Mamici casnice (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Week-end placut (cu intarziere), ca ieri m fost tot pe fuga, azi mai stau si eu sa ma odihnesc.
Cine zicea de 2 copii? Ca si eu am inca o fetita la mine pana diseara, asa ca Sara e in al 9-lea cer, nu stie cum sa se mai intreaca, ce sa mai arate ca stie:)))

Alina distractie placuta la botez, pe Alexa o duceti cu voi?

Mona ce cursuri incepi? Cum o sa te descurci cu toate?
Astept(am) pozele promise

domnisoarele cuminti care aseara au adormit repede, Daria si Alexa, printre care de data asta si Sara mea:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna ziua!!!
Am intrat doar sa va salut(ca acuma nu ma lasa sa va sciu), ma duc sa o culc pe printesita ca e o maraita si o suparacioasa si revin imediat.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Fetele,ma duc la circ cu piscuta mea.
Flavia , ai fost la distractie aseara,ai?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Mihaela sa revii:)

Asa-i Dana, am fost la distractie, si azi tot la distractie, da de maine mi se taie macaroana ca incepe o noua saptamana si imi reiau activitatile zilnice, stiti si voi cum e:)
Distractie placuta la circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si noi vrem la circ
Flavia o tii tot intr-o petrecere

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Haideti ca vreau sa petrec si cu voi, nu-i nimeni pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, dragelor!
Intru si eu sa semnez condicuta...

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Haideti pe chat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

buna fetelor,
scuze ca am facut o mica pauza ,am mai vazut si eu cum sta treaba pe aici .Ca membru nou i-ti cam prinzi urechile pe aici :)
Am si eu o fetita de 13 luni Alexandra Celine de care sunt mandra tare.E un copil bun , usor de ingrijit.....(asa copil doresc tuturor).Eu sunt casnica ....dar sper din tot sufletul sa -mi gasesc ceva de munca...ca am sa inebunesc cat de curand daca mai stau mult acasa....de un an decand am fetita e mai bine, nu mai am timp sa ma plictisesc, dar pana sa o am pe Alexandra a fost groaznic!!!!!.
Pana sa mearga Alexandra in picioare asta fiind pana pe la 10 luni a mai fost cum a mai fost ...dar de la 10 luni este intr-o continua miscare este peste tot acum e langa mine acum este la usa...e ca argintul viu.Iar de cateva zile.... cred ca o sa ne imbogatim in dintisori ca e tare scancita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna!
Alina, bravos pentru somnic! N-am vrut sa supar, eram doar terifiata... ma pusesem in locul tau, cu Daria mea si cu atata somnic la amiaza. Printesa mea a avut probleme cu somnul de mica-mica. Dormea cate 10-15 minute si se trezea plangand, era musai sa o scot afara ca sa aiba un somn linistit si continuu. Nici lapte nu am avut suficient din cauza asta, plangeam mereu si ziceam ca e atipica, ca nu doarme nici pe departe cat scrie in cartile de specialitate, ca nu se va dezvolta cum trebuie din cauza asta... Si eu si Eugen(dar altii, nu), loviti de paranoia, o vedeam cu cearcane si obosita. Erau ganduri de parinti panicosi si, slava Domnului, au fost nefondate...
Spre exemplu, a dormit azi cam 2 ore la amiaza si acum e fresh, e cu jucariile ei si cred ca mai rezista cel putin o ora.

Noi suntem singurele pana miercuri, tati e plecat si ne va fi greu fara el. Speram sa treaca timpul cat mai repede...

la toata lumea!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput