Copilasi martie-aprilie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Simona ai aranjat o intalnire cu Veve ? Sa nu va scapati la pantofi ! Mai lasati ceva prin rafturi !
Corina, ma bucur ca Stef e mai bine, dar tu cum te simti ? Am si eu o prietena care are probleme cu tiroida si nu suporta tocmai bine tratamentul.
Vorbele preferate ale Dariei , de doua zile sunt : Du-ti mama de aici Dute tata de aici, si eu nu stiu cum s-o fac sa renunte la aceste cuvinte URATE.
Ela hai la cafea iubito ! Ai dus-o pe Cristinuca ?

O zi buna sa aveti !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Se vede clar ca trecem printr-o criza ! Nu se poate sa moara subiectul acesta !

Nu vreau ! Daca o sa fie cazul o sa vorbesc eu cu mine zi de zi ! Dar tare as vrea sa vorbesc cu voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ai dreptate Laura, muuuuuuuuuuuulta liniste pe aici. Se vede clar ca ai nostri poznasi ne acapareaza tot mai mult.
Hai c-oi mai veni si eu sa nu te las chiar sa vb de una singura

Ela ziceai ceva de Crsitinutza ca urla la spalatul pe par. Ai incercat nu care cumva pisca totusi la ochisori samponul? (chiar daca scrie pe el ca e "fara lacrimi"?
Si la noi Hanna a fost mai pretentioasa insa acu am invatat-o la clatitul pe par sa tina putin caputzul pe spate sa nu-i ajunga apa in ochi si e mai liniste. (desi taica-so cand o imbaiaza ii pune dusul pe cap cica " sa invete fata sa respire la inot " - a cam dat roade atat exersatul respiratiei la contactul cu apa cat si urlatul la el- o face sa rada si ...mere)succes!
Da`nu mi--ai rs: lucrezi de sta Cristinutza atata la gradi?

Hana (era sa te scriu cu 2 de n) super ideea cu cartonul. O sa incerc si eu desi la noi totul tine 3 zile, apoi tot mama e ai mai interesanta.(si ce face ea- mai nou isi trage boxa de gunoi langa masa de lucru cand gatesc si cu un cutitasi si o rosie sau ceapa din plastic de la bucatarioara ei vine cica sa ma ajute)

Simo distractie placuta sdi vrem pozutze de la Las Vegas (sa nu va pierdeti banutzii pe la cazinouri, auziti?! ) Cu cine ai lasat copii?

Pucku Hanna mea facea kk pe olita inainte de plecarea in ro, acolo insa n-am mai avut vreme de ea si tot scutecul e acu cel mai bun . Eu am inceput sa fac ca inainte sa o pun destul de regulat pe olita din cand in cand si pe wc -ul mare (imita pe mami cica)iar o prietena m-a invatat sa incerc cu "rasplata" (la pipi avem o bobo la kk avem 2 , sau desene cateva minutzele sau ce crezi tu ca atrage copilul si ii place) succes!

Si daca tot eram la pareri ia spuneti-mi cele la care puiutzii mai au suzeta , ati incercat sa scapati de ea si cele care au facut-o cum ati reusit . Ce-i drept nu am incercat nici o metoda pt ca-mi e destul de comod sa o fac sa taca cand nu-i mai pot auzi smiorcaielile.

pusi la toate si o zi faina

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dragele mele dragi!
Nu lasam subiectul sa moara! Laura, ne invitam zilnic la cafea si tot nu ne lasam.
Imi pare rau ca n-am dat pe aici zilele astea, am fost la Odobesti de ne-am sarbatorit mama si tata-socru, dar ne-am intors toti cam "virusati", cu nasurile curgand bine si ragusiti. Se pare ca e ceva adus de fii-mea de la gradinita. Ca tot ziceam ca scapase pana acum!
Asta e, ne tratam, stam acasa ca sa nu dam si la altii.
Tocmai am aflat ca azi veneau de la Antena1 sa filmeze la gradinita, abia astept sa aflu cand difuzeaza materialul.
Lavi - eh, noi am avut probleme cu baia asta vara, cand probabil o ustura din cauza infectie urinare. Treptat, ne-am reacomodat, insa ii e foarte frica de dus. Am avut mai multe variante de sampon, insa pe ea o deranjeaza simpla idee de a i se uda parul. Si cand ma gandesc ca atunci cand am fost la mare era tot o balaceala si nu conta ca ii intra apa sarata in ochi...
Puku- uau, ce mare e Stephie! Ce frumos zice ea poeziile! Uite, mi-am dat seama ca nu i-am zis niciodata poezia cu "cutu-cutu, na, Grivei". N-am mai masurat-o pe Cristina, dar cred ca are oricum sub 90 de cm.
Ma intrebati daca am inceput serviciul - inca nu, mai lucrez cate ceva in particular acasa, insa este posibil sa ma cheme pana la sfarsitul lunii, sa vedem cum decurg formalitatile. Cand ziceam si eu ca o sa am timp liber pe saturate, uite ca trebuie sa o tin acasa pe Cristina cateva zile.

Va pup dulce pe toate si va astept pe aici!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Lavinia,si eu m-am mirat ca la Vlad tine mai mult de doua zile,dar uite ca tine si acum.Desenele au inceput sa acopere cam toata cutia acum si tot ne mai vin idei.Ideea nu e a mea;in toamna,cred,ne-a povestit o galateanca despre cutia magica,numai ca nu am avut cutia .Cu hartie colorata si lipici te scutesti de cateva sute de mii bune pe care le-ai da pe alte carti si jocuri.I-am cumparat si carti cu povesti,dar el inca n-are rabdare sa asculte povestea,e interesat doar de personaje.A invatat ca magarul(ia-ia) sta la masa cu cocosul(care face rigu-cucurigu) si cu catelu(cutu),face nani si cam atat.Asta e povestea lui.In rest imi arata luna,casa,copii...
In ceea ce priveste suzeta,la noi este inca o problema.Cred ca e mai mare decat pampers-ul.Eu am avut cateva tentative de a i-o scoate,dar mai rau am facut pentru ca s-a panicat si acum nu pot sa-l culc in nici un chip fara ea.Cred ca pasul acesta trebuia facut cand era mai mic.Daca ii dau suzeta adoarme imediat,dar daca se urca in pat si nu o gaseste se pune pe un plans...Sora mea a promis ca-l convinge ea,cat stam la ea,ce bine ar fi! Sfatul meu e ca atunci cand iei decizia,ori sa o faci sa inteleaga ca ai dat-o cuiva drag ei,ca sa nu sufere prea mult,ori,daca nu e pregatita pentru pasul asta,nu ceda.Eu aici am gresit.Sau am gresit cand i-am dat-o? E drept ca a fost buna la vremea ei,m-a scutit de nopti nedormite....

Laura,te invit daca vrei la un ceai seara.Eu,cu cateva exceptii,numai atunci pot sa deschid calculatorul.Glumesc,stiu ca la ora asta voi dormiti.

Mergi la inceput

Hana, da noi pe la 10-10.30 adormim. Dependenti inca de suzeta ? Noua ne-a revenit dependenta de adormit pe picioare. Cat a fost bolnavioara am reluat prostul obicei si inca n-am scapat de el. E drept ca nu in fiecare seara vrea , dar ma enerveaza la culme. Si daca refuz ( indiferent cum : frumos sau urat ) se pune pe un plans de ofteaza prin somn inca vreo ora dupa aceea.

Am invatat sa scriem ! Ieri mi-a scris copila " TEO" . v-am spus ca e innebunita dupa ea si emisiunea ei ? E cel mai cuminte copil cat e Teo la televizor, danseaza si ea cu Edi ci Canca ( Tanta ).
I-am pus hartia pe frigider si ma ia de mana sa mi arate ce frumos a scris ea.

Mergi la inceput

Ca vorbeati de dependente - Cristina e dependenta de degetelul de la mana dreapta si de "Nani-nani", renul de care f rar se desparte.
Of, degetul ala ne da insa mari probleme, caci deja mi se pare ca si-a tras incisivii de sus mai in fatza.

Cred ca maine ma incumet si o duc la gradinita, caci se simte bine si imi spune intr-una sa mergem la gradinita, la copii si incepe si insira toate numele de acolo. Plus ca acasa isi permite si face figuri la mancare.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Noapte buna, copii!
Hm, vad ca toata lumea e mai mult decat ocupata...
Desi sunt convinsa ca mai toate arunca frecvent cate un ochi pe aici.
Clau, mama, tu unde ai disparut?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ne-am intors. A fost frumos, ne-am simtit bine, dar ne-a fost un dor de astia mici....

Lavi, da, noi mai avem suzeta, dar numai cand adormim, in timpul zilei nu le-o dau deloc. De fapt Mia nu e prea innebunita dupa ea, ei i-o pot scoate usor, dar cu Lucas cred ca o sa fie nebunie... Dar asta ar fi o metoda, sa reduci "timpul de folosinta" la culcare si pe urma incet s-o scoatem si atunci. Dar si eu, ca tine, din comoditate inca n-am indraznit.

Cu olita suntem REPETENTI! Nici nu vor sa auda de ea... NU stiu zau cand om face si noi a olita....

Laura, pupam fetita desteapta care SCRIE! Si eu care eram mandra de Mia ca deseneaza cercuri frumoase la care le zice "bratara" si daca au un pic de adancitura zice ca e "imama" (inima)... si voi scrieti? hmmm.... pai eu cu ce sa ma mai laud? Ca la olita nu facem, de scris nu scriem, suzeta inca mai folosim... hmmm... Pai ne laudam ca vorbim bine - cu atat. Si au inceput sa zica si in engleza multe cuvinte, numai ce ne trezim ca atunci cand vad cate-un animal ii zic in engleza, ca l-au auzit la desene.

Cam atat pe azi, ca-s rupta - eeee... de la Vegas mi se trage oboseala... mai vorbim. Daca mai am cu cine, ca vad ca tot mai putine suntem...

Mergi la inceput

Neata !
Simona bine ne-am regasit ! Nu ne-ai spus daca te-ai intalnit cu Veve !
TEO sunt singurele litere pe care le stie sa scrie Daria. M-a luat valul mandriei si m-am laudat ! recunoaste toate literele dar nu stie si sa le scrie. Dadaca a invatat-o, nu noi.
La cerculete ne inscriem si noi cu brio, ba le face si ochi , urechi si gura. cel mai haios este ca se supara daca nu recunoastem "persoana" desenata.

Am inceput de luni tratamentul pt giardia si avem nopti albe. Se foieste foarte mult, e foarte maraita, azi noapte a facut chiar si caca desi facuse de doua ori in cursul zilei.
Colegele imi spun ca trebuie sa luam si noi tratament, ba chiar si bunicii si dadaca, dar mie nu mi-a spus nimic pediatra. Voi ce stiti ?

Ela sa stii ca si eu am dat o raita aseara pe aici, fara sa scriu e drept !Va pregatiti pt gradinita ?

Mergi la inceput