Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Da,da, sigur o sa fie actor, daca nu profesionist, macar cu noi: o sa ne joace pe degete!!Gemenii sunt f. "periculosi" din punctul asta de vedere!

Diana,super 6 kg/2 luni !!
Eu am mai luat cateva kg in ultimele luni, chiar daca nu sunt gravida...
Ioana, nu stiu de Sebi ca nu i l-am pus, dar si mie imi place la nebunie Ice Age; de abia astept Ice Age2.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna!

Ianinte sa pun masa Clarei si lui Vlad, am intrat sa va salut...

DianaR, am priceput. Eu tzin dieta, asa cum spui tu, ceva mai stirct, alteori mananc Monti, ca sa nu am pofte si mai si...
Anacami, stiu si eu cum sta treaba cu gemenii Corina e geamana si nu stiu cat o avea si Clara influentze, luand in considerare data nasterii, e chiar la pragul dintre taur si gemeni...
BebeBeca, ca bine zici... Vrem si noi la munte... Poate l-oi convinge pe sotz sa megem in saptamana vacantza din februarie. Chiar simt nevoia de o iesire...

Gata ... vorba furnicutzei: "si-s grbita, si-s grabita/ ca mi-i casa ne-ngrijita/ si copiii plang de foame..." , nu mai stiu mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

I-am pus p-astia la culcare, deci am timp sa ma desfat si eu la calculator...putin, nu prea mult ca am tone de treburi. de ce nu se mai termina odata?

Elena vad ca a adormit, deh, mi se pare si normal dupa ce azi noapte m-a frecat pana la 1 cu plansul ei, bine ca anghel doarme ca lemnul...el inca se mai foieste cum a facut si ieri si pana la urma a sarit peste somnul de pranz si apoi a fost asa de agitat...chiar a luat si o bataie pe cinste. Sa va zic si de ce: ma asezasem si eu in sfarsit nitel pe canapea sa ma uit la stiri, vine si balena langa mine si duppa un timp aud ca si cum anhgel ar scuipa, mai stau un pic sa vad daca mai se aude, si da, chiar se auzea cum scuipa. Ma duc repede in camera, si ce credeti ca facea ingerasul meu, avea o sticla de juma d litru in mana, lua un gat de apa dupa care il scuipa pe unde apuca, partea proasta e ca sticla fusese plina si deja o cuipase pe toata, pe covor, in patul elenei... Moaaaama, cand am vazut eu asa, evident ca m-au apucat nervii si l-am caftit, ca stia omu ca n-are voie sa faca porcaria asta. Daca mai varsa ceva sau mai strica doar il cert sau ii explic ca nu e bine s.a.m.d.dar acum...hmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Si sa vedeti dup-aia ce s-a cumintit omu, dar doar vreo juma de ora...
Nici acum nu doarme, cu toate ca i-am scos afara...asta e, sper ca n-o scoala pe sora-sa.

ALUS, am reusit sa vad filmuletul, ce le mai rade Julia...

ANACAMI, mi-a placut sceneta, au asa o rabdare bunicii astia, si ce mi se pare mie mai interesant e ca se pun mai usor la mintea lor decat noi.
Imi spune si mie balena "ubita mamii" si lu tac-su: "ubita tatii" si daca mananca ceva si-i place spune"bun e!"

IOANA, imi descarc si io acum "ice age" ca mi-ai facut pofta.Elena nu prea se uita la tv, insa frac-su ar sta 25 din 24, totusi ii place partea de la inceput din bambi , unde sunt multe animale si se mai uita si pe la animal planet, si-mi enumera animalele de pe acolo.

ACRIS, poate ca nu le spun din cauza ca e asa de greu penru ei, si poate le-ar fi si mai greu daca le-ar spune astora mici sa-i mai vada si pe ei... sau poate ca atunci cand esti in o asa situatie nu-ti mai dai seama exact ce si cum trebuie facut sa fie mai bine. of...

Cam atat de pe la noi. Da ce s-o fi intamplat in ultimul timp ca a mers asa greu cu scrisu pe aici, si au cam disparut multe mamici. Oare pe unde o mai fi si Irinusha, sper ca sunt bine.

Astea fiind zise, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
Copiii au aflat...i-au dus ieri dimineata s-o vada pe mamica lor...nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o fi fost.
Eu n-am avut puterea sa ma duc la inmormantare. Am inteles ca a fost o adevarata tragedie. A fost o alta prietena de-a mea (care mai e si gravidutza) si a lesinat ...n-a putut rezista....

Anacami, ma uimeste Sebi. Dragul de el. Imi vine sa-l mananc, nu alta.
Asa era sora-mea. Canta in fiecare seara. Era "Arabela Dauer" (adica Mirabela Dauer). Avea si microfon improvizat dintr-o popica de plastic. Se urca pe scaun si incepea recitalul. Insa trebuia sa fie prezent tot familionul, altfel nu canta. Si musai toata lumea trebuia sa aplaude la final, altfel....

Mamaleone, tare frumos sti sa povestesti. Pup nebunaticii tai.

Diana, pupici la burtik si lui Vladut.

Madisor si eu vreau la munte. De fapt, chiar ne ducem peste 2 sapt. cu "nebunii" de la firma unde lucrez. Un week-end la Voineasa...sa ne dam cu sania....
Dar uite ca am prins o teama de a merge cu masina de nu va imaginati.

Va pupic pe toate si scuze ca n-am scris la fiecare in parte.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

multumesc, dar acum trebuie sa recunosc ca ma uimeste si pe mine; ma uit la el si imi pare ca nu mai este copilul meu (ce-i drept...mare parte a educatiei i-o da bunica).Si acum sa va povestesc si despre ea:este ca un spiridus, mica de statura (are cam 1,50 ), nu are stare o clipa,este in mare parte a timpului f. vesela, canta si danseaza "adhoc". Bunicul pe aproape, in sensul ca ar sta si in cap daca ii cere Sebi.El inca lucreaza, dar in perioada asta a anului este mai liber, asa ca vine mai devreme seara.Cand ajungem acasa (adica parintii "denaturati") ii gasim bagati prin toate cotloanele casei, binenteles la "indicatiile" copilului.Principala ocupatie a bunicii este Sebastian, adica daca are ceva de facut face cand suntem si noi acasa.Isi vorbesc, povestesc, canta si danseaza de dimineata pana seara.Soacra-mea a fost infirmiera, se lipeste destul de usor de oameni...
Nu stiu daca as fi reusit pana acum ce a reusit ea cu el (cu mine nici papa nu prea mananca-chiar daca ar fi din acelasi "lot", pe cand la ea "sparge").

Mergi la inceput

Acris, imi pare rau; nu te mai gandi totusi numai la nenorociri, viata merge mai departe.
Mamaleone,pe mine m-a distrat ce a facut Anghel, insa imi imaginez ce ai simtit tu...Mie mi s-a parut totusi ca releva si un spirit de inventivitate . Poate totusi o sa se mai cuminteasca pana va ajunge si Elena sa faca acelasi lucru,nu de alta dar cu doi care fac pozne simultan..Sper ca nu te-am enervat si eu, dar parca ma si vad cum o sa/nu o sa ma descurc cu doi nazdravani

Madisor, nu-i asa ca sunt extrem de smecheri si isi duc la indeplinire planurile f. usor, prin mult sarm?

Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am vazut-o pe fetita lui Teo spunand "mie catea, og mos". Chestia cu te rog frumos pe mine m-a dat pe spate!
Anacami, esti o norocoasa sa ai pe cineva care sa se ocupe exclusiv de copil. Noi nu reusim si ma invinovatesc pentru asta. Dar nu pot sa stau toata ziua si sa vorbesc cu fata. Am si treaba de rezolvat pentru firma si nu pot sa ma joc cat este ziua de lunga si sa-i vorbesc la infinit. Si rezultatele se vad, din pacate... In fiecare zi imi propun sa petrec mai mult timp jucandu-ma cu ea, dar...

De vreo 2 zile nu mai prea doarme. Ieri a stat treaza de la 8 dimineata pana la 23.30, s-a mai trezit de 2 ori in timpul noptii. Astazi, pe la 5 am pus-o in pat, l-a escaladat, am prins-o la timp, i-am desfacut usita de la pat si am lasat-o singura in camera. Dupa un timp de urlat, a adormit. Pe jos. Dar macar doarme. Daca se repeta figura si in zilele urmatoare, cred ca o sa-i dau Romergan, asa m-a sfatuit medicul. Cine stie ce o avea

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

Bbebe Beca- chin am avut si eu cu Julia , credeam ca innebunesc , ce drept imi dormea ziua, chiar imi adormea singura dar noaptea adormea dupa un timp se trezea si gata somnul, urlete, plansete, nu ma lasa sa ies din camera, cred ca atipea si eu o lasam iar ea dupa o clipa mama doamne ce plans tragea parca o batea cineva. se linistea cand o luam in brate, poate vrea sa fi langa ea, sa dormi cu ea, sau paote este un inceput de nesomn in cursul zilei, iar noaptea este asa de obosita ca nu paote dormi. Nu stiu ce sa zic. Sper sa-i treaca cat mai repede la amandoua.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele dragi,

imi cer iertare de mii de ori ca v-am lasat fara nici o veste de la noi...... mutarea, casa noua, serviciu nou, iarna fara zapada si cu temperaturi ca vara m-au dat complet peste cap. sint epuizata de oboseala si stres, nesomn si munca muuuuuuulta, la servici si acasa. sint doar eu cu fetele si nanica, sean e inca in pittsburgh ca nu si-a incheiat conturile cu firma la care lucreaza. va veni saptamina viitoare, sper definitiv. pina atunci, ma lupt sa le fac pe toate cum se poate mai bine si-asta-nseamna ca-mi ramin vreo 4-5 ore de somn pe toata ziua si noaptea. serviciul e foarte solicitant pe plan intelectual si io simt ca-mi pierd mintile incercind sa ma concentrez cu mintea mea obosita. se intrevede lumina la capatul tunelului? eu as fi fericita sa pot pipai tunelul cu miinile:), ce lumina?!:)ce mai, ma simt picata din luna. dar am speranta ca, odata si-odata, cindva curind, o sa-mi revin. cel putin, imi revin la silueta originala:), tot mai multe si mai multe haine imi sint bune. am revenit de la aproape 100 kile cit am avut in ultima zi cu burtica cu maya inauntru, la 67 si inca merg in jos ca lumea. ma voi apuca si de yoga, asa c-o sa-mi prinda bine.

fetele: sa va zic de fete. maya e o scumpa, ma scoala ea noaptea de citeva ori, dar cind ma uit la mutrisoara scumpa, imi trec toti nervii:). de aproape o saptamina lapte nu mai am, oboseala sora cu epuizarea si-a spus cuvintul da' o dam 'nainte pe laptic enfamil si ne place, nevoie mare!:) la 2.5 luni are scumpa mea 5.300 kg. io zic ca-i bine.

lia e o fetita mare da' are momente de isterizare de-mi scoate peri albi. m-am invatat sa ramin calma, sa trec peste hop si sa incerc sa-i explic ce e bine si ce e mai putin bine. vad ca percuteaza iubita mea, da' stiu ca-i si tare capoasa. are pe cine semana:). oricum, intelege tot ce-i spun, in romaneste sau englezeste, vorbeste o gramada, tot asa putin maninca. are 12.5 kile. o fi bine? mie-mi arata bine, ea.

sper c-am reusit sa va trimit un link la poze facute ieri. site-ul nostru nu este updated ca sean nu-i aici si clar ca el e expertu'. mai asteptam.

pina atunci, ni: poze de ieri

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,

Mona, bine ai revenit !!!
Draga de tine...imi inchipui cat de greu iti poate fi cu doi copii mici , servici, fara Sean...off, cred ca esti epuizata, dar asa cum ai spus si tu o sa vina o zi cand o sa-ti revii.
Toata admiratia mea !

Anacami, asa este, viata merge mai departe.
Referitor la bunici, asa se intampla si la noi.
La fel si mama,femeie la 1.53 m si parca este un robotel..parca nu oboseste niciodata. Are si gospodarie de tinut, servici si pe Amalia.
Are o rabdare fantastica cu Amalia (asta poate si ca este educatoare), o invata atatea...eu nu stiu daca as fi reusit. La fel si tata...numai ca el ii face toate poftele, nu-i refuza nimic..si i s-a cam urcat domnisoarei la cap. Cand ii refuzam ceva bate cu piciorul in pamant si zice "ba da".
Cata rabdare poate sa aiba bunicii astia....mama a ajuns sa-mi spuna ca o iubeste pe Amy mai mult ca pe noi
Din primavare o sa mearga cu buni iar la gradinita. O baga mama la norma intreaga

BebeBeca, si eu am vazut-o aseara pe Maya, fetita lui Teo. M-a uimit cate putea sa vorbeasca. Si parca Maya are si ea in jur de 1.9 ani sau 1.10 ani...nu?

In seara asta o iau pe Amy acasa. Yu-hu !!!!!

Va pupic!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput