Mamici casnice (4)
Raspunsuri - Pagina 9
impreuna spune:
Week-end placut (cu intarziere), ca ieri m fost tot pe fuga, azi mai stau si eu sa ma odihnesc.
Cine zicea de 2 copii? Ca si eu am inca o fetita la mine pana diseara, asa ca Sara e in al 9-lea cer, nu stie cum sa se mai intreaca, ce sa mai arate ca stie:)))
Alina distractie placuta la botez, pe Alexa o duceti cu voi?
Mona ce cursuri incepi? Cum o sa te descurci cu toate?
Astept(am) pozele promise 
domnisoarele cuminti care aseara au adormit repede, Daria si Alexa, printre care de data asta si Sara mea:))
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si
Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela amalia spune:
Buna ziua!!!
Am intrat doar sa va salut(ca acuma nu ma lasa sa va sciu), ma duc sa o culc pe printesita ca e o maraita si o suparacioasa si revin imediat.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
Fetele,ma duc la circ cu piscuta
mea.
Flavia , ai fost la distractie aseara,ai
?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mihaela sa revii:)
Asa-i Dana, am fost la distractie, si azi tot la distractie, da de maine mi se taie macaroana ca incepe o noua saptamana si imi reiau activitatile zilnice, stiti si voi cum e:)
Distractie placuta la circ 
Sara
mihaela amalia spune:
Si noi vrem la circ 

Flavia o tii tot intr-o petrecere 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
impreuna spune:
Haideti ca vreau sa petrec si cu voi, nu-i nimeni pe aici? ![]()
Sara
gegea spune:
Buna, dragelor!
Intru si eu sa semnez condicuta...
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
impreuna spune:
Haideti pe chat 
Sara
pinquleasa spune:
buna fetelor,
scuze ca am facut o mica pauza ,am mai vazut si eu cum sta treaba pe aici .Ca membru nou i-ti cam prinzi urechile pe aici :)
Am si eu o fetita de 13 luni Alexandra Celine de care sunt mandra tare.E un copil bun , usor de ingrijit.....(asa copil doresc tuturor).Eu sunt casnica ....dar sper din tot sufletul sa -mi gasesc ceva de munca...ca am sa inebunesc cat de curand daca mai stau mult acasa....de un an decand am fetita e mai bine, nu mai am timp sa ma plictisesc, dar pana sa o am pe Alexandra a fost groaznic!!!!!.
Pana sa mearga Alexandra in picioare asta fiind pana pe la 10 luni a mai fost cum a mai fost ...dar de la 10 luni este intr-o continua miscare este peste tot acum e langa mine acum este la usa...e ca argintul viu.Iar de cateva zile.... cred ca o sa ne imbogatim in dintisori ca e tare scancita.
gegea spune:
Buna!
Alina, bravos pentru somnic! N-am vrut sa supar, eram doar terifiata... ma pusesem in locul tau, cu Daria mea si cu atata somnic la amiaza. Printesa mea a avut probleme cu somnul de mica-mica. Dormea cate 10-15 minute si se trezea plangand, era musai sa o scot afara ca sa aiba un somn linistit si continuu. Nici lapte nu am avut suficient din cauza asta, plangeam mereu si ziceam ca e atipica, ca nu doarme nici pe departe cat scrie in cartile de specialitate, ca nu se va dezvolta cum trebuie din cauza asta... Si eu si Eugen(dar altii, nu), loviti de paranoia, o vedeam cu cearcane si obosita. Erau ganduri de parinti panicosi si, slava Domnului, au fost nefondate...
Spre exemplu, a dormit azi cam 2 ore la amiaza si acum e fresh, e cu jucariile ei si cred ca mai rezista cel putin o ora.
Noi suntem singurele pana miercuri, tati e plecat si ne va fi greu fara el.
Speram sa treaca timpul cat mai repede...
la toata lumea!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria