Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
alus spune:
Buna fetelor
Unde mai sunteti? Ce faceti? Am cam ramas cu acets forum in urma ![]()
la noi totul este bine, Julia este deja bine, nu stim ce a avut, poate o indispozitie, a mancat ceva cae ia facut rau. Acum doarme deci am putin timp sa va scriu cateva randuri.
Vad ca vorbiti de retete. Eu depilda astazi fac orez cu carne tocata si sos. Lui Waldek ii place foarte mult. Ieri am facut chiftelute,tot in sos, trebuiau sa fie cu piureu dar din pacate cartofi am facut potroaca
. Ii place foarte mult piept de pui taiat si facut in sos, lazagne. Adevarul este ca si mie imi lipsesc retete, nu mai stiu ce sa fac, inventez. Mancarea inventata este cea mai buna ![]()
Inca ceva, daca mult timp nu va scriu sa stiti ca sotul ma aruncat din casa
sau ma
. De ce? Deoarece am sctricat aparatul de fotografiat care nu a costat putin. De fapt nu se inchide doar clapa unde se pun bateriile, ce este ciudat ca cu bateriile inauntru nu se inchide, iar fara ele se inchide, ciudat nu? Mia promis ca nu ma va certa dar trebuie sa fiu la paza.
Va pupam 
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/julicia101
piatra lunii spune:
Buna fetele,
vad ca toate faceti bine,e bine. Copilasii si ei la fel. Am citit nitel, ca n/am rabdare.Vaz ca nici altii nu se inghesuie sa spuna multe, ca nici Ingrid inca nu leaga 2 cuvinte.
Ce ziceti de asta, si cumnata/mea ne/a anuntat la vreo 2 sapt dupa ce-am anuntat noi, ca si ei asteapta bebe nr 3 tot in august,haha. Doar ca spre sfarsitul lunii, dar asta teoretic,cum stim.
Mai, nu mai scriu ca ma simt si cam naspa, mi-e cam greata,si-s cam ametita, Ingrid ma striga de jos,suntem home alone timp de 3 sapt, nu-i usor, da- incepem sa ne obisnuim ca n-avem incotro.
va pup,
10+
tnicoleta spune:
Alus si eu sunt cam in pom cu felurile de mancare, mai ales ca daca ar fi dupa sotul ar trebui sa fac numai mazare si fasole.
Sa va spun ce a facut Bia aseara la baita. Ii place acum sa se puna pe burtica si sa dea din picioare si manute. Si la sfarsit o intreb daca e gata sa iasa din baie, iar domnisoara zice, ridicand un degetel: "Patu pipi, mama."
Adica sa mai fac eu de patru ori pipi si atunci iese ea din baie.
Cuvinte noi: pupuca = papusa care are par, cele chelioase sunt bebe, cacu = capu, mintze = seminte.
Va pupic, ma duc sa pap ca mii foame
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
vanessa ionescu spune:
HI HI Nicoleta, Catalin zice papuca la papuci.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
alus spune:
Am trecut pe aici din nou sa va spun de isprava fetei mele ![]()
Astazi ne pregateam sa mergem in vizita, acum iarna ii ung fata cu crema. Deci si de data asta asa am facut, apoi mam dus sa-i pregatesc geanta cu pamperi si ce este necesar, cand mama intors nici nu ma inchipuiti ce am gasit, Julia era toata in crema, maini, fata. par
Am luato si deasupra ligheanului am spalato pe cap, mama ce plans am mai tras
cu lacrimi de crocodil. Si asa noi am avut musafiri. ![]()
Noapte buna si pupici
Alus+Julia
Irinel spune:
Buna fetele!
Doamne ce dragalasi sunt astia mici la varsta asta, citesc ce scrieti si ma amuz.
Nicoleta ce ne mai aranjeaza copiii astia. Danut se aseaza la brad sa admire globurile si becurile si pe urma ne desemneaza locurile la fiecare unde sa stam, ca nu poate admira singur. Apropos, la Danut "papu" e capacul si papucul sau pantoful, nu cred ca face diferente. Mai zice "shush" (adica sus), "caji"- cazi adica, da el spune cum ii zicem noi lui, daca e gata sa cada zice"caji" parca s-ar certa singur... astea sunt ultimele cuvinte, ca pe celelalte cred ca vi le-am mai spus. Nu stiu daca oi fi omis vreunele.
Alus ma bucur ca Julia e bine, si Danut si-a mai revenit, nu mai face febra, a ramas doar cu o tuse ciudata de noapte, asa face si sotul meu, ziua tuseste-nu tuseste, da noaptea...sa te tii. ASa e si eu uneori le mai inventez mancarurile si ies mai bune decat alea ca la carte.
Mephala am priceput eu bine ca tu te uiti dupa bebe2?
Piatra Lunii iti tin pumnii sa treaca greturile repede, e neplacut mai ales ca si cea mica presupun ca scoate untul din tine. Ai intrat la mamicile de august? Felicitari cumnatei, sa vezi ce subiect comun de taina o sa aveti de acum :-)
Cius, Mamaleone, Cris... somati? Ca voi mai inveseliti atmosfera...
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 24+ saptamani
acris spune:
Hop si eu ...
Scriu cam rar, dar va citesc pe fiecare zi.
N-am timp nic sa respir...munca multa, dar trec eu si de perioada asta.
Azi sunt fericita ca imi iau fata acasa. Yu-huuuuuu. De abia astept. Mi-e tare dor de ea.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
acris spune:
Fetelor, ma gandeam la Monet. Ce-o fi facand??? Cum s-or fi acomodat??? Printzesele ???
Stiti ceva de ea????
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
bertha spune:
Salut, fetele!
Dragele mele, am cam lipsit, dar am citit tot, nu prea am timp sa scriu pt ca avem o noua ocupatie: de luni stam fara pampers!
Rezultatele sunt timide inca, dar eu am rabdare si sper ca lucrurile se vor indrepta repede. Un progres evident e ca nu mai face pisu atat de des ca un catel. Adica, daca in prima zi a facut de 12 ori (de 8 ori pe olita, de 4 pe el), ieri a facut in total de 6 ori, adica la jumatate, ceea ce e mult mai rezonabil!![]()
Am avut vreo 2 sapt. mai nasoale, in sensul ca Darius a invatat sa zica nu, mai precis "no" si a exersat puternic!
Nu vroia sa manance, nu vroia sa doarma, sa se plimbe, cam la orice raspundea NU! Acum parca i-a mai trecut, sa zic, da' creste baiatul, ce sa fac, trebuie sa mai faca si cum vrea el, nu?! ![]()
Vad ca fetitele din grupa sunt tare vorbarete! La noi nici vorba sa lege cuvinte! Spune din ce in ce mai multe cuvinte, dar nelegate total. mai nou, spune dwespre el ca-l cheama "Dadīn", dar suna ciudat rau in gurita lui, cam ruseste asa.
I-am aratat zilele trecute cat de mult il iubesc dezchizand bratele larg. si , ce credeti, maimutica, hop si el cu bratele deschise, sa-mi arate si el!
Aseara, inainte sa adoarma, a luat la rand toate cunostintele si-mi arata cat de mult il iubesc toti pe el!
Vreau sa va spun ca printre iubaretii astia toti sunt inclusiv Mari, vanzatoarea de la magazin si Carmen, vanzatoarea de la chioscul de ziare din cartier! 
Va pup, sper sa scriu mai des sapt. viitoare. 
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
Hello
Bertha- si eu o las pe Julia mult in funduletul gol cu olita laga noi, dar la noi din pacate pipi nu nimereste in olita ci langa
. cand o intreb ce a facut ia imi spune fara probleme si imi arata unde se face, dar cand o intreb de ce nu a facut pe olita daca stie ca acolo se face incepe sa-mi spuna ceva pe limba ei parca sar apara
. In legatura cu legatul cuvintelor nici ea nu le leaga inca, cateva doar,dar repeta foarte mult.
Acum sa va povestesc alta ispravie dea ei. Astazi iubirea mea a aprins aragzul si ce bine ca ma chemat, sa-mi arate isprava, eu mam dus sa o iau de acolo si sa sting aragazul, Julia cand ma vazut ca vin, a luato din loc
, dar aici nu sa oprit cu nazdravania, a vazut ca am lasat telecomanda de la radio langa TV deci a loato si a apasat tuning , acum pe toate posturile prind numai un post
, apoi sa dus la laptop si a inceput sa apase si nu stiu cum a facut ca a iest un buton intro parte, se tine dar trebuie sa am grija sa nu mai traga ca il rupe de tot. Si dupa toate astea Julia franta sa dus sa se
, a adormit imediat, nu ma mir, a obosit dupa atata gandit ce nazbati sa mai faca
.
Pupici
Alus+Julia