Mamici casnice (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea multumim de pupicii aia multi, vorba lui Catalin, nu conteaza cantitatea, mai mult intentzia :))

Mihaela ce sa fac cu petrecerile, daca trebe, trebe
Pt diseara nici cadou n-am, da ma descurc eu cumva, doar m-am descurcat si in situatii mai critice:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aaa Mirela chiar, vroiam sa te intreb inca ceva si nu numai pe tine.. Uca mea in public nu prea vorbeste, acasa turuie dar cand iesim afara are alte treburi , oare e doar o etapa? Cu noi vorbeste ori pe limba ei ori pe a noastra, ne intelegem f bine... Char vorbeam cu fetele de pe DC despre bebeii nostri ca in afara casei sunt mai mutulici... asa ca apelez la experienta celor cu bebei mai maricei Am uitat sa mentionez varsta Ucai, 1 an si 3 luni.

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Andreea , fetita ta e de-o seama cu a mea si cand iesim din casa si mergem la altcineva necunoscut prea bine de ea, cam primele 5-10 min nici nu stii ca e acolo, insa odata ce s-a acomodat wow danseaza, canta, fuge, de toate pentru toti numai ca sa iasa in evinenta, se alinta, insa daca mergem la cineva cunoscut, din prima, nici nu mai asteapta sa o dezbrac, fuge unde stie ea ca sunt jucarii sau butoane, parca ar fi acasa la ea, nu conteaza daca sunt doi sau o suta de oameni.E foarte sociabila din prima, mai ales daca cineva o baga putin in seama.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salut fetelor.Eu nu sunt mamica dar sunt o viitoare mamica insa sunt casnica!
Ma numesc Tina(prescurtare de la Valentina nu de la Cristina [:d]).Am in burtica un/o mic(a) buburuz(a) de 29 de saptamani.Sunt bucuresteanca,dar acum m-am stabilit in Scotia,pentru ca sotul meu este de-aici.Am avut nunta pe 9 noiembrie.Fac 22 de ani in februarie,fosta studenta la jurnalism si I.A.T.C.
In rest..nu stiu ce sa va mai spun..daca vreti sa mai aflati ceva intrebati-ma!
Pana una alta,sper sa ma primiti si pe mine pe listuta voastra frumoasa si va pe toate!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Bine ai venit Tina. Mamica la 22 de ani???????????????????Uf..
Mai fetelor chiar nu mai stiu exact la cat am inceput sa ma inteleg cu el....Pai pe la 1,6 - 1,7 luni cred ca a inceput sa faca propozitii, si tot atunci am inceput sa ne intelegem. Intelegem?!? Pentru ca si acum stie pe unde nu are voie si tot acolo este cand vrea sa ma enerveze.
Andreea, stai linistita este absolut normal sa se poarte asa. Matei are 2 ani si 4 luni si are persoane preferate cu care vorbeste si persoane cu care nu vorbeste(putine ce-i drept).Tine cred ca de cat de bine isi cunoaste interlocutorii.Repet este normal.Saru'mana de urari!

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

seara mamici,
Alexandra e nascuta pe 20 dec 2004 iar eu pe 18 oct 82.
Da, varsta asta e cu nabadai....mai de papat tot nu papa in ultimul timp...a cam prins naravul sa fuga prin casa la ora mesei si mamai cu lingura dupa ea...Vrea sa devina independenta....de cateva zile se chinuie sa pape singura si bucataria mea arata.....cel mai dureros este cand fuge cu gura murdara si (avand o mobila lucioasa in bucatarie)vazandu-se in mobila se pupa (se iubeste) .Momentan despre forum nu am intrebari dar cum i-mi prind urechile
va intreb eu..
Copiii vostrii cum sunt?...spuneti-mi mai multe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mirela_Alina de ce UFF?E bine sau e rau?

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

in sfirsit ajung sa va scriu.
bun venit tina.da' ce e bb? sau nu vrei sa stii?
hai sa va povestesc cum a fost la botez. am luat-o si pe alexa cu noi pina pe la ora 21.00 cit timp a fost cu noi a fost super, am dansat, ne-am plimbat in tot restaurantul, a cunoscut aproape toata lumea. dupa ce am dus-o acasa (a venit mama la noi) si ne-am intors, parca era pustiu si am stat asa din obligatie. noi ne-am obisnuit s-o luam cu noi peste tot. fara ea mi se pare pustiu.
andreea, la fel e si alexa. in casa face legea cu noi, iar afara si cu cei pe care nu-i cunoaste e rusinoasa rau (in casa urias, afara iepuras).
flavia, tineti-o tot asa!
azi am facut vaccinul DTP-ul restant de la un an.si la ora asta e agitata rau, se plimba prin sufragerie si mai plinge. sper sa o ia somnul la un moment dat.
mai scriu miine, ca acu' ma cheama datoria.

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Tina .............te las sa apreciezi singura.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna!
E o gramada de vreme de cand ma apuc sa scriu si io... Dar, m-am luat cu treburile, am si deschis o gramada de ferestre si fisiere, Doamne, ca zapacita mai sunt...
O iau in ordine inversa.
Alina, bravo. - asta referitor la botez si distractia aferenta. Cat despre vaccin si agitatie, sa treaca!
Tina, bine ai venit in randurile noastre! eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005. sa fiti sanatosi toti trei si sarcina usoara in continuare!
Mirela, de ce uf? Ca doar si tu mamica tanara esti...-daca la asta te refereai.
Symaco, faza cu trezitul noaptea si mersul la wc era cumplit si pentru mine. pe burtica cu aceeasi nostalgie dintotdeauna!
Andora, sanatate soacrei. Vazut si admirat printesa mica... centrul atentiei, nu gluma.
Mai citesc si poate mai revin... asta daca nu ma pierd iar in treburi.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput