Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fetelor,2 pagini intr-o saptamana??? rusinica! rusinica!...Ne scot "moderatorii" topicul daca lenevim...

Mey,o fi lancezeala de dupa sarbatori...La mine cel putin,e o leneeee...mi-e asa de greu sa ma scol dimineata sa ma duc la servici...iar seara la 9 cad odata cu Victor...Da' las ca trece ea si faza asta...

Si io m-am amuzat de nazbatille si dragalaseniile puiutilor vostri...ptiu-ptiu sa nu se dioake! ca poti sa mori de dragul lor!

mey,ce copii vorbareti aveti voi...No,si io,da Victor vorbeste NUMAI cand vrea el(la comanda,nu mai zice nika)...azi dimineata zicea "auaua"...cu greu ne-am prins noi ca el repeta de fapt dupa tati care zicea ca se duce sa -si ia "cafeaua"...apoi,zice intr-una "cata" "cata"...am inteles -yupiii- asta inseamna "canta"..ca are o jucarie-un ren haios care canta daca il strangi de mana si io ii zic mereu "hai sa cantam cu Rudolf"( asa il cheama pe ren)...Mai nou, are boala pe tot ce inseamna 'textile" (lenjerii,haine,prosoape...)...le ia pe toate si le tranteste pe jos...ne "tsunamizeaza" toata casa...da' e asa de dulce ca nu te poti supara pe el.

No...ma duc acum sa fac putina treaba si ma mai intorc diseara...ia sa vaz io cum se umplu paginile..ca de nu! o sa va ...pana scrieti!...(Bravo fetelor care au tinut subiectul deschis!: Alus,Nicoleta,Cristina,Vanessa...No,hai ca acum venim din urma,Bertha,Irinel Carmen si io...da' unde-i Laureta??? Camelia?Paloma? Mamaleone?Irinusha? Madutza? Madisor?...fetele,hai sa strangem randurile!

Va pe toate si mi-e drag de voi,chiar daca mai lipsiti (motivat,ori ba!)...Mey,Mammy? te-ai intors? ti-e lene sa scrii?

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Mi se pare mie sau forumul merge cam greu? Cand adica ma mai urnesc si io sa scriu, aproape ca-mi pierd rabdarea asteptand si gandindu-ma ca am atatea de facut cat doarme Ingrid.

IRINEL, sanatate sa nu prinzi si tu raceala- sau ai prins-o deja- si lui Danut si sotului. Nu, nu scriu deloc la mamici de august,abia scriu pe-aici din an in paste. Si-apoi ma si simt mai cu experienta acu , si in general nici n-am timp sa-mi amintesc ca-s , cum zici si tu, Ingrid scoate untul din mine, mai ales acu ca tati calatoreste atata timp, nu-i usor sa fiu la dispozitia ei tot timpul,si ce tzunami face ea prin casa, parca tot timpul numai strang si strang lucruri si tot degeaba, acum a inceput sa deschida si dulapurile din bucatarie toate/ erau unele pe care nu le putea inca deshide/ si zau ca nu stiu ce sa fac, voi ce faceti ca sa nu va scoata tot de prin dulapuri si sa le imprastie prin casa?
Si nici nu imi e asa de rau, rar cand am cate-o greata, de asta si zic ca in general ma simt normal,si uit .

Vad ca vorbiti de mancare, noi o sa facem diseara niste muschi de vita pe gratar cu cartofi fierti, cu marar si feta si unt, ca totusi sunt unele mancaruri pe care nu le/as mai manca in perioada asta, si mie mi-e greu sa mai vad ce mai mancam in fiecare zi.

Va las acu, sa citesc si din ziare nitel, si apoi gata,mi-a trecut timpul tiber

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multzi ani, dragele mele! Sa avetzi un an asa cum il doritzi voi si sa fitzi sanatoase!
Eu am fost tare prinsa zilele astea, nu numai ca nu am mai avut timp sa va scriu, da' nici de citit emailul nu am mai apucat. Mi-au zis vreo doua prietene ca mi-au scris, ieri la telefon, asa ca ... tot in graba... am intrat sa va salut si pe voi.

Piatra lunii, sa vezi ce e in casa dupa 3...daca stau bine sa ma gandesc pot spune chair 4 (si sotzul)... Bucura-te ca ai timp de ziare
Irinel, multa sanatate si pupici lui Danutz!
Cius22, ca bine zici cand spui "Nu fac nimic, da' imi ia toata ziua!" Cam asa am fost eu in perioada aceasta, o groaza de nimicuri, da' nu apuc sa mai fac si altceva. Si nu numai aici ai tu dreptate Si Clara are fixul sa plimbe lucrurile din sifonier afara, pe jos, pe unde apuca... Pacat ca nu se intampla si fenomenul invers Eu dupa sarbatorile astea ma simt tare obosita si nici nu apuc sa ma refac... A fost Sf. Ion am facut ziua Corinei, azi mergem la ziua finului, maine mergem la ziua socrului, apoi ne vin nasii in vizita, poimaine poate vin cumetrii... Saptamana viitoare, respectiv pe 22 ca si tine, este ziua sotzului.... Daca nu ne vedem cu nimeni zicem ca de ce nu vine nimeni si pe la noi, daca e asa cum am zis mai sus, obosesc.... Eh, noi sa fim sanatosi si sa obosim din asemenea lucruri! Poate dupa asta om reusi si noi, mai bine zis eu, sa ne mai linistim...
Alus, si la noi de vreo luna nu am mai prins nimic la olitza. De cand cu sarbatorile si cu agitatzia nu am mai urmarit-o cu atentzie si s-a cam dezobisniut...
Bertha, buna idee... Cred ca o sa incerc si eu de saptamana viitoare sa o las fara absorbantzi, poate chiar de maine. Cu metoda asta a avut rezultate si la Cori si la Vlad. Si Clara zice "nu", da' nu am avut probleme cu mancatu'... Clara isi zice "Lara"...

Va pup ca s-a trezit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

No, hai ca mai scriu si eu
Azi am tras chiulu de la munca, am dus-o pe Bia la soacramea si am venit acasa sa fac curat si ceva cumparaturi. Tre sa fac si mancarica ca mi-a dat sotul comanda ferma: ciorbica de perisoare, chiftelute si io am zis ca merge si niste ardei umpluti.
Pietricico soacramea a legat dupapurile de ma bucaratie cu elastic ca sa nu le mai deschida mafiotul de bb a lu fratemiu. Pe Bia n-au tentat-o dulapurile.
Madisor si io am o lene in mine, ma refac si eu dupa saptamana petrecuta cu nepotii mei.
Alus cred si eu ca a adormit repede, ca tre sa fie odihnita ca sa face si alte traznai. Mey, sa sti ca soramea scotea butoanele de la aragaz ca sa nu mai aibe la ce umbla copii.
Hai sa va mai zic ceva haios. Aseara cand sa o culc pe Bia zice sotul ca vine si el ca ii este somn. Acu toti trei in pat zice Bia: "Tati, caca" (cu i de de la impreuna, primul a). Si incepe tasu "nani, nani". Sta Bia asculta putin si zice "tati, taci" "mama, caca". Ca eu ii cant alt cantecel la culcare nu nani-nani.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Uite ca nu stiam, Pietricico, ce minune creste in burtica ta... FELICITARI! Probabil ca sunt ultima care afla... rusine sa-mi fie!

Multumesc pentru idei, am scris si ieri, da' a reusit sa stearga Rebeca tot romanul meu si am renuntat. De lene...

Si noi am renuntat la scutece. Ii mai pun la somnul de pranz, in timpul noptii si daca plecam de acasa. In rest, olita sa traiasca! Daca nu are chiloti pe ea, se duce si se aseaza singura si numai o vad ca vine cu olita in brate, sa mergem impreuna la baie sa spunem "PA!" lui pipi sau caca. Face smecheria asta de vreo 2 luni, am ajuns sa am 52 buc scutece in casa de aproape 3 saptamani incoace... Economie, nu gluma!

Toata ziua se uita la ICE AGE, la calculator, motiv pentru care vrem sa luam un sistem Home Cinema si sa o instalam la televizor, pentru ca acces la computer pentru bietii parinti... nexam!
Acum doarme, mititica! Macar sa mai doarma putin, sa imi mai fac si eu de cap!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hai ca asa mai merge...va iert de data asta...cu...,parca ati scris mai mult...

Madisor,ce faaain, imi sarbatoresc ziua cu sotiorul tau?...am tras cu ochiul sa vad ce zodie esti tu si am vazut ca esti sagetator...merge bine cu Varsatorul...daca vrei vreodata sfaturi sau opinii despre varsatorul de 22 ian.,nu ezita sa ma intrebi...spun tot...hihihi...pupici multi dulcei "Lara",dar nu ii uit nici pe cei mari.

Nico,mammaaaa, ce vorbareata mica ai!...acum incepe distractia ai sa vezi!...pune un carnetel deoparte,ca o sa inceapa "perlele"...si zau,ca merita notate...au puii astia mici o fantezie,de te lasa masca.
Miamm-miamm ce papa bun faci!...venim si noi la masa??

Ioana,tu ai fetita mareee,mey...face si singura,mai si merge la baie si spune "pa"...tare imi place ideea...pot sa o fur si io cand o fi cazul?( oricum, la noi mai dureaza,caci olitza,inca e pe post de jucarie...)

Piatra Lunii,ma bucur mult sa aud ca-ti merge bine cu sarcina si nu prea ai greturi.In ceea ce o priveste pe Ingrid si Victor face la fel...scoate tot din dulapuri,de oriunde or fi ele-bucatarie,dormitor,sufragerie...da' ne-am obisnuit...il lasam sa isi faca damblalele si cand se culca,strangem tot...oricum isi reia activitatea cand se trezeste....
Miam-miam, si tu faci papa bun si dietetic...da'...sunt "invitata" la Nico...vin altadata la tine

In seara asta,puiul meu a papat ca un "purcelus"; noi vroiam sa vedem un film la TV si ne-am hotarat sa hranim bine copilul,sa stea linistit,dupa care o sa aducem platouri in camera sa ne uitam la Tv si sa papam si noi;buuun,zis si facut; papa Victor un polonez cu paine(tot),un mar mare ras cu 3 biscuiti si un pahar cu suc de zmeura;dupa atata papica,incepe sa se frece la ochi...noi...mustacim de bucurie,gandindu-ne ca o sa ne lase sa vedem filmul...buuun...il pun in patut si aduc platourile...fetelor,sa nu va zic,ca atunci cand a vazut mancare,a fost dreptzi!...s-a cerut afara si se uita cu o pofta prin farfurii de ziceai ca nu a mancat nimic de o saptamana...adio...filmul nostru...ca trebuia sa-i dam si lui Victor din mancarea noastra,plus ca se plimba de la unul la altul si avea o energieeee-cred si io!-...apoi tine-te joaca...sus-jos...pana a obosit si a cazut rapus dintr-o data,intr-un somn adanc...

Va doresc o seara linistita si un week-end super fain! toata gashca cu mic cu mare!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai fetelor, ce vad aicea, copilasi care fac la olita, super! Mey, si eu m-am gandit sa-l las fara pampers, dar mi-e groaza de schimbat hainute, spalat cacati de pe haine (ca al meu caca de 3-4 ori pe zii) udat covoare si canapele... Dar musai sa incerc si eu, ca asa cu Pappers la fund in veci n-o sa invete.

Numele Timea, ca v-am facut curioase e raspindit la unguri, dar e de origine greceasca. Si noi l-am auzit prima data acum vreo 2 ani si ne-a placut tare mult.

In sfarsit spune si Vladut mami si tati, cu legatul cuvintelor, mai rar, nu asa ca fetitele de pe aici... De fetitele sunt mai harnice la vorbit, dar oricum dintre prietenii baietei de varsta lui fiu-miu si chiar mai mari el e cel mai "vorbaret" asa ca suntem bine. Apropo de papuci, Vladut zice pucu, iar caciula sau capacul e paca .

Si eu ma gandeam la Monet zilele astea... Oare ce mai face?

Mii de scuze, nu am nervi sa stau sa va raspund la toate, dar va pupam toti patru dulce!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La noi capacul si papupcul sunt tot una: pacucu. Daca repetam pe silabe, atunci ii iese si capac sau papuc. Pentru pisici spune pitici, mingea este biba, teitei inseamna cercei. Le-am notat si in caietul ei, pentru ca nu vreau sa le uit vreodata...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pupici la mamici.
Io am bulit monitorul asea ca pauza net.Acum am un monitor imprumut pentru azi si miine si dupa aia iarasi pauza nedeterminata.Mda ata ete asa e cand papi la calculator si versi laptele pe monitor.

In rest suntem bolnave si eu si Inisa diagnostic faringita acuta.Si avem amanoua pastilutze si siropuri,numai sa vedeti ce e la noi medicamente la greu in curand deschidem farmacie.Inisa a facut febra mare si inca are.Alternez nurofenu si eferalganu cand creste febra si merem inainte n avem ce face.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cius poate iti place si mancarea mai sarata, ca aseara am pus sare la ardei de doua ori si au iesit potroaca.
Azi a invatat Bia sa o strige pe Cristina. Chichina, Chichina striga dupa ea prin parc hihi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput