Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Aoleu fetelor o sa ma biciuiti ca n-am mai dat pe acilea dar m-a tinut socrella ocopata.. acum chiar o opereaza.... sta sotul la ea toata noaptea, azi cumnatul, diseara si eu... o sa fie greu dar poate scapa definitiv de chistul asta.
Noi suntem ok, nitel invidioase pe voi cava distrati asa tare fara noi si.... iaca tre' sa fug iar ca m s-a sculat mandra.... va pup si sper sa ma lase sa mai povestim... a , avem poze.... pupici muuuuuuuuuuuuuuuuulti!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Va rog sa folositi cu moderatie iconitele cu "smilies" astfel incat sa nu afectati modul de afisare al paginii. Puteti intercala cate un spatiu liber intre ele sau sa nu puneti mai mult de 5-6 pe acelasi rand. Oricum, nu cantitatea conteaza... - Catalin
mihaela amalia spune:
'Neataaaa!!
Cum ati petrecut ieri???
Andreea tinem pumnii pentru socrela ta sa iasa cu bine din operatie, si la printesica(am vazut pozele, e o dulceata)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
Saru'mana .. ciar asteptam vesti de la petrecarete si, normal, poze..... pupici!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mirela alina spune:
Neata' mamici.
Voi ce mai faceti ca eu ma simt tare rau: ma doare capul ingrozitor de ieri, ma dor oasele......dar piticul este bine.Cred ca oboseala isi spune cuvantul.Tare rau este sa nu ai pe nimeni sa te ajute.Dar cine pleaca la sfarsitul saptamanii la mama? EU....
Andreea sa dea Dumnezeu sa scape de data asta.Dar fara gluma daca nu are grija de ea (sa nu ridice greutati este ff important)reapare... am inteles eu.
Flavia,Alina cum fu' la distractie?
A, sa va spun ca minunea mea,Matei,stie 2 strofe din melodia "Gasca mea"(desi nu a mai ascultat melodia asta de cateva luni bune) si spune si "Catelus cu parul cret"...singur.Asa mai stie poezii dar nu le spune singur are nevoie de ajutor.
Va pupam si sanatate.
mamica lui Mateut 11.09.2003
impreuna spune:
Andreea multa sanatate soacrei tale, sper sa treceti cu bine de perioada asta grea. Gogo a ta ii o scumpa, pupe-o mama de bucalata:)
Noi de petrecut am petrecut, da nu prea avem cum dovedi ca n-am facut poze. Dar diseara petrecem iar, mergem la ziua de nastere a unei prietene, asa ca si la mai mare:)))
La mine vine maica-mea astazi (in sfarsit si-a facut timp:) asa ca oi fi mai libera saptamana asta, nu ca pana acum as fi fost foarte ocupata:)
Si eu astept vesti de la celelalte petrecarete.
Si de la mamicile noi printre noi
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
symaco spune:
salutare!
dupa cum v-am zis,io lucrez la sf de saptamana si nu pot sa intru dar in timpul saptamanii sunt pe baricade!
ceea mare a implinit 3 anisori luna trecuta si terminul de nastere e 17 aprilie...numai ca io mi-am refacut sototelile si nu sunt ca cele ale medicului,mie mi-a iesit 17-20 martie.asa ca saptamana asta tre sa imi fac o programare si sa resocotim...ca nu e vb de cateva zile ci de o luna!
burta creste pe zice trece,burta asa de mare nu aveam cu sybille decat pe ultima 100 de metri,adica ultima luna!cel mai enervant e ca tre sa ne trezim de cateva ori pe noapte sa mergem la wc,ca daca cumva ratez sa ma trezesc am niste dureri de burta de numa!da in rest am o sarcina normala,adeca usoara!
si eu as vrea sa vina mama mai des la noi dar nu se poate,am o sora de 8 ani care merge la scoala.asa ca nu o poate lasa singura si nici sa chiuleasca nu merge!
ne-am planuit ca imediat dupa nastere adica 2-3-4 luni,daca totul e in ordine cu puiuta sa reancep munca.motive ar cam fi,sa mai iau si eu gura de aer,tati are timp sa se ocupe numai de fetele lui si apoi nici banii nu ne-ar cadea rau.oricum as munci tot 2 zile pe saptamana,deci nu cred ca ar fi asa tragic....sa mai vedem!
insanatosire rapida soacrei!
andora spune:
Mirela multumim mult de tot pt urari! Sanatate multa tie!!!! ...Cine se intelege insa cu socrella sa nu care galetile cu apa de la fantana? care fantana e la vreo 20m de poarta, care poarta e la vreo alti 10m de unde sta galeata, plus distanta pana la animale...
Multe felicitari lui Mateut!!!!!!!! destept baiat, la cat a inceput sa vorbeasca?
Flavia bravo voua si super distractie diseara!!!! lasa ca si fara pooze te invidiez
andora spune:
Flavia multumim si tie mult pt complimente si urari!!!
Symaco saru'mana si pupam mult de tot burtica! Acum am vazut mesajul, iti tinem pumnii sa treaca si ultimele luni cu bine si sa vina bebe cumintel si sanatos, iar tu sa-ti revii si sa muncesti asa cum doresti Pupa burtica si surioara lui bebe mic din burtica, dar si pe surioara ta.. hehe, trebuie sa fie frumos sa ai o surioara de 8 anisori...
mihaela amalia spune:
Hmmmmm Flavia o iei de lunea cu petrecerile sa so o tii tot asa toata saptamana????? Bravo tie
Symaco si eu iti tin pumnii sa treci cu bine si usor de aceste ultime lunila burtica si surioara si de ce nu si tie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
pinguleasa ne bucuram ca ai revenit, daca mai ai ceva nelamuriri despre cum sta treaba aici pe forum, sa ne spui ca poate te mai lamurim si noi. Felicitari pt cumintenia de fetita, sa-ti traiasca si sa o tina tot asa. E cu o luna mai mare decat Sara mea, si cred cam de aceeast varsta cu Alexa Alinei (alexa si mami).
In ce data e nascuta exact? sa o trec pe lista, daca vrei iti poti spun si tu data nasterii, sa stim cand te sarbatorim
Sa inteleg ca daca e asa cumintitc, doarme toata noaptea, mananca tot ce ii dai..., etc?:) A fost viteaza dc umbla de la 10 luni, stiu perfect cum e perioada asta, ca nici pe a mea no pot tine intr-un loc, iar usile din casa trebuie sa fie tot timpul deschise ca altfel se enerveaza.
symaco ne bucuram ca esti pe baricade, poate ne mai gasim si pe chat:)
Interesanta socoteala cu nasterea, la mine a fost decalaj de 1 saptamana intre socotelile mele si ale medicului, si a tinut cont de mine ca s-a nascut la 39 de saptamani:)
Oricum conteaza f mult ca ai sarcina usoara, cu trezitul noaptea probabil ca bb iti face antrenament de pe acuma, pentru cand se naste
Mirela felicitari pt Mateut, sa-ti traiasca flacaul mare si destept! Aceeasi intrebare ca si Andreea, la ce varsta a inceput sa vorbeasca, asa ca sa va intelegeti?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"