Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
pd spune:
Madisor, La multi ani sotului!
Cristina, bea dimineata si seara cate un biberon de Milumil, iar peste zi bea lapte semidegresat Dorna sau Milli. In total bea intre 800 ml si 1 litru pe zi. Mananca si alte lactate cu placere: iaurt, sana, lapte batut, kefir si branza multa.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
alus spune:
Buna seara fetelor
Simona La Multi Ani.
Vanesa - sotii sunt ca niste copii mari, trebuie sa alergi langa ei. Ce sa faci trebuie sa rezistam. Chiar daca ei spun ca sunt puternici si asa noi suntem mai puternice decat ei ![]()
Medisor- toate cele bune sotului.
Bertha felicitari ptr. olita, acum nu mai ai probleme cu nevoia, Julia astazi mia facut o scena, a aratat olita si a spus CACA
, dar din pacate a fost in pampers
, iar eu am crezut ca a cerut pe olita
. a aratat doar ca stie unde se face ![]()
Irinel- sanatate multa lui Danut.
Ioana- sa o vezi pe Julia a mea ce isterie face cand ceva nui convine, cateodata mai si arunca cu ce are la indemnana ![]()
Julia bea seara inainte de culcare si dimineata lapte praf Nestle Junior, la pranz inainte de somn lapte Bebico Junior, aici este ceva nou, aha si in lapte intodeauna ii pun gris cu diferite gusturi, acum gust de capsuni. Dar nu stiu de ce de la un timp vrea sa adoarme numai cu mine seara, cu tati nu mai vrea, plange si a inceput sa se trezaasca dupa ce adoarme la un timp scurt. Nu stiu dece, sa speriat de ceva? Adevarul este ca tati ia dat o palma acum vreo saptamana jumate, nu stiu ce sa cred. Plus ca are o mica alergie pe fata si nu stiu de la ce, sotul spune ca paote de la Danonki, dar a mancat Danio din aceasta serie si nu a avut nimic, paote de la placintute facute din cartofi dar cumparate nu de casa, au fost putin cam unsuroase, poate de la ele. Am sa incerc sa elimin Danone si dupa vreo 2 zile cand fata va fi curata ii voi da din nou si voi vedea.
Noapte buna si 
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Carmenbr spune:
Simonelule, LA MULTI ANI
si tot ce-ti doresti tu. Felicitari sotului pt complot si pt "tratament". Vreau si eu mic dejun si floare!!!
Madisor, LA MULTI ANI sotului! Sa fiti fericiti alaturi de ingerasul vostru!
Fetelor, eu inca o trag cu diareea. Azi sunt aproape 7 zile de cand Eric are a doua oara diaree in 2 saptamani. O iau razna, nimic nu merge. I-am dat de joi si enterol si ca carbonic. Il schimb de 2 ori pe ora, nu mai are fortza nici sa stea in picioare. Azi i-am luat Cola, Boneca sper sa mearga si la noi trucul tau ca altfel ajung la nebuni! A slabit aproape 1,5 kg intr-o saptamana! Boneca

Acris si Bertha, voi sunteti niste norocoase cu olita. Noi inca nici nu am inceput. Sa ne facem bine intai si se apuca de dresaj bunicul. Pupici la campioni!
Ce sa mai zic de colorat, ca dupa ce mi-a pictat toti peretii de mi-am julit mainile cand i-am curatat, nici nu am mai avut curaj sa-i dau creioane pe mana. Asa ca si aici mai avem de asteptat.
Insa am invatat un cuvant nou, asta din prostia mea. Eu cand facea kk si vroiam sa-l schimb ziceam "Pute, pfuu!" si faceam semnul cu mana pe care-l faci cand miroase ceva urat. El a invatat si zicea "kk, pfuu" si facea semnul cu mana, dar bine-nteles ca anunta dupa ce facea. Pai zilele astea a inceput fi-meu sa zica non stop "pute". Taica-su cica urmatorul cuvant e "f-te". Sper sa nu, ca-l omor! Deci, mama denaturata ce sunt, aveti grija ce spune-ti prin casa sa nu patiti ca mine, ca acu si sa vreau nu cred ca invata sa zica "miroase".
Nici noi n-am scapat de biberon, dar bem lapte la galon, de vacuta, cel mai gras posibil. Si noi bem cam 700 ml pe zi.
Vanessa, felicitari sotului. Stiu cum e cand au figuri in cap, zici ca vine sf lumii. Eu sunt cam colerica si ma enervez repede, dar trece. Sper!
Bertha, ii doresc bafta sotului!
Bebe-Beca, dupa cum vezi nu prea suntem bine. Sper sa-si revina curand sa nu mi-l puna pe perfuzii, ca o iau razna. Pupici si vou si nu te ingrijora, Eric asa bolnav a facut ieri o criza de nervi de toata frumusetea, dar eu il las in pace, nu-l bag in seama si in cel mult 10 minute tace. Pupici la amandoua!
Pup toate celelalte fete cu puii lor, Laureta-Inisa, Anacami-Sebi (actorul grupei!), Irinusha-Cris (sper sa fie bine toti!), Irinel-Danut si fetita-baietel? la purtator, Alus-Julia, Nally-Sebi (vreau si eu tratament cosmetic!), Tnicoleta-Bianca, Mona-Lia-Maya, Paloma-Cristina, Mephala-Iustin (ce face piciorusul?), Diana-Vladut-Timea! Cate un pupic dulce, dulce la fiecare!

P.S. Am pus si noi poze noi la albumul "Am un anisor". Sunt poze din septembrie pana la Craciun, inclusiv! Cand aveti timp poate le vedeti!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
boneca30 spune:
Buna iubitelor!Acum nu am timp sa stau nici sa citesc tot ce ati scris,timpul ma preseaza ,ma duc sa dau un interviu pentru munca acasa,sa vedem,poate imi comvine,dar mai tarziu intru sa va spun ce am facut!
DIANAR astept sa-mi trimiti mailul!cu cat mai repede cu atat mai bine,daca ai timp bine inteles!
Acum fug ca nu mai am timp!
CIUSSLA MULTI ANI SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!,NU de alta dar tre sa fiu si eu in rand cu fetele de pe DC!!!
VA PUPIC !PE CURAND!
ROXY
VIKI
acris spune:
Carmenbr, draga de tine, ai grija cu diareea.Ai fost cu Eric la un medic ???
Da-i sa bea f.multe lichide..ceai de menta, eventual ceai antidiareic, Smecta sau Enterol. Ai incercat Debridat-ul??? La Amalia a mers f. bine cand a avut enterocolita.
Uite si ceva pe tema asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43984
Sanatate multa si pupici lui Eric.
Irinel, multumesc pt. gandurile frumoase.
..intr-adevar asa am scris in primul mesaj ca sotul Moincai era in coma...asa intelesesem si eu...dar din fericire n-a fost chiar asa...s-a lovit la cap destul de rau si si-a fracturat un picior.
Acum , din nefericire, este anchetat pt. ca el a fost de vina in accident...asta le mai trebuia....
Pupici lui Danut !!!!!
Ciuss, nota 10 sotziorului tau !!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Carmen Scoatei laptele din meniu sau combinal cu mucilagiu de orez. Si supa de morcov. Si mai e un truc dar nu stiu daca gasesti acum. Suc proaspat de visine. I-am dat Biei asta vara cand facuse alerga la lapte si a mers. Sanatate multa in continuare.
Irinel pupici pe burtica si sanatate lui Danut si sotului.
Eu am lasat-o pe Bia aseara la soacramea ca sa nu o mai scot afara pe gerul asta. Am s-o las acolo pana se mai incalzeste si ma duc seara sa o vad.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
tnicoleta spune:
am reusit si eu sa pun 2 filmulete cu Bia
http://www.dropshots.com/tnicoleta
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
bertha spune:
Salutare!
Acum am mai mult timp, ca doarme "individul"
si eu baui o cafea tare, asa ca nu-l pot acompania.
Cius, si eu ma alatur fetelor care ii dau sotului tau un 10 cu felicitari!
Te rog sa-i spui ca l-am laudat toate, sa-i treaca necazul pt timpul pe care il petreci cu noi pe-aici.
Nicoleta, iti multumesc pt cuvintele tale frumoase! Cred ca ai incurcat-o cu coloratul, Amalia e f priceputa, Darius stie doar sa se scrie pe maini pana la coate cu pixul.

Cum prinde un pix, isi ridica manecile pana sus si se mazgaleste tot. I-am dat si hartie, dar body-painting prefera!![]()
Irinel, ma bucur ca mai am vesti despre voi. Pupa-l muuuuult pe Danut-Cataratorul!
Eu am vazut din toamna ca are aptitudini seriose pt alpinism.
Rad eu, da' mi-ar sta inima sa-l vad catarat peste tot, cred ca tu te-ai obisnuit cu senzatiile tari deja. Felicitari pt reusitele la olita! E greu pana se prind ei cum e treaba. Eu o sapt am innebunit, il puneam cateodata pe olita, statea o jumatate de ora si, cand se ridica, in urmat. 5 min. facea pisu pe el!

Treptat si-a dat seama singur si sunt 3 zile deja de cand n-a mai facut deloc pe el. Insa ii pun pampers la culcare si la plimbare.
N-am auzit de acei pampersi de care spui tu, dar sunt sigura ca asta-i solutia, sa simta umezeala, asa, cu scutec obisnuit, habar n-au saracii cand fac, se simt bine, curati...le convine situatia.![]()
Le doresc multa sanatate lui Danut si lui George! Sotului tau poti sa-i faci pt tuse ceai de nuci si foi de ceapa, e cam nasol, dar da rezultate bune. Danut cred ca n-ar bea asa ceva.
Pupici!
Alus, Darius n-a adormit decat f rar cu tati, cand era bb, acum, daca-l vede intrand in camera cand noi suntem la nani tipa la el "tati, pa, pa!" si tb sa plece, saracul.
sa ne tii la curent cu alergia Juliei. 
Carmen, Smecta i-ai dat? Calciul carbonic se da de 3 ori/zi, de fapt cam la toate medicamentele pt diaree se tine o cura de 4-5 zile. Si Furazolidon e bun, una la 8 ore, daca ti-a adus cumva tatal tau. Asteptam vesti bune!
Cristina, felicitari Amaliei si din partea noastra pt pisu din timpul noptii!

O pupam pe istetica ta!
nici eu nu l-am mai scos pe Darius din casa de 3 zile, mi-e frica, mai bine il tin inchis, da' se plictiseste, saracutul...![]()
Gata, am terminat, sper ca n-am uitat prea multe fete.
pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
laureta spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
am reusit si eu sa pun 2 filmulete cu Bia
http://www.dropshots.com/tnicoleta
Nicoleta siBia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
Super haioasa Bia mica cu pampersul in cap
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
boneca30 spune:
CARMENBR eu zic sa nu mai stai pe ganduri si fuguta la doctor,e coca cola ,dar incearca inati asa ,o felie de paine prajita,suc de mar cu morcov,piept de pui fiert sau gratar cu un picut de sare,orez fiert si 50 gr de cola fara gaz,si daca nu vrei sai scoti lapticul fal formula cu zeama de orez,si cat mai multe uscaturi!legumele fierte ajuta la digestie fffff repede cand au diaree!si eu cred ca ai dai laptele prea gras,incearca cu mai putine grasimi la laptic!eu stiu ce este in sufeletelul tau si prin ce treci,nu mai sta ia o decizie spre binele copiluli tau,sper sa scapati de perfuzii,cu toate ca nu cred,daca e deshitratat cu siguranta,.La voi nu se gaseste POCARI SWEAT[ION SUPPLY DRINK]? deci este un suc special contra deshidratarii!!!incearca sal gasesti!si poate nui nevoie de perfuzii,sucul contine aceasi compozitie de la perfuzii,glucoza si calciu ,vit C,MAGNEZIU,LACTATE 1%SI MULT MAI MULTE VITAMINE pe care nu reusesc sa le citesc sunt in jp si e cam greu!Of doamne daca as putea acum ti-as trimite ptr ERICUTZ!