scris odata povestea noastra pe DC. Am cautat-o si o redau aici, chiar daca e OFF Topic, tre sa ma scuzati ... is deja inlacrimata.
Asa cum va spuneam incep a povesti cum l-am cunoscut pe el.
Am fost o adevarata scorpioanca=scorpie. L-am cunoscut in primele zile ale clasei a IX-a de liceu, un baietel micut si slabut, abia scapat de galbenare(tip B, deci mai grava), nici ca-mi luase ochii, doar ca si coleg, asa. Eu am fost din totdeauna o energica, o conducatoare, ... o caprita in centrul atentiei. Normal ca nu-l remarcasem, nici nu prea aveam ce, de altfel. Eu aveam aburii mei din cabina si visam la elevii dintr-a XII-a.
In clasa a X-a la un chef mi-a impartasit dragostea lui, ce dura deja de un an. Am fost impreuna un timp ... dupa care bineinteles ca nu am mai rezistat si i-am dat papucii. Aveam din nou altul la care sa visez, el si-a orientat atentia asupra altei fete, desi tot pe mine ma iubea. Era iubire! mai fetelor, nu ce faceam eu ...scorpia. Intr-a XII-a am fost din nou impreuna (dar doar prietenie, fetelor, nu va ganditi la o relatie ), acum nu mai aveam in liceu baieti mai mari dupa care sa ne aruncam ochii ... asa ca acum au inceput sa se formeze perechile la noi in clasa. (La inceput am fost cam 4 – 5 perechi, in zi de azi doar 2 au mai rezistat.)
Dar cum scorpie sunt ... nu am rezistat mai mult de 4 luni, nici de data aceasta. Am avut o alta relatie, dupa care am suferit mult si normal ca pe umarul cui plangeam eu? Normal ca pe al sotului - prieten- coleg pe atunci. El ma asculta intelegator si ma sustinea.
Am terminat liceul, nu am intrat la faculta din prima nici unul dintre noi, asa ca am mai ramas acasa inca un an. Vorbeam des, chiar si despre noi, dar de iubit cica nu ma mai iubea. De la ultima ruptura m-a scos din sufletul lui.
In urmatorul an, am intrat la facultate, amandoi la Timisoara, iar in toamna, cum aveam amandoi restante...am profitat de faptul ca el avea deja cazare si tusti... pe langa el sa ma cazeze si pe mine 2 - 3 zile. La inceput invatam impreuna, eram stresati de examene, ca dupa ce am terminat cu restantele ... sa mai stam inca 2 zile ... asa pentru noi. Atunci a inceput relatia noastra. M-a cucerit cu bunatatea lui, cu rabdarea lui, de aratat bine nu arata, dar au fost deajuns acele zile de convietuire impreuna sa ne dam seama ca noi doi trebuie sa fim impreuna. Nu il iubeam ... dar era ceva acolo ... ce nu puteam defini. Am fost impreuna 9 ani de zile, de la inceputuri am locuit impreuna si din 2003 suntem casatoriti. De iubit nu pot spune ca ne iubim ca in prima zi, deoarece fetelor, la mine nu a fost iubire de la inceput, iubirea noastra creste pe zi ce trece, nu am putea trai unul fara celalalt, ne completam si ne ajutam reciproc, eu scorpionul ... cu ideile si cu aruncatul cu capul inainte, iar el fecioara ... calculeaza totul si ma sustine din spate. E armonie in cuplul nostru, DAR lipseste ceva: un bebe care se lasa asteptat si pentru care vom avea mult de luptat.
E! Fetelor, cam asta era ceea ce voiam sa va povestesc.
Ma scuzati din nou ... dar Amely m-a provocat.
Miro

bubulina1 spune:
Neata fetele!
Danutza, bine ai revenit! Te admir pentru optimismul tau si sunt sigura ca in curand vei reusi!
Bine ai venit MOana! Chiar ca ti s-a cam simtit lipsa pe aici. Seara cand mai intram putin de acasa chiar ma uitam ce liniste e pe forum
Amely, daca sincronizarea a fost asa buna la tine luna asta, este foarte probabil ca peste 2 saptamani sa auzim de !
Cristinna, nu mai fii suparata! De unde stii ca nu e sarcina? Ai facut un test? Inteleg ca deja a trecut ziua cand trebuiau sa-ti vie uratii, asa ca ai sanse!!! Fugi repede si fa un test
Eu mi-am facut un plan de bataie pentru luna asta si anul asta, de luni incep monitorizarile, imi refac analizele de sange in zilele 14/21, sper sa-l conving pe al meu sotz sa faca si el spermograma si apoi mai vedem.
Va pup pe toate
"Speranta moare ultima"

Cristinna spune:
Bubulina, nu sunt gravi pt ca in ziua 29, ieri la amiaz mi-am facut un test si era negativ, plus de asta nu am nici un simptom de sarcina.Asa ca sarcina e exclus si ramane doar dereglarea
Cristinna

Kariris spune:
Mai Cristinna... nu ramane deloc doar varianta dereglarii! Ci si cea a sarcinii! Eu nu stiu cum voi vreti sa vi se pozitiveze un test (mai ales din urina) in ziua 29! Sau sa aveti simptome de sarcina asa repede: cam cand ar trebui sa va vina CM... Mai fetelor scrie pe ele ca se pozitiveaza la 7 zile de la conceptie dar nu-i chiar asa mereu. Mie spre exemplu cand ramaneam mi se pozitivau abia dupa ziua 36 iar simptomele aparea cam tot atunci si foarte vagi... puteau fi confundate usor cu cele premenstruale sau cu o stare de surmenaj. Adevarul e ca se pozitiveaza la 7 zile de la implantarea embrionului; si de unde stiti voi cand s-a fecundat, cat a bantuit pe trompa si in uter pana s-a implantat? Parerea mea e sa mai astepti calma cateva zile dupa care sa-ti faci un Beta HcG din sange.
Danutza si MOana bine ati revenit!
Danutza tare dor mi-a fost de tine, as fi vrut sa te sun sa fiu alaturi de tine cand am aflat vestea...dar nu aveam nr. tau din SUA. Tu ai facut tot ce se putea. Lasa sa treaca timpul, sa iti revii si te vei gandi apoi ce vei mai face. Te pup dulce!

Amely spune:
Miro, m-ai facut sa zambesc...mai tu parca mi-ai citit in suflet, povestile noastre seamana intr-un fel...extraordinar. Si eu tot asa eram in liceu, o scorpiuta-smecherita cu ochii dupa baieti mai mari (eram cuminte de altfel
), singura diferenta e ca eu am simtit fata de el o atractie fantastica, dar n-am vrut sa mi-o recunosc pentru nimic in lume decat tarziu, dupa niste ani...Mandria asta de scorpion! Iar el, fecioara calculata, ca si acum, dar generos si saritor pana si cu dusmanii. Doamne, eram asa copii... Ce multe s-au schimbat de-atunci, si ma bucur in fiecare clipa ca am ales sa fie asa. Povestea amuzanta inca nu v-am spus-o, despre cum ne-am "combinat" si, mai ales, cum m-a cerut in casatorie... V-o spun altadata ca acum am zis destule si deja sunt total off-topic
Bubu, ai primit PM?
Lachi, io fata sufletista si cu picioarele pe pamant!
Cristinnici, sustin ce a spus Lachi, gandirea pozitiva poate aduce multe surprize placute!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

rami 73 spune:
Amely, iti tin pumnii , cred ca ai toate sansele luna asta, mai ales ca tu ai mai ramas
. Chiar, tie Moisa ti-a facut TPC-ul ? Desi dr.T am inteles ca nu prea mai pune pret pe el...
Danutza, bine ai revenit ! Eu sunt mai noua in ale scrisului, dar am fost mereu alaturi de tine, chiar daca in tacere. Experienta prin care ai trecut a fost totusi necesara, si o sa vezi ca ea te-a intarit, pana la urma SIGUR vei reusi intr-un fel sau altul ! Stiu ca MOana a fost mereu alaturi de tine, eu i-am admirat mereu altruismul !
MOana, bine ai revenit, te primesc cu , cum iti place tie ! Esti cea mai haioasa si sufletista si mi-ai facut de multe ori ziua mai buna cu ironiile si buna ta dispozitie ! Am vazut ca de cele mai multe ori te auto-ironizezi... asa e mai simplu sa faci haz de necaz. Vei vedea ca pana la urma vei reusi cu atitudinea asta, si eu sunt adepta aceluiasi mod de a privi lucrurile. Poate mai vorbim si la "oligo", eu nu mi-am facut inca intrarea acolo, dar urmeaza... avand in vedere ca al meu consort e cam "astenic".
Mirona, eu imi cunosc sotul din prima zi de facultate, am fost colegi si de atunci (13 ani) suntem impreuna. Si noi de 4 ani lucram la proiectul
, care inca se lasa asteptat...dar cu cat e mai dorit, cu atat va fi mai reusit, eu asa vad lucrurile !
toate fetele-dragutele !
rami

Cristinna spune:
Lachi. Ai si dreptate in ce zici si si logic, dar pe mine ma enerveaza ca nu am nici un simptom fie el de ciclu sau de sarcina. NIMIC. E ca si cum as fi in perioada de dinainte de ovulatie si dupa cand numeri zilele ca sa descoperi ceva semne prevestitoare
. Mai astept cateva zile sa vad ce urmeaza.Luna trecuta mi-au venit uratii in ziua 27 si inainte cu o zi sau 2 mi-au si dat de veste ca sunt pe drum
Amely , ma straduiesc sa gandesc pozitiv
Cristinna