Copilasi martie-aprilie 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
mariana tache spune:

Dragele mele, imi cer scuze ca am disparut asa fara sa va anunt ca o sa lipsesc o perioada. Nu am mai avut timp sa va salut inainte de plecare (o plecare super rapida); am fost in MM de aproape 2 saptamani. Am fost doar eu cu copiii (sotul a ramas la munca); mutivul plecarii: am facut peste 1000 de poze la copilasi pt 8 martie! Asa ca am o tona de munca si nu prea am timp de DC.
Oricum, mi-am facut un pic tema si am citit pe diagonala ce ati scris in lipsa mea. Multumesc pt grija ce ne-o purtati 
.
Am vazut pozele! Simo, Andrea m-am delectat cu pozele voastre! Sunt suuuuuuuuper! Pt fiecare as avea ceva de comentat (comentarii pozitive!) dar acum nu am timp! Oricum, m-am bucurat ffffff mult sa ma uit la poze!
Kata, ma bucr tare ca ai revenit printre noi!
speciali pt Laura (fara suparare!)
Si mii de
pt toata lumea!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
denis spune:
Salutari si
si de la noi.
Si pupici speciali la copilasi bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede.
N-am mai fost demult pe aici si am trecut sa va salutam.
Si sa va spunem cate ceva despre noi. Cosmin creste, face prostioare, cum il scapi din ochi...sau zici sa-l lasi in ale lui sa mai faci si tu treburi prin casa...cum descoperi ca face cate-o prostioara.
In rest, la capitolul laude, am inceput sa vorbim la fel ca toti ceilalti de pe aici, desi destul de ...stalcit la multe cuvinte, facem puzzle din acela cu 12 piese, ne plac povestile, facem la olita dar nu mereu (lenea lui mami este vinovata aici..).
Ne gandim sa scaotem biberonul si sa-l inlocuim cu canute din alea cu pai..? Voi folositi..??
Poliglot nu e..(desi asa mi-as dori..) dar, ce sa facem, amandoi parintii suntem romanashi de-ai nostri..iar eu sa ma apuc sa-i vorbesc in limbi straine nu prea mi-vine, poate mai tarziu dupa 2 ani jumate. Pana atunci spune OK...si-l distreaza tare mult.
De papat, papam bine...cu somnul avem probleme. Si al meu se trezeste pe la 4 dimineata, si striga mami.... si uneori si "a pat mama tata" ...adica sa-l iau in pat cu noi..Si de multe ori, desi nu vreau, cedez, ca-s cheauna la ora aia..si daca nu reusesc sa-l adorm in 10 minute, il iau la noi in pat. Dupa care, odata ce se vede langa noi, nu mai trebuie sa-l mai mangai sau sa-i mai fac ceva sa adoarma. Asa capata o pozitie relaxata..si adoarme chiar inaintea mea.
Pupici multi
si mai vorbim...
Denisa, mami lui Cosmin
LauraFlo spune:
Buna ziua ! Azi sunt la serviciu, Daria e ceva mai bine, adica mult mai bine decat zilele trecute. Nu a mai facut febra, nu a mai vomat, scaun nu a mai avut de ieri de la 16. Am reusit si i-am trimis o proba la analize, sa vedem ce rezultate avem....Acum la 12 a fost mama cu ea la inca un control, i-a mai dat inca 2 zile de ampicilina si gentamicina, si vom continua si tratamentul pt diaree.
Eu sunt zombi dupa atatea nopti nedormite si stres . Sper sa mi revin pana luni !
Va pup ! Sanatate multa si va multumesc pt sprijin si sfaturi .

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Haideti fetelor ca se face luni, vine Laura la servici si noi n-am postat nimic. Pai se poate una ca asta?
Eu sunt cu sotul, copilul la mama si....
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Bine v-am regasit!
Am avut o saptamana tare grea, am avut o nemtoaica pe cap ca sa ma mai invete una alta, ne-am inteles ca dracu, io germana ioc, ea engleza cu accent nemtesc
In fine am reusit sa facem ceea ce ne-am propus si asta e fff bine, doar ca pe mine pur si simplu m-a temrinat
Pe langa faptu ca a trebuit sa o suport la servici am fost nevoita sa o mai scot si in oras, sa umblu dupa curu ei 
Copilasul meu e super fericit, i-am cumparat luni un aspirator de jucarie si toata ziua "apiram "
Ce bine ca s-a mai incalzit afara
desi sunt -1 grad acum, zici ca vine primavara![]()
Laura, multa sanatate Dariei!
Soleil , Mariana si Deni bine ati revenit!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Claudelu spune:
A, uitat sa va transmit toate cele bune de la una din fetlee care nu ne-a mai vizitat de multttttttttt...e vorba de Oake
Am primit un link de la o prietena ca sa-mi comand ceva pe net si toate bune si frumoase, imi fac comanda...in urmatoarele 5 minute suna telefonu...ma gandeam io ca-s de la magazin pentur confirmare dar nici prin gand nu mi-a trecut ca persoana de la celalalt capat sa fie o prietena veche
...a fost super draguta, initial m-a intrebat daca poate sa-mi zica Claudelu...atunci m-am blocat, pentur in comanda nu scrisesem nicaieri nick-ul meu
Am stat ceva timp la telefon, mi-a zis ca e gravida in luna a 5-a si ca si-a descihis propriul magazin, pentru ca avand in vedere faptu ca e gravida ii e mult mai uso...m-a bucurat enorm de mult telefonu de la ea!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Noi suntem mult mai bine. Ar fi si cazul dupa 16 ampiciline si 6 gentamicine, nu ? Daria e din vioaie si mancacioasa, putin cam maraita din cauza durerii care i-a ramas de la atatea injectii.
Din nefericire avem giardia. Azi trebuie sa ma duc la doctor sa -i dea tratament. Am auzit de niste tratamente naturiste pe baza de Aloe vera. Voi stiti ceva de ele ? N-as vrea sa i dau iarasi pastile, ficatelul ei cred ca e satul dupa tratamentul pe care l-a facut pt raceala asta.
Va pup si va astept la o barfa mica -mica. Trebuie sa recuperez zilele state acasa, biroul iarasi e plin de hartii !
Sa aveti o saptamana usoara!

bebe2004 spune:
buna dimineata.
laura, sanatate puiutei in primul rand. Mi-e tare mila de ea. Alexandru a avut oxiuri si a luat Zentel 3 zile si i-a trecut. De atunci a inceput si baiatul meu sa manance. Ca tratament naturist stiu ca i-am luat niste seminte de dovleac neprajite din plafar si picaturi cu propolis si inca ceva , dar nu-mi mai amintesc ce. oricum nu le-a luat decat vreo 3 zile.
clau, servici mai usor sapt asta.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Ela76 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Gata week-end-ul, pot si eu sa deschid calculatorul! ![]()
Laura - ce bine ca Daria e bine si pe deasupra si mancacioasa!
Cum ati depistat giardia? Parca picaturile Helmiflores erau bune si pentru giardia.
Andreea - hehe, singurei, fara copil... porumbeilor! 
Clau - imi dau seama ca te-a ajuns o oboseala de zile mari, ca ti s-a mai topit din entuziasmul si energia ta deosebita. Gresesc? Si mi se mai pare ca nemtoiaca nu a fost genul de om care sa-ti placa in mod deosebit
Raul-cel-frumos ce mai face? Asa putin ne scrii despre el... ![]()
Denisa -
baietel mamos, deci si pe el il apuca dorul de mami si de tati... of! Noi inca ii dam laptele dimineata si seara in biberon. Asta si de lenea noastra, recunosc. Si asta fiindca am observat ca din canuta ar bea mai putin, in nici un caz 200-250 ml cat ia din biberon. In rest, alte lichide bea cu canuta cu "cioc" (adica nu pai) sau direct din cana/pahar normale.
Oake -
pt burtica de 5 luni! Si mult succes in afaceri! Mai da un semn direct si pe la noi, daca mai poti.
Mariana - spor la treaba, cu pozele!
Daniela - lasa, vii tu mai la vara in Romania si stai mai mult. Cand plecati la Viena, dar la Disney?
Simo - cum merge scoala? ce fac M&L?
Veveeee - ce mai faci, nici un semn pe la noi? ![]()
Noi sambata am fost la un botez si duminica la ziua de nastere a prietenei noastre, care a implinit 3 anisori, asa ca tot intr-o muzica si dantzuiala am tinut-o
Acum ne revenim ![]()
O saptamana usoara tuturor!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ela si Andreea multumesc pt raspunsuri, am sunat si eu la pediatra si m-a chemat maine seara ca sa vorbim despre tratament. Vom vedea !
Noi am renuntat la lapte si implicit la biberon. Din cauza diariei i-am dat Humana 25, dar l-a refuzat cu desavarsire, iar acum cu giardia cica nu ar avea voie. Sora mea e educatoare si la copiii care aveau giardia cat erau in tratament nu le dadeau lapte.
Vad ca nu plange de dorul laptelui, seara adoarme fara sa ceara biberon, e drept ca ziua ca sa bea cat mai multe lichide ii mai pun ceaiul in biberon. Se uita la televizor sau ii citesc si ea il bea, mi se pare ca ar bea mai mult asa decat din pahar. Noi mancam foarte bine iaurt , chiar si branzica proaspata si cred ca va compensa cu laptele nebaut.