Copilasi martie-aprilie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
SimoV spune:
In sfarsit am pus cateva POZE:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/album?.dir=/6a2f&.src=ph
alona spune:
Simona, cit sint de dulci Mia si Lucas! Ce fain e sa fie de aceeasi virsta sau macar apropiata, Vlad cred ca numai in suturi ar tine-o pe Thea daca s-ar baga intre lucrurile lui.
Ce sa va mai spun despre noi? Thea e o incapatinata si face isterii daca nu-i dau ce vrea ea, tipa si se trinteste in fund, la care o ignor ca nu stiu ce sa-i fac, ii explic de ce nu poate avea ce vrea, pentru ca nu e pentru ea, dar degeaba , o tine pe-a ei.La mincare tot cu mofturi, noaptea se trezeste si de 4 ori citeodata, pur si simplu plinge si vrea sa o iau din patut, o duc pina in sufragerie si ne intoarcem inapoi in patut, avem traseu bine stabilit.
Problema la noi e ca nu avem nici un copil de virsta ei prin zona( pe care sa-i si cunoastem) si nu prea socializeaza, doar asa cind ne mai intilnim cu ceva prieteni care au copii, dar si aia stau departe de noi, asa ca doar noi ne jucam , ne certam , etc.
Gata, plec ca mai am si treaba.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
Claudelu spune:
SImo ce scumpi sunt!
Doamne ce-mi place poza aia in care il tine Mia pe Lucas imbratisat! Sunt niste scumpi iar tu arati trasnet!
Ma bucur ca ti-am rapit putin din timpul tau pentru a pune poze cu frumosii tai 
Kata, bine ai revenit! AI mare dreptate, timpul nostru e din ce in ce mai limitat
si din pacate netu e acum cam pe ultimul loc! 
Ancule, n-ai vreo gradinita unde sa o poti da?? sa mai stea si ea cu copilasi de varsta ei?? multi
la Thea cea frumoasa
Laura, tu ce mai cipcalesti??
Daria ce mai zice??
Ela, Doamne da ce frumoasa s-a facut Cristinuta
se vede pe ea ca e de-o smecherieeeee
Tu ce mai faci?? mi-e dor de un chat ![]()
Andreea, sa aveti vreme buna cu multa zapada!
Mai ai sot?? pana cand?? 
EU va pup de pe acum, joi dimineata plec si nu ma intorc decat sambata seara! Maine vreau sa stau cat mai mult cu piticu meu...imi va fi tare tare dor de el, mai ales ca niciodata n-am fost despartita de el si mai ales pentru atatea zile 
Sa-mi tineti pumnu sa fie totul bine
si sa tineti topicul nostru in viata, da??
Sa aveti grija de voi!
PS: mi-e ingrozitor de dor de Rayu meu 

Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alona spune:
Clau, pai aici e mare problema cu gradinitele, am mai zis ca e inscrisa din august si nici acum nu e loc si chiar daca ar fi nu imi permite buzunaru sa dau 800 $ pe luna si eu sa stau acasa, intii trebe sa gasesc un job, sper cit mai repede, acum umblu sa gasesc o bunica sa stea cu Thea si cind o fi loc la gradinita o sa mearga acolo.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
AdynaB spune:
Saliu mamici si bebici,
va transmit multe salutari de la Lavib,am fost la sf. de saptamina la ei in vizita.Sint bine,sanatosi.Laviniei ai face netul nasoale innaite de sarbatori si nu mai poate intra,de aceea m-a rugat pe mine sa va transmit un an nou fericit si plin de bucuri!!
Ai e dor de voi si cu prima ocazie va reveni.
pupice la bebici
Adyna si Selina bambina
SimoV spune:
Daca ati tot cerut poze - pofiti si aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/album?.dir=9966&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Si mai sunt poze noi aici, de Halloween (cu mare intarziere):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/album?.dir=ec28&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/svaidean/my_photos
Ela76 spune:
Salutare pe ziua de azi!
Adyna - multumim pentru mesaj, ma bucur sa ma vad cate un semn dinspre Germania! 
Simo -
copii frumosi cu ochi albastri! Ma uit ca pe masura ce cresc incep sa fie mai diferiti. Adica Lucas are trasaturi de baiat mare, iar Mia de domnisoara. Si ce cizme smechere roz are Mia! Cum stati cu mancatul, e mai bine?
Alona -
Thea scumpa si naravasa! Asa face si Cristina, se pune pe plans teatral daca nu obtine ceea ce vrea in clipa aceea, cred ca ii place sa vada ca ne sacaie bazaiala ei. De regula, incerc sa ii distrag atentia cu altceva, dar daca nu se potoleste o las sa-si faca numarul. Daca ati vedea-o ce senina si vesela devine subit, v-ati minuna de cate "texte" poate sa aiba. Si am impresia ca mai invata si de pe la colegii de gradinita cate ceva la capitolul fitze.
Azi am aflat ce face fii-mea dupa ce mananca la masa de pranz. Intai sunt la masa cei mici, apoi se aseaza cei mari. Asa ca ea, dupa ce se spala pe maini si la gura, cica sta in usa salii de mese si tzopaie si chiuie, de zici ca le canta special copiilor care sunt la masa.
- Rayule, noroc ca educatoarele pe aici nu sunt asa sensibile ca cele de la Bubu de la gradi
altfel ma trezeam cu ceva observatii.
Claule - dar unde pleci asa, de capul tau? 
Laura - mai ai vreo gura de cafea ramasa pe acolo? Daca nu, ma duc sa fac eu una, ca parca-s cu caltzi in cap.
Andreea - drum bun la Breaza, sa aveti vreme frumoasa! (asteptam pozele!)
Katalina - focsaneanca mea draga, mai povesteste-ne de voinicii tai. La ce gradinita o sa-l dai pe Roby? Am o prietena acolo care si ea ar fi vrut sa-l inscrie la gradinita pe fecioru-sau din septembrie. Sa inteleg ca-i gata casa? Unde e anume?
Hana - cum se mai simte Vlad? Sper ca nu mai aveti nici un fel de probleme de sanatate!
Ma duc sa fac o cafeluta! Repede, cine vrea sa-mi spuna, cate portii pun, cu zahar sau fara! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela te rog si pt mine o cafea ! Cu zahar please ! multumesc frumos ! Copila ta are niste plete de invidiat !
Simona, inteleg acum de ce nu ne-ai aratat pozele mai devreme: sa nu ti deochem frumosii ! Din prima am stiut sai deosebesc ! Vorba Elei: un cavaler si-o domnisoara ! Superbi !
Lavi, si noua ne e dor de tine ! Adina multumim de vesti !
Clau le drum bun ! Dar chiar asa unde pleci ?
As sta de vorba cu voi inca o zi si-o nopate , dar am de lucru mult tare si termenele ma sugruma !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
SimoV spune:
Kata, am uitat sa-ti spun Felicitari pt. casa!! Deci, felicitari, sa fiti fericiti in ea!
Multumim de complimente... Da, s-au schimbat mult - sunt fetita si baiat in toata regula.
Ela, si noi mai facem fitze, dar nu f. urate. Nu ma plang inca... La capitolul mancare stam destul de rau,n-are rost sa va fac capul calendar... Inca il mai ciomageste Mia pe Lucas cand o apuca. (dar nu asa mult ca inainte, deci raportam imbunatatire la acest capitol)
Ma duc si eu la cafea si la copii. Azi incepe scoala la universitatea mea, deci azi predau. S-a terminat vacanta.
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Am terminat cafeaua , cred ca si voi de altfel.
In Galati ninge superb ! Poate reusim sa iesim si noi cu saniuta !
Azi avem intalnire , noi fetele din Galati. Si-au anuntat prezenta deja 8 dintre noi ! N-am fost niciodata asa de multe. Saptamana viitoare vrem sa organizam o intalnire si cu bebelusii la un centru de joaca pt copiii. Abia astept !
O zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004