Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
laureta spune:
Am uitat sa va zis ca iarasi o sa dispar ca miine nu o sa am monitorul
.
Va dau niste poze de la orasul meu www.durresweb.org/albumi/thumbnails.php?album=2" target="_blank">DURRES ca tot ma uitam pe net.Si www.albaniafoto.com/shqiperia/albumi_16.html" target="_blank">alte poze
Si aici estewww.albaniafoto.com/shqiperia/albumi_16/pamje_23.html" target="_blank">blocul meu unde stau parinti si unde am copilarit eu.Acolo intre palmieri ne jucam toata ziua
(chiar am dat si cu capu
).Acum e mai altfel atunci avea si gard si topogan.Mec sa ma culc sa visez marea
Va pup si sper sa fac rost de monitor cat mai repede deja am facut norma 8 zile fara net
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
acris spune:
Buna dragele mele,
Sunt f. trista.....
Tocmai am aflat ca a murit o prietena de-a noastra. Avea doar 34 de ani....s-a dus intr-un stupid accident de masina. Sotul ei este in coma....si acasa au ramas doi copilasi: o fetita de 8 ani si un baiat de 10 ani .
NU MAI POT. SUNT TERMINATA!!!!! 
DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE EA !!!
ODHINEASCA-SE IN PACE !
Va rog sa ma scuzati ca v-am intristat.....
Poate o sa revin sa povestesc si eu de printesa mea.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Bebe Beca spune:
Ingrozitor, Cristina. Sa se odihneasca in pace! Bietii copilasi...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
alus spune:
Buna
Cristina - imi pare foarte rau, sa se odihneasca in pace 
Laureta inceraca sa-l descizi intrun geam nou.
mica futbolista :-))
http://wk250.tripod.com/mov/julia.avi
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Cristina imi pare rau, Odihneasca-se in pace
si pentru taticul copilasilor
se se face bine.
Alus nici eu nu vad, imi deschide o fereastra de pe site-ul tropod. Tre sa folosesc un browser aunume? Ca eu lucrez pe Mac si in general cu prea se potriveste cu limgajul pt PC.
Bebe beca vizionare placuta. Si mie imi place Ace age si stept cu interes partea a doua, are lansare in mai.
Anacami mey ce vorbaret e Sebi. "lasha. mami" ca asa e frumos. La servici cum merge, ai inceput lucrul cu noua echipa?
Laureta daca gasesti unul bun si ieftin da-mi si mie de stire, ca si eu am monitorul busit de catele luni, da oricum la noi tot se mai vede ceva-ceva.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
alus spune:
Nicoleta- sotul a spus ca daca nu se paote deschide direct, ttrebuie laut linkul si deschis asemanator cum teschizi o pagina www,bineinteles nu trebuie scris www. cred ca am explicat corect. Eu am google si acolo deschid, noua ni se deschide asa.
http://wk250.tripod.com/mov/julia.avi
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
mamaleone spune:
Acrisam intristat si eu cand am vazut ce-ai povestit, Dumnezeu sa-i ierte! Nu stiu ce se intampla, dar in ultimul timp aud frecvent de oameni care mor si parca pana acum nu era chiar asa. ori de cancer ori in accidente...si lui frate-miu i-au murit zilele astea 3 colegi de la serviciu, in timp ce se intorceau dintr-o delegatie. toti tineri, copii acasa, iar al patrulea se zbatea intre viata si moarte, si asta pentru ca le-a venit o masina pe contrasens...
of...
Alus, nici eu n-am reusit sa vad filmuletu, poate ptr ca n-am asa o viteza buna acum.
Paloma si Laureta, nu ma uit acum la poze ca se deschid greu dar sunt nerabdatoare.
Anacami, ce haios asta micu al tau: lasha domle...hihihi
Si elena mea zice de vreo 2 zile " mami vau paie cu ut" adica paine cu unt, daca-i zic nu face aia, ea: "ba da!", eu "ba nu" si ea nu se lasa pana nu zice ea ultima "BA da". A inceput sa-mi si comande melodia preferata, eu fiind pe post de casetofon: "Mami canta bebe tipa-tipa sau copii tra-la-la", iar daca pune taica-su muzica, atunci cand se termina melodia ii spune imediat" mai pune, sau mai baga"
Ieri seara s-a intors si Anghelus din marea lui calatorie, deja statuse mai mult de o luna si maica-mea a zis ca nu mai rezista copilu de dor. Ma tot intreba el de ce nu vin sa-l iau si-i explicam ca nu am cu cine s-o las pe elena, iar el saracu gasea imediat cate o solutie: pai cheama-l pe bunicu, pai cheam-o pe strabunica( pe care nu stiu cum o mai tine minte ca a vazut-o doar de cateva ori). Si noi ne uscasem de dor, asa ca l-am asteptat toti trei la gara, elena cand l-a vazut a inceput sa chiuie cat putea ea de tare si sa sara si s-au luat de mana si au mers asa pana la masina cu toate ca era multa lume pe peron si era mai greu sa mearga patru oameni care se tineau de mana, nu s-au despartit de loc, da nici io...mi-era asa de drag de ei... si evident ca azi au luat-o de la capat cu bataile, bine ca am si eu frate si stiu ca e perfect normal ca altfel m-as fi ingrijorat.
Si aseara i-am pus pentru prima data sa doarma in aceeiascamera. Anghel era atat de obosit ca a adormit instantaneu, su toate ca sora-sa urla ca din gura de sarpe. Nu stiu ce are ca de la o vreme numai pe la 12 -1 se culca. Pana la urama adormit si ea intr-un final dupa ce i-am aplicat o palma la pampers.
Acum dorm ca niste ingerasi, sunt asa cuminti cand dorm...hihihi
Si pana miercuri nu pot sa-i scot afara ca anghel e super racit si ia chiar antibiotic-zinnat, pana acum n-a luat niciodata asa tare, dar se pare ca a facut o bronsita si asta din cauza ca au sistemul imunitar f slabit dupa bolile astea ale copilariei. Sper sa nu faca si elena ceva asemanator... ata-ete!
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic,oricum va pup pe toate!
P.S. Cius, am citit povestirea aia comica a ta cu Roxi pe la cinci ani...discutiile alea filozofice despre suflet, si m-am spart de ras. Chiar e tare buna de tinut minte!
alus spune:
Buna fetelor
Acum ar trebui sa mearga filmicul, apasati doar pe mica futbalista :-)) si ar trebui sa se deschida direc, daca nu scrieti, sotul a spus ca o sa lupte cu el.
Alus
+ Julia
Poze Julia
DianaR spune:
Cris, imi pare rau pentru prietenii tai! Saracii copilasi...![]()
Laureta, f. interesante pozele! Deci ai stat la mare, ioi ce fain...
Alus, acum mi se incarca filmuletul.
Laura, multa sanatate lui Anghelus!
Ioana, sa va stapaniti sanatosi home cinema-ul!
Cami, ioi ce vorbaret e Sebi! 
Bartha, asa-i cu fetitele, cele de varsta lui Vladut vorbesc clar mult mai multe ca el... Ei las ca vine si vremea baieteilor!
Cius, asa sa te aud ca manaci tot timpul! Te-ai uitat peste Montigniac?
Alus, m-am uitat pe filmulet. Doamne ce se sparge Julia de ras... E asa de scumpa...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
cius22 spune:
Cris,trista veste...dureroasa...Dumnezeu sa o odihneasca!
Diana,desigur ca m-am uitat pe Monti; de fapt acum sunt in studiu asiduu...e luuung...da' imi face bine sa-l citesc...ma stimuleaza...azi am papat de dimineata o pitutza prajita cu putina margarina si o cafeluta si la pranz, copanel de curcan cu castraveti murati(fara paine)...seara..nika( am baut un 3in 1)...m-am incadrat?
Alus,faaain filmuletzul...dulce micutza fotbalista...te roog intreaba-l pe sot,unde si cum se poate pune un filmulet pe Net,ca am si io...
Laura, ce familie faina aveti...sa mergeti voi toti 4 de mana asa...Cred ca te simti tare bine cu Anghelus acasa,chiar daca puiul e racit...Pup baiatul sa se faca repede bine!(iar cu Roxi...Doamne ,am niste perle si amintiri de la ea...una si una
)
Ioana,aveti mai mult timp pe comp,acum daca aveti home cinema-ul pentru aia mica?...Sa-l stapaniti sanatosi.Si io cand imi iau un lucru nou in casa,ma simt asa fain...cateva zile,pana mi se pune pata pe altceva...hihihi
Cami,pai tu ai "baiet" mare mai mami!...Doamne,ca-ti vine sa-l mananci cand il auzi...Io tot ma rog de Mutulica sa zica mama...cred ca in gandul lui zice saracul: "ce ma tot
?"
Nico,pe la noi,sunt monitoare la second-handuri,foarte bune,unele cred ca sunt chiar noi si la preturi bune de tot...am vazut si cu 1 milion juma de 17".Trebuie sa gasesti! Bafta!
Laureta,am ramas masca privind la pozele cu Albania...Nu seamana deloc cu imaginea pe care o aveam io despre tara ta...Imi cer scuze,ca am gandit asa...o fi si din cauza bancurilor care circulau pe vremuri?
.In orice caz,arata super si acum, de cand te cunosc pe tine,parca mi-e si draga tara ta.
Ma bucur ca sunteti bine!
Aha,am inteles Paloma...atunci...nu te mai cert
ca nu erau toti copilasii in front...Auzi la Cristina!...numa' cu baieti mai mari!...stie frumoasa de acum sa se orienteze...
Mammy,hai curaj,ca nu te muscam
! vino si ne povesteste cum a fost cu sotiorul la Londra...ce i-ai adus lui Andrei?(scuze...dupa ce am plecat io de la comp,s-a asezat sotu')
Mai, ce copilasi mari avem deja...unii vorbesc,altii au reusite cu olitza!...cum mai trece timpul asta...azi maine o sa ne impartasim "perlele" puilor nostri- de abia astept!" Piticotul" meu,mai nou,vrea de cateva ori pe zi afara...incearca sa isi puna cizmele singur...e asa haios,ca nu nimereste..le pune cu ..botul la calcai sau stangul in dreptul...se chinuie,da' nu se lasa!(bineinteles pe mutzeste!
)...Eeei,sa ma laud si io cu o propozitie?Azi cand am intrat pe usa de la servici,a venit repede la mine cu un zambet cat fatza si mi-a spus:" Tata papa"...io de colo:" Mai mami,io sunt mama,nu tata"...apare si sotul cu o farfurie in mana,din sufragerie si zice:"Mai mami,tu nu intelegi? Vrea sa iti spuna ca "tata ii da sa pape"...wow!
No,acestea fiind zise,va doresc o Noapte Buna si linistita...ca taaare-i tarziu!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy