Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
acris spune:
Buna dragele mele,
Sunt devastata...am fost aseara la capela sa-i aprind Monicai o lumanare...tragedie...copilasii nu stiu nimic...stiu ca mami este la spital...si rudele nu vor sa le spuna ce s-a intamplat cu mamica lor...si nu mi se pare corect...
Sper sa-mi revin......Sotul meu e terminat si el..s-a dus sa-l ia pe Tavi (sotul Monicai) din spital pt. ca azi e inmormantarea.
TREBUIE SA PRETUIM VIATA SI SA NE BUCURAM DE FIECARE CLIPA.
Ce frumos povestiti voi de copilasii vostri. Dragii de ei ce-au crescut.
Si Amalia e tare poznasa si dulce...si iubareata.
Joi o s-o iau acasa. De abia astept.
Va pupic dulce de tot !!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Bebe Beca spune:
Of, Cristina draga, cumplita situatie... Nici nu vreau sa stiu vreodata ce este in sufletul tatalui, iar copiii... mare necaz...
Ne gandeam si noi la ce ai spus tu, referitor la faptul ca familia nu vrea sa spuna copiilor ce s-a intamplat... Eu cred ca le-as spune, pentru a le oferi ocazia de a se desparti de mama lor... Cred...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Cris e strigator la cer. Cum sa nu le spuna? Or sai condamne toata viata ca le-au ascuns un lucru atat de important. Stiu ca este devastator pentru ei acest lucru si va fi un soc foarte mare. Si spun asta pentru ca mie mi-a murit mama cand aveam 12 ani. Dar ni s-a spus de la inceput ce s-a intamplat.
Eu zic ca este mult mai bine sa le spuna. Si nu numai atat sa le spuna chiar adevarul gl-golut. Dar delicat desigur. Dumnezeu sa odihneasca in pace acest suflet 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
alus spune:
Buna fetelor
Cristina- si eu sunt de parere ca ar trebui sa le spuna, sunt destui de mari si nu poti sa le mai spui povesti,daca le vor minti si in viitor cand vor afla adevarul vor avea mari pretenti. Este greu de sus asa ceva dar mai bine acum.
Ciuss- am sa-l intreb pe sot unde se paote pune filmuletul. Julia spune non stop mama, cateodata parca ar fi o banda stricata
. Vezi , trebuie sa inveti limbajul puiului ca altfel nu va veti intelege, asa este si la sot, eu sunt traducatorul.![]()
Laura- sanatate ingerasului 
Cami- as vrea si Julia sa vorbeasca asa, dar ea mai are de exersat
De ieri Julia in continuare zice NU ESTE cand coata cate ceva, mai haios este cand spune asta iar lucrul il are in mana sau in fata
. I-am cumparat caticele de colorat cu apa si pensula, sa vedem daca o sai placa. Carticica cu care face baie si se coloreaza in apa ii place foarte mult, fara ea nici nu se gandeste la baie. Ce mai este haios la ea ca cateodata arata cu manuta spre ea si zice TATA, noi ii explicam ca ea este Julia, dar ea nu TATA si gata, acum de cam 2 zile arata bine spre tata. Pe mama nu o incurca.
Pupici
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Buna copilasi si mamici,
va multumesc pt. aprecieri ![]()
Alus, nu am reusit sa vad filmuletul, spune ca este o eroare; imi imaginez ce haioasa este!
Acris, condoleante, f.f. tragic!Si eu cred ca trebuiau sa le spuna si sa participe si ei la inmormantare
Cius, cred ca baietii tai se inteleg f. bine intre ei!Maine-poimane o sa se incalte, o sa deschida si usa si o sa plece afara
.Aveti grija cu cheia!
Diana, ce mai face bbita? s-au linistit contractiile?sper sa nu mai ai probleme!
Mamaleone, deja miam imaginat scena reintalnirii, ca in filme. Eu am o sora geamana, ne mai certam, ne mai bateam (ea era mai baietoasa, eu eram mai "linistita", dar si cand ma enerva...); uneori ii placea sa ma enerveze intentionat, avea chef de "actiune".Insa la "momentele de cumpana" (adica atunci cand eram atacate din exterior...) eram trup si suflet!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
DianaR spune:
Cius, e aproximativ bine ce ai mancat, doar painea aia de dimineata musai sa dispara! De tot!
Cami, multam de intrebare, bebelina Timea face bine, ma tabaceste de zor din interior, si contractii aproape ca nu mai am slava domnului. Colul meu e super OK (undeva la 45 mm, se pare ca primul medic nu mi l-a masurat calumea) asa ca deocamdata stau linistita.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
anacami spune:
Buna din nou,
Diana, ma bucur ca sunteti bine!Ti-am mai spus ca si eu aveam clul scurt la inceputul sarcinii, ca apoi spre sfarsit sa se mareasca f. mult dupa ce m-am mai "cumintit" cu efortul fizic.
Sa va mai povestesc ceva de Sebi:imi zice "iubita ma" (l-a invatat mamaia).Cand vin acasa sare in bratele mele si sta lipt de umarul meu cateva minute bune; nici vorba sa mai vrea la cineva pana nu ma pupa bine si nu imi face "declaratia de dragoste".
In seara asta a jucat si o sceneta- de, se plictisesc aproape toata ziua in casa si exerseaza....
Zice mamaia "arata-le tu cum te duci la gradinita!".
El: isi cauta gentuta (una din plastic transparent, f. mica), isi pune una-doua masinute in ea, se indreapta catre usa mergand mai mult pe varfuri (parca ar face parada modei), deschide usa si o inchide pe exterior; sta cateva secunde pe hol, redeschide usa,intra, zice "sa mana" (cica sarut-mana).
Noi: "vai,a venit Sebi".
Merge din nou ca la parada pana in mijlocul camerei si apoi se posteaza in fata bunicii.Ea ii zice "unde ai fost Sebi?".El: "a gadi" (adica la gradinita). Noi incepem sa aplaudam, ii zicem bravo.Daca unul nu face asta, se uita la el si il striga (ca si cum il atentioneaza ca nu l-a aplaudat).Binenteles ca ne executam toti!
Cred ca are si ceva "sadism" in el, ii place sa tipi la el,sa il sperii.Se distreaza enorm, rade in hohote, uneori am impresia ca nu mai respira.In seara asta a aruncat cu ce a gasit la indemana in sotul meu, numai sa primeasca cearta! Cum sa mai facem instructie cu el in cazul asta, daca certa este o distractie pt. el?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Madisor spune:
Buna seara!
Am intrat sa va salut...
Cius22, cand oi avea vreo dilema
cu sigurantza o sa te intreb... Pupici lui Victor si lui Roxy!
Tnicoleta, pupici Biei!
Acris, imi pare rau! Sunt alaturi de tine... si da, ar fi mai bine sa li se spuna copiilor. Eu am ramas fara mama de la 10 ani, care a murit tot din cauza unui accident. Cred ca au procedat corect...
Anacami, pupici micului actor!
DianaR, ai tzinut si tu Monti sau pur si simplu te-ai documentat?! Pupici lui Vladutz si, nu in ultimul rand, unul pe burtik!
Ma duc sa ma culc, nu mai pot...
Bebe Beca spune:
Cami, tare dragut Sebi! Ne-am amuzat copios! Ce bine ca sta cu bunicii care au grija sa vorbeasca mult cu el...
Rebecutza este la Tv acum, se uita la Ice Age. A invatat tot filmul, mititica. Noi stim toate replicile, cu pauze de respiratie cu tot
Acum suntem in cautare de Cantastim, pentru cainii nostri. Au ceva probleme si trebuie sa ii stimulam intr-un fel, altfel nu dam de cap bolii...
.
Vrem la munte!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
Ioana, apropo de invatat pe derost, lui fiu-miu ii place la nebunie videoclipul ala de la Black eyed peas - my humps, asa ca l-a dat jos de pe net, cand il pun sau il prinde la tv sta fascinat si se uita, nici nu misca...
Cami, ce dulce ii Sebi! Actor il faci!
Madisor, l-am tinut 2 luni inainte sa raman gravida din nou, am slabit 6 kg dar am facut si sport. N-a fost chiar Monti pur, eu l-am facut mai aspru, in sensul ca imi limitam si cantitatile si evitam alimentele grase rau chiar daca Monti zicea ca-s ok...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005