Copilasi martie-aprilie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
katalina spune:
Fetele mele dragi!!!!Mi-a fost dor de voi!!!Credeti-ma ca mi-as dori sa se-ntoarca timpul cu 1 an ,2 in urma cind Catalin era la gradinita si Roby abia gingurea si mergea in patru labe, iar eu ma delectam zilnic cu voi si cu discutiile luuungi de pe-aici,...dar timpul a trecut si eu sunt din ce in ce mai ocupata.Timpul a zburat nu stiu cind, acum dupa amiaza mi-o umplu cu fel de fel de teme pentru scoala, si ma mir si eu de mine cit de multa rabdare am cu ele, dar sunt si mindra de rezultate.(parca m-as duce eu la scoala!
)
Roby a crescut, ca si ai vostri de fapt, e un scump,l-am inscris la gradinita,deja, dar va merge din septembrie, pina atunci va trebui sa gesesc o bona pentru el, caci eu abia astept sa merg la serviciu([size=1]caci simt ca m-am prostit de tot, serios vorbesc, statul cu copilul numai in casa,mai ales iarna dauneaza la neuroni)
[/size1].
In rest alte noutati nu am.In august ne mutam in casa noua, in februarie botez o fetita :Catalina Paula, dupa o saptamina botez si un baietel:Alexandru, dupa alta saptamina avem si o nunta.Si tot asa, apoi in martie Cata implineste 8 ani,apoi Roby 2 ani...si tot asa o ducem.Sanatosi sa fim cu totii.
Am revenit sa vad ce mai faceti voi, si mi-am zis ca profit de aceste 2 luni cit mai sunt mamica casnica si sa revitalizam acest toppic al nostru care nu mai e ce-a fost.Sper sa ma tin de cuvint si sa trec zilnic pe aici.Va pup pe toate si mi-e dor de copilasii nostri dragi.Apropo, poate reusesc sa pun si niste pozici.
Va pup.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
alona spune:
Kataaaaa
, bine ai revenit! Sper sa-ti faci timp sa ne mai scrii cite ceva, desi nici eu nu prea ma omor cu scrisul acum.
Pupicei lui Roby si Catalin.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Ahhh.... KATALINA!!! Bine ai revenit! Poate se mai aduna si altele daca te vad! Ma bucur ca sunteti bine. Imi inchipui cat de ocupata esti cu amandoi. De acord si cu ideea cu neuronii :) O sa-ti placa la servici, dar o sa le duci dorul la baieti, de o sa te topesti. Asa suntem noi, oamenii, nicicum nu e bine... :)
Pupici la baieteii nazdravani si la mamica harnica scolarita :)
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Katalina ce dor ne era de tine ! Ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca ti-ai propus ( ca si noi celelalte ) sa reactivam acest subiect. Ar fi si pacat sa nu reusim pt ca ne intelegem atat de bine si acest lucru se intampla mai rar !
In curand am sa va fac o vizita , vreau sa imi cumpar cate ceva de la fabricile voastre si daca ai sa fii disponibila poate ne intalnim ! ![]()

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
katalina spune:
He,he, Buna dimineata fetele mosului, haideti fetelor sa strigam ADUNAREA!!!!Macar sa spunem "prezent", caci stiu sigur ca nici una din noi nu mai are timp de tzacanit la tastatura, copiii au crescut, unele din noi au inceput serviciul...
Mi-a fost dor de voi Anca, Simona, Laura.
Mi-e dor de restul fetelor: Elena, Lavi, Luminita,Daniela,Mikkky,Oana,Ela,Mariana.Ce mai fac ele, nu prea am mai citit ce-ati mai scris, si nu mai stiu.
Mi-am facut cafeluta si mai citesc una alta,pina se trezeste Roby mic.
Laura, unde vrei sa ajungi exact? Fabricile stau cam slab la acest capitol,din ce in ce mai prost...nu mai e ce-a fost...
Hai va pup.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
bebe2004 spune:
PREZENT
Buna dimineata. Sunt si eu pe aici. V-am citit aseara, dar n-am mai avut timp si de scris. Suntem bine, dar inca ne mai chinuim cu adormitul seara si cu linistea din timpul noptii. Joi plecam la Breaza pt cateva zile. Sper sa avem timp bun si cu putina zapada ca sa ajumgem bine.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
katalina spune:
Andreea:Vacanta placuta la Breaza cu Alexandru.Sa aveti zapada!!!
Salutari Claudiei care era sufletul acestui topic.
Inca doarme puiul meu.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
LauraFlo spune:
Catalina, au fost colegele mele in decembrie . E adevarat nu au cumparat nimic spectaculos, dar eu vreau ceva relativ sobru pt serviciu. Cand dau de bani imi anunt venirea ! ![]()
Andreea, sa aveti zapada si sa va distrati frumos !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Dragele mele,
Iaca si noi mai dam semne de viata, poate de data asta chiar reusesc sa duc mesajul pana la capat (de 2 am incercat zilele trecute si m-a intrerupt Cristina cu plans si scandal) ![]()
Tare mai sufar de lipsa de timp, as vrea sa fac multe, multe si nu apuc sa fac nici pe jumatate. Poate de luna viitoare o trec pe Cristina la program de gradi pana la 6 si atunci voi reusi sa mai fac mai multe.
Intre timp, am inceput sa ma gandesc la reintoarcerea la serviciu, caci vorba Katalinei, am iesit de tot din uz ocupandu-ma numai de copil.
Ah, sa nu se trezeasca fii-mea, tocmai am auzit ceva zgomote prin interfon 
In general suntem bine, desi vad ca de 2 zile dimineata si seara tot are cate un acces de tuse seaca, nici nu stiu daca e cazul sa ii dau ceva, caci dr. de la gradinita a consultat-o si mi-a spus ca nu sunt probleme.
Vorbeste din ce in ce mai mult, mai pe limba noastra, mai pe limba ei, aseara ne-a zapacit, ne durea capul de atata galagie. Daca nu are ceva de spus lalaie prin casa cate o melodie, un refren (la,la,laaa, pu,pu,puuuu...). Vrea sa cantam amandoua Podul de piatra s-a daramat - il stie destul de corect, ca il canta tare si raspicat oricarei persoane care doreste sa o asculte, chiar si la telefon.
Mi se pare ca s-a facut mai obraznicuta, deci o pot inscrie fara ezitari in clubul nastrusnicilor, cu Ami, cu Mia, ca tot ne "asteptau" acolo...
Da cateodata din picioare, pe pat si ma loveste daca sunt langa ea, dar cum vede ca m-am suparat vine fuga si ma pupa pe ambii obraji, dupa care se uita in ochii mei, ridica un degetel in sus si zice in soapta "gata!" (trebuie sa o prind sa o filmez odata cand face asa, e mare figura) ![]()
Educatoarele imi spun ca parca de la o zi la alta e mai vesela, se baga peste tot si vrea sa participe la toate, cica apare zicand "si Catina, si Catina!". De mancat iarasi imi spun ca este in categoria copiilor fara probleme, numai ca din cand in cand se mai ridica si se plimba prin sala de mese, dupa care revine la locul ei si continua sa manance.
Este in continuare nedespartita de renul ei de plus (care deja nu mai poate fi numit alb, are o tenta gri chiar daca e proaspat spalat) si de degetelul pe care il suge inca destul de mult, mai ales noaptea cand adoarme. O mai amenint ca-i iau jucaria daca baga degetelul in gura, asa ca il scoate repede, dar trebuie sa stau mereu cu gura pe ea.
Ma gandesc sa o mai masor, sa vad ce inaltime are, caci am ramas socata de niste pantalonasi care i-au ramas scurti de tot, de unde prin noiembrie ii tara pe jos.
Fetelor cu ajutoare, zau ca va invidiez, nici nu-mi pot imagina ca as putea dormi dupa-amiaza mai mult de o ora, cand doarme si fii-mea, asta daca nu am ceva treburi de facut. Sau cum se poate vedea un film la tv de la ora 20:30. Sau cum as putea iesi din casa dupa-amiaza fara ea. ... Sa aveti grija de aceste minunate ajutoare, sa le rasfatati cat puteti! ![]()
(Am mai pus cateva poze pe la "Ianuarie 2006", urmeaza sa le "inmultesc".)
dulci si sper sa reusim sa activam "subectu" nostru 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
SimoV spune:
Ela, ce i-a mai crescut parul Cristinei! superb! Pupam cantareata vesela si smechera.
Kata, ma bucur ca ai revenit. Te pupam si noi :)
Anca, hai scrie si tu mai mult acum, sa fie echipa mai mare :)
Daniela, sunteti bine? Te asteptam!
Andrea, distractie placuta la Breaza.
Mariana?? Am tot uitat sa-ti scriu ca m-ai uimit cand ai scris atunci ca s-a trezit Stefan intr-o noapte si s-a cerut pe olita! Bravo!!