Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nico,nu-i nimic...lasa mami,ca se drege...noi sa fim sanatosi...Bia e tare de tot!...cred ca iti vine s-o papi cand o auzi!

Laureta,multa sanatate,mey...si tie si Inisei! aveti grija de voi si sa se repare monitoru' ala..sau sa-ti aduca Mosu' unul nou...(vezi ca inca nu a plecat Mosu'..l-am mai vazut io prin oras...)

Diana,fain numele Timea...nici pe aici,pe la Sighii, nu-i prea comun,da io am mai auzit de el...(sa-ti zic ceva...azi am papat numa' salata de varza cu pita prajita...asa am avut io chef...si m-am simtit taaare bine)
In ceea ce priveste vorbitul...de' avem baieti,ce sa facem...mai asteptam.Victor nici acum nu zice mama,decat in anumite situatii,foarte rare...iar de legat cuvinte...ciu-ciu.
si pe Vladut!

Ioana si Rebecutza ta e premianta-n grupa,pupa-o-ar mama pe vorbareata mica!.Bravo tie,ca notezi tot...cred ca o sa iau si io modelul.

Si io m-am amintit de Mona..parca zicea ca dupa 7 ianuarie o sa aiba Net...oricum,sper ca ...simte ca fetele se gandesc la ea si ii transmit numa' ganduri bune.

Noutati extraordinare nu avem...azi "piticot" a vrut musai sa se plimbe in papucii de casa a lui tati...va imaginati cum arata...Cand a vrut sa iasa la plimbare a venit cu cizmulitzele la mine si-mi arata piciorusele...adica sa i le pun si sa iesim...duuulce.

O seara faina va doresc...va pup pe toate si pe "tsunami" mici!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laureta, sa va faceti bine repede!
Ne-am cumparat tv nou si un sistem home cinema. Suntem tare incantati de noua achizitie... Poate asa vom avea liber la calculator...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara

Am vazut ca m-ati dat disparuta. N-am fugit, dar de ceva timp merge tare prost net-ul, nu stiu de ce si nu aveam rabdare sa se incarce paginile pe DC.

Laureta, multa sanatate si tie si Inisei!

Ioana, sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele. Si noi ne-am luat un sistem din ala de boxe pentru DVD.

Noi suntem bine, Cristina vorbeste in continuu, de ne zapaceste, de cele mai multe ori inteligibil, dar uneori numai ea stie ce spune.
Spune o gramada de cuvinte, parca vi le-am mai spus odata si bineinteles ca intre timp a mai invatat altele.
In seara asta a venit la mine in timp ce tati ii umfla piscina cu bile si mi-a spus "Tati picia pfu, pfu".
Pe ea o cheama Titia, pe Andu al Vanessei il cheama Adu sau Atu, pe verisoara ei Alexandra, Sasa si pe cumnata-mea Cora, Cola.
In rest, pacu e capacul, uci sunt muci, picioiu e piciorul, diu-diu e DVD-ul, soiu e televizorul, tzeii sunt cateii, esi e merci, migea e mingea, bia e bila.
Numara cuburile si zice tei, patu, cici, sase. Unu si doi nu-i plac deloc.
Se uita incantata la desene animate la "Pisicile aristocrate". Cand cere filmul zice "diu-diu pisica", iar cand vrea muzica e "la-la diu-diu".
Cu olita nu stam deloc bine, dar recunosc ca nici n-am mai exersat prea mult in ultimul timp. Acum cateva zile zicea "pute kk" si pentru ca in pampers nu era nimic am pus-o la olita. Statea cateva secunde, se ridica si zicea gata. Eu ii ziceam "nu e gata ca n-ai facut nimic". Ea din nou, "pute kk", iar se aseza, dupa cateva secunde iar se ridica si zicea gata. A tinut-o asa vreo 10 minute dupa care am renuntat. Dupa aia nici in pampers n-a facut decat peste 1 ora.

Am pus la link-ul cu poze de la Craciun si cateva poze de la Sf. Ion (pe tati il cheama si Ion), poate vreti sa le vedeti.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Ioana,sa va bucurati de ele si..sa aveti parte de...computer...acum ca Rebecutza va fi foaaaarte ocupata...

Paloma,faaine pozele tare...da' am si io o intrebare...Am vazut pe Cristina,pe Andu,pe verisoara Cristinei...da' Cata?...a fost absent motivat?...oricum LA MULTI ANI cu intarziere,sotului tau,dar nu am stiut ca il cheama Ion.Chiar daca ti-am spus de fiecare data cand am vazut poze cu Cristina,mai zic odata...aia mica e..."mortala"...e frumoasa rau de tot...si cu parul ala carliontzat...ce mai? iti vine s-o pupi intr-una!...Iar de vorbit,mamaaa-mamaaa cate mai zice...io cred ca tre' sa mai astept un an sa aud atatea,,,desi e doar O ZI diferentza intre puii nostri.
Daca mai vorbesti la telefon cu Vanessa,transmite-i gandurile mele bune! pe voi toti!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Laureta, sanatate multa, tie si Inisei! Va pupam muuuuult sa va faceti repede bine!

Alus, cam multe prostiaore pt o singura zi!

Piata Lunii, n-ai decat sa legi sertarele si usile cu elastic, snur, ceva acolo. Eu n-am inca pb cu Darius, a avut si el tentative, i-am zis ca nu are voie si rareori il mai apuca scotocitul. sarcina usoara in continuare!

BebeBeca, sa stapaniti sanatosi sistemul! Adica pe "diu-diu"!

Diana, sa stii ca si Darius e cel mai vorbaret dintre baietetii din zona noastra. In schimb, ne-am intalnit cu o fetita cu 2 zile mai mica decat el. M-a dat pe spate cu cat vorbea! I-a spus tatal ei: "fii cuminte ca rade baietelul de tine" si ea "ade baiatul de mine" [:O] Apoi i-a numarat degetelele lui Darius si nu a gresit deloc! Am ramas masca!

Paloma, felicitari si vorbaretei tale! Am vazut pozele si e o adevarata frumusete!

Ultima ciudatenie in materie de vorbit la noi: "chita", adica ceasul, de la tic-tac vine, adica cel putin asa banuiesc eu. Si alta faza: i-am spus ca face pisu pe cocosel, asa ca sta pe olita si-l striga tare "cocooooo-cocoooooooo". Cand face pisu, ii spun ca a cantat cocoselul si e tare bucuros, mergem impreuna sa spalam olita si sa traga apa. Vorba vine, ca eu apas pe butonul rezervorului, dar pune si el mana si e tare mandru!

De Irinusha ce mai stiti?

Pupici pt toata lumea!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BUna!
Laureta, multa sanatate amandurora!
Vad bine ca ai nostri copilasi au inceput sa-si de-a drumul la vorba.Chiar ma gandeam ieri ca mai au putin si vor face 2 anisori!
Astazi facea bunica mancare, Sebastian nici nu a asteptat sa punem masa si a si mancat 2 chiftelute cu carne de vita si a baut vreo 50 ml de suc de portocale proaspat.La masa binenteles ca nu prea a mai mancat, mamaia a incercat sa-i mai de-a ceva, la care
el "Gata"
ea "inca putin"
el "lasha, gata"
ea insista
el "aoleu, daomne,doamne"
ea, de dragul de a mai auzit ceva haios " papa inca putin"
el "lasha donle" (adica lasa-ma dom'le!)

Mai nou cand il certi, se uita in pamant si zice "bebe" sau "pitic"- adica sa-l lasi in pace ca este mic si nu stie!

Ioana, de unde ti-am luat Home Cinema? Vrem si noi, dar ne este cam lene sa facem "prospectarea pietei".Am vazut ceva f. misto, dar cam scump (ne-a placut ceva de la Samsung, dar costa 50 mil.,fara TV;...).Am inteles ca luna asta s-au facut si ceva reduceri, stiti ceva magazine?

Sebastian nu este prea interesat de desene, se uita un minut si apoi isi cauta alta distractie...In schimb, muzica cat mai "saltareata" ii place la nebunie.Mai nou si-a schimbat stilul de dans, parca este un catelus schiop: adica danseaza cu un picior pe pamant si cu unul pe varf !

Cu oala, dezastru in cpontinuare, scutec nu mai vrea, i-am zis sa aleaga din doua una (se pare ca intelege aproape orice, numai asta nu). Astazi am vrut sa-l schimb, a fugit inainte sa-i pun scutecul; 2 metri mai incolo a inceput sa faca pp.Noi "aaa!", el s-a speriat, si-a pus mana sa opreasca "suvoiul", apoi a inceput sa sara intr-un picior.Se pare ca nici ud nu-i place, probabil ca va fi un atu in a-l invata sa faca pe olita; inca nu ne-am hotarat cand sa incepem perioada de training fara scutec, dar cred ca va fi destul de curand!

Va pupam si noi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cami, am luat un Panasonic de 400W, cu 10 milioane. Se aude tare fain, l-am luat de la reprezentanta Panasonic.
Fata mea nu a dormit deloc azi si acum face precum calul prin casa, cred ca de prea multa oboseala...

Somn usor...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Vam trimis un mic film cu Julia.

La noi nimic mai nou, totul este bine. Poate maine va scriu mai mult. Acum sotul ma lasat o clipa pe comp. Si stiti cum este cand sotul te grabeste si nu poate astepta

mica futbolista :-))
http://wk250.tripod.com/mov/julia.avi

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Suntem mai bine Inisa numai are febra si mie mi a venit auzul cat de cat.
Noi azi am luat din Mall Tom si Jerry si Inisa e fascinata impreuna cu tati se uita cu gura cascata de au uitat de ei

Bebebeca e super Ice Age si ne place Sid

Paloma La Multi Ani pentru tati

alus filmul nu se deschide la mine

anacami si Inisa danseaza la fel cand vede trupa emisiuni de la Teo da din curuletz dreapta,stanga,dreapta,stanga

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Alus, eu am reusit sa vad filmuletul. Mi-a placut cu ce pofta rade Julia.

Laureta, ma bucur ca sunteti mai bine.

Simona, Cata al Vanessei n-a fost prezent pentru ca el are ora de culcare mult mai devreme decat Cristina si oricum se pare ca ea nu e pentru Cata, e pentru Andu (se inteleg asa de bine).

Multumim de urarile pentru tati si de aprecierile la adresa Cristinei.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput