Copilasi martie-aprilie 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

N-am timp deloc, am vrut doar sa ii urez Dariei multa sanatate. Scumpa de ea...

Daniela, parca maine pelcati spre Disney, asa-i? Drum bune si distractie placuta! Asteptam impresii!

Mai mult deseara sau maine. Pupici la copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim Simona pt grija ! Esti o dulce ! Va pupam dulce !
De fapt ca si celelalte fete de aici ! Si pe voi va pupacim !

Sanatate multa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

SALUTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TRAIM......dar nu v-am mai citit de secole, nu ma intrebati ca nu pot sa vorbesc acum.

Voiam numai sa va dau noua adresa de messenger nagy_corina2000@yahoo.com, poate intr-o zi cu soare( la Quebec sau in Romania?) mai stam de povesti

Stephie creste, joi mergem si noi la eco pt rinichi si o cistologie ca pediatru de aici din Quebec vrea sa fie sigur ca a trecut the lower urinary tract infection , eu ma chinui cu franceza, era mai usoara engleza, si uite asa

Mai revin, va pupic dulce mai ales pe printesele si cavalerii nostri care imediat fac 2 ani, mi-e dor de pove cu voi, parca ieri stateam pe messenger si ne mandream cu burticile noastre.

Corina , Stephanie + duggy Totolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Neata !
Pucku ce bine ca ai dat un semn de viata !Ne era dor de voi !
Vorbim mai tarziu ! O zi buna va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Pukuletzuleeee - bine-ai revenit pe la noi! Deci vechea adresa de email nu mai e valabila?
pt Stephie cea scumpa si succes maine la eco, sa fie totul bine. Ce tratament i-ai dat pt infectia urinara?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, va salut si eu repede, repede. N-am mai atins computerul de vreo 3 zile!

Simo, multumim si va pupam! Azi plecam in Florida si ne intoarcem duminica. Iti zic cum a fost cand ne intoarcem. Se pare ca vremea o sa fie frumoasa.
Aseara faceam bagajele si pe Lara o apucase o veselie de zile mari!! Asa s-a entuziasmat si topaia in jurul meu, cica ma ajuta sa impachetam hainele: adica si le baga pe cap sau incerca macar. :) Apoi, cand am scos geanta de voiaj s-a bagat in ea cu totul, si-a luat cu ea si papusa preferata si mi-a zis "bye-bye!" :).
Deci, se anunta adevarat spectacol calatoria cu Lara. :))

Ela, asa sper si eu: sa vin si sa stau cu Lara in Ro mai mult timp. Deocamdata ramane vis. :)
La Viena vom ajunge in ultima saptamana din martie si zburam de acolo, inapoi la Chicago, pe 2 aprilie.
Ma consolez pentru faptul ca nu vom ajunge in Ro cu ideea ca de ziua de nastere a Larei vom fi aici si vom putea sarbatori cu toti prietenii ei.

Clau, sper ca acum sa ai putina liniste la serviciu, dupa ce pleaca nemtoaica. :)

Laura, ma bucur ca Daria e mai bine. Sper sa scape si de giardia repede.

Gata! Fug acum! In cateva ore plecam si mai am de facut o multime de lucruri. Va pup si ne revedem peste o saptamana!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Doamne ajuta! am reustit sa fac ceva cu net-ul asta. Mi-a picat inaintea sarbatorilor de iarna si poate nu o sa ma credeti, cand va scriam voua. Scrisesem de zori si atasasem poze cu idei pt cadouri celora care cereau asa ceva si....la trimitere buf! pica net, pc tot.
N-am mai avut vreme de el abia zilele astea l-am luat la "gadilat"

Va dati seama ce in urma sunt insa sper sa recuperez pe parcurs.

Noi suntem bine , ne intram incet incet in normal (dupa vacanta de 3saptamani in ro)si pt ca acu d-ra doarme am intrat sa va salut. (deci la disparitie brusca sa stiti ca s-a trezit cocolina)

Acasa (in ro) a fosst super fain. toata lumea fericita ca am ajuns cu printesa. cadouri, mosi craciunosi , zapezi (de craciun ca de rev, pauza) Ce sa mai .....a fost super.
Ne-a mers fain.Singurl lucru aiurea ce n-i s-a intamplat a fost ca inainte de concediu cocolina mea imi spuea cand face kk si o pueam pe olita sau Wc insa in ro cum am fost tot pe drumuri distractii etc fata mea s -a reobisnuint la facutul in pampers si acu am luat-o de la capat cu invatatul.

ups! ma striga din camera....s-a trezit

va pup....mai vin

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Pupice dulci pentru toata lumea! Din pacate nu am avut timp decat sa citesc putin din ce-ati scris,nu am timp sa va mai povestesc despre noi,am sa-i recomand doar Laurei pentru Daria un ulei din bostan ca sa o trateze de giardia.E f. bun.Eu am incercat si Zentel,si Flagyl,si Helmiflores,dar am reusit cu acest ulei care se gaseste la plafar.I-am dat o lingurita dimineata pe stomacul gol si una seara inainte de culcare zece zile pe luna.L-a Vlad a dat roade imediat din prima tura,acum ii mai dau dar preventiv.Nu are cum sa-i faca rau.

Mergi la inceput

Multmumim Hana pt sfaturi ! Conteaza enorm mai ales ca voi ati trecut prin asa ceva. Uleiul de bostan ni l-a recomandat si Dinedana !
Cand e data plecarii in Franta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,pe 21 februarie plecam.Am niste emotii... Daca nu as pleca cu Cip cred ca as renunta la avion.De altfel eu chiar le-am propus sa vin dupa ei cu autocarul dar n-au vrut.Dar sunt sigura ca va fi super bine,si poate chiar am sa va scriu de acolo,sa va povestesc,am internet acasa la sora mea.Am insa o alta problema,am fost in we la tara si deja lui Vlad ii curge nasul.Incerc cu oscilo,sa vad daca merge,dar mi-e sufletul cat un purice.Ma gandesc sa-i dau ceva pentru imunizare,banuiesc ca l-a slabit laringita de la inceputul lunii.Voi ce spuneti?

Mergi la inceput