Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
vanessa ionescu spune:
Simona, La multi ani si tot binele din lume. Sa fi sanatoasa si fericita si tu si toti din jurul tau. Eu ca deobicei, cu intarziere.
Sotul meu si-a mai revenit cat de cat. Dar ca orice barbat bolnav m-a umplut de draci. Dupa ce mi-a trecut sperietura ca nu stiam ce are m-au apucat dracii. Am facut un pogon de ceaiuri. Ba ca e prea fierbinte, ba ca e prea rece, ba ca vrea de lamaie, ba ca nu-i place ce gust are ala de lamaie, ba ca sa-i fac de musetel, ba ca e seara si sa-i dau de tei, dar dupa ce a fost gata ala de tei parca mai bun era ala de musetel... Si cam asa am tinut-o toate zilele astea. Ba ca vrea paine prajita, ba ca nu e de ajuns prajita, acum e prea prajita... sa-i pun supa. doua galusti. nu, sa mai scot una ca sunt mari. Vrea gratar de pui. pana s-a facut gratarul a mancat branza cu paine. cand e gata gratarul nu-i mai e foame. Am avut cel "mai tare" wk din ultimii 11 ani (de cand l-am luat).
Acum sa va zic si pentru ce ne-am omorat acum cu serviciul lui. El era un fel de director adjunct la o mare manca comerciala, la centrala la resurse umane. Zic un fel de director adjunt pentru ca, avea un rol mai aparte, adica raspundea de relatia patronat-sindicat (din partea patronatului bineinteles), avand in grija Contractul colectiv de munca, contractele individuiale si Comisia de disciplina la nivel central. Rocada care a facut-o a fost ca, a fost numit Presedinte al Federatiei Sindicatelor Independente din Banca, la ei fiind formata o Federatie. Cred ca vorbesc limbi straine. Acum trebuie sa-si suspende CIM ca e incompatibil pe cele doua functii si sa fie salarizat de catre sindicat. Consecintele mutarii sunt mari. A fost agitatie mare atat la nivelul lor cat si la nivelul nostru cu aceasta mutare mai ales ca a fost greu de luat hotararea.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
acris spune:
Buna dragele mele,
Simona, LA MULTI ANI pentru ieri. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Madisor, LA MULTI ANI si sotiorului tau. Eu asa retin ca ai spus tot de 22.01 sau sunt
.
Anacami, si noi avem o situatie asemanatoare. Daca la mama adoarme seara cel tarziu la 22.30-23.00, acasa e teroare. Tot week-endul s-a culcat numa' la 00.30-1.00. Asta pt. ca nu are patut. E la mama. Si s-a foit...plus ca noaptea cere olita...si re-adoarme atat de greu...Fata constiincioasa...de ce sa faca pe ea noaptea?
In rest e super ok.
Ne-am jucat, am citit, am dansat.
Sambata a fost prima data cand am desenat cu acuarele. Ce-a fost de ea...
Cu laptele la fel...nu vrea din canita sub nici o forma, doar cu bibe.
A baut intr-o seara 600 gr. de lapte !!!!
Cam atat...
Va pupic si mai vb.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
bertha spune:
Salut!
La multi ani, Simona! It6i doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie! 

Dupa mult timp, mai scriu si eu cate ceva despre noi. Miercuei si joi am fost la Buc, sotul s-a descurcat f bine la interviu (a fost mai mult un test), asteptam rezultatul cam peste o luna (de ce o dura atat?!
). Darius a stat cu cei 3 bunici, de baza a fost mama, dar si mamaie cu tataie au contribuit la distractia mostenitorului.
Am fost tare indoita, ca eu n-am plecat niciodata mai mult de cateva ore, dar in afara de mult rasfat in fundic, totul a fost f bine. N-a intrebat de mine decat de vreo 200 de ori, ceea ce e rezonabil!![]()
De 2 zile Darius n-a mai facut deloc pe el, asa ca sunt f multumita, s-a prins bine cum e faza cu olita, ieri la pranz aproape ca adormise pe ea, dar insista sa mai stea.
Adevarul e ca nu spune el mereu, dar, daca trece prea mult timp, il pun eu preventiv si presteaza imediat.
Am vazut ca vorbiti de laptic. Darius bea Fulga rosu de la 1 an si 4 luni, adica de cand l-am intarcat. Eu zic ca acum sunt destul de mari si pot bea lapte de vacuta fara pb. Darius se apropie des de 1 l/zi, macar 800 ml oricum ajung in burtica.
Sunt f bucuroasa ca a reiceput sa bea suc de fructe, ca luase o pauza de vreo 6 luni, cred. Acum bea zilnic sucul de la un mar si o portocala, nu stiu daca e suficient, dar eu sunt f fericita si cu atat.
Scuzati-ma ca nu va raspund fiecareia, dar mai am treaba, sper sa revin mai des.
Va pup!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Bebe Beca spune:
Simona, La multi ani! Si sanatate multa!O saptamana excelenta va doresc!
Noi suntem bine, Rebeca este ofticata tare acum si aplica o corectie renului.
Mona, tare bine este sa mai aflam ceva despre voi.
Boneca, bine ati revenit! Bun pontul cu Cola!
Carmen, sanatate multa lui Eric!
Vad ca ati vorbit despre lapte. Noi folosim Cedra sau Brenac, de la 10 luni. Cu succes. Acum se intampla sa prefere biberonul cu lapte sanului...
Tre' sa plec ca este isterica deja!
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
cius22 spune:
Fete dragi!
Madisor LA MULTI ANI sotiorului tau! Sa va iubiti ca-n prima zi,sa fiti sanatosi, sa aveti parte de belsug si pace in suflete,sa va cresteti puii in bucurie si sa fiti madri de ei!
multumesc mult pentru toate urarile de bine!...tare mi-au mers la sufletel si ,desi nu va cunosc personal,va consider niste adevarate prietene!.Si eu va doresc voua tot binele din lume si sa ne bucuram impreuna de comorile noastre!
Citesc cu jind...povestile voastre cu bibe si laptic...La noi,nu mai exista de ult bibe (lichidele se beau numai cu paiul),iar de ...lapte,ce sa mai zic,ca m-am plans destul...lactate IOC!(nici lapte,nici branza...de abia reusesc sa il mai pacalesc cu cate un iaurt cu fructe,dar nu in fiecare zi,cu cate o bucatica de branza ascunsa prin mancare...dar are un simt! daca se intampla sa simta "ceva" ,scoate imediat din gura,chiar cea mai gustoasa imbucatura )
De ziua mea, a fost foooarte frumos...Sotul meu s-a intrecut pe el...cu vreo 2 zile inainte de ziua mea..a inceput marea sarbatorire...cadouase peste cadouase (unele mai mici,altele mai mari-ochelari noi,ceas,o bluza,flori,flori si iar flori-in fiecare zi).Dimineata face el cafeaua (asta de obicei),dar in aceste zile,mi-o aducea la...pat..cu frisca si..o floare langa.(credeam ca vezi din astea numa'n filme!).M-am simtit in al noulea cer si oricat as fi de ...'baba"-sufletul tot tanar imi este si MULTUMESC lui Dumnezeu pentru familia pe care mi-a daruit-o!
Paloma,multumesc mult ca ai...observat!
Vanessa,FELICITARI pentru slujba sotului...iar in ceea ce priveste...boala...cunoastem!
...iarta-l! stress-ul si boala impreuna si-au spus cuvantul...dar sa vezi ce o sa-ti scoti parleala acum!...va trebui sa se revanseze,nu?![]()
Cami,si Victor face la fel ca Sebi,se arunca pe burta si rade de se sparge...iar mie imi sta inima-n loc!...da' te poti supara pe ei??
Laureta,am vazut si poze si filmulete!...suuuuper! Galusca mica e frumoasa foc.
dulceata carliontzata!
miamm-miammm shaorma!...daca ma gandesc bine...fara aluat si paine...as avea voie si eu![]()
Bertha,felicitari pentru Darius!...cum ati reusit asa bine cu olitza??? spune secretul!Iar cu sucul de fructe,io cred ca ok...un mar si o portocala e excelent!
Cristina,
Amalia scumpa si cuminte,care face la olitza si bea laptic!Tre' sa fii tare mandra de minunea mica!
Diana,poti sa iei biciul...am pacatuit...cu o felie de tort!...m-am straduit in rest sa nu o dau in bara chiar asa de rau...in sensul ca m-am fofilat si am papat doar niste carnita...de baut,am facut asa cum mi-a sugerat Monti,doar mi-am inmuiat buzele in pahar-nimeni nu a observat!!!!...si am baut apa.Dar la tort..nu am mai putut face nimic,mai ales ca a fost surpriza sotului...el a facut design-ul (l-a comandat la o tanti care face torturi si le face asa cum doreste clientul!)...Dar sa stii,desi,la inceput nu mi s-a parut pacatul chiar asa mare...azi am simtit deja senzatia aceea de foame,neplacuta...Sa stii,ca l-am studiat foarte bine pe Monti si sunt hotarata sa-l tin oricate luni va fi nevoie...insa de cantarit...nu te supara,dar cred ca nu am sa o fac pana nu ma incap anumite fuste...oricum as vrea sa dau jos cel putin 15 Kg!
pe Vladut si burtica cu Timea!
Nico,iar ai facut bunatati si nu m-ai chemat?
,hai...data trecuta erau ardeii umpluti prea sarati...da' acum? puiul pe sticla?![]()
iar de Bia..ce sa mai zic...propozitii,smecherii...ce mai? isteata foc!
Fetelor,ce-o fi cu Irinusha? ca nu-i sta in obicei sa dispara asa,fara sa zica nika...sa speram ca totul e ok cu ea!...sau cu Cris...are cineva adresa ei de mail?...sa-i scriem unul...poate...
Ioana
Rebecutzei!...de ce isterica?...la noi se intampla cand nu-i faci pe plac,sau nu ii dai voie sa faca ce vrea el...moamaaaa!
Va pup inca odata pe toate! si poate reusesc sa pun si niste poze cu...tortul.
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
La multi ani Simona!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Cius oops, cred ca sunt ultima, da e din suflet LA MULTI ANI!. Oau tratament special din partea sotului. Sa-ti fie de bine. Si nu te supara pe Victoras ca nu papa lactate acum o sa-si revina. Hai sa-ti spun cum o pacaleam pe Bia sa pape branzica cand era mai mica. Ii faceam budinca cu macaroane la cuptor. Ca sa fie atractiva puneam si putin zahar in ea si coaja rasa de la o portocala. Branzica nici nu se simte ca e pe acolo si uite asa papa Bia branzica fara sa stie.
Berta felicitari. Sunteti campionii grupei la olita pe locul I langa Amalia pe care o mai felicitam inca o data ca se trezeste si noaptea sa faca pisu la olita. Si inca o data feliciari ca stie sa coloreze. Bia e la faza de mazgaleli.
Diana sa inteleg ca nu-i mai dai san lui Vladut?
pe burtica.
Laureta mercic de site l-am bagat la favoriti ca deocamdata avem gaura chiar si in bugetul zilnic.
Fetelor voi mai scoateti micutii afara pe gerul asta? Ca eu ma gandesc sa o las pe Bia la soacramea pana se mai incalzeste. Nu de alta da mie sa nu raceasca de la atata trambalat pe gerul asta.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
laureta spune:
La Multi Ani Simona!!!
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
Irinel spune:
Buna mamici scumpe!
Azi am intrat direct la voi sa scriu, ca daca ma duc la burtici, nu mai apuc sa vin pe la voi si mi-e tare necaz.
Simona, la multi ani alaturi de familia frumoasa pe care ti-a dat-o Dumnezeu! Iar sotului tau nota 10! Sa fie asa toata viata, si cred ca va fi ca de cand va stiti voi si pana acum, avea tot timpul sa se schimbe, si n-a facut-o...Sa va traiasca minunile si sa creasca mari. Tu te vaiti ca Victoras mananca doar polonezi, iar eu nu il conving pe al meu sa manance carne decat daca e facuta marunta si pusa prin ciorba sau mancare. Si nici cu fructele nu se omoara. In schimb lapte, branza, oua (am inceput sa ii dau si oua-ochi si ii plac tare mult), ciorbe, piureuri mananca, cu conditia sa ii fie foame.
Cris, imi pare teribil de rau pentru prietena ta, Nici nu pot sa imi imaginez ce o fi in inimioarele copilasilor ei si pentru parintii ei de altfel... Sa inteleg ca sotul si-a revenit si a iesit deja din spital? Ca din primul mesaj intelesesem ca si el era rau. Fetita ta e o desteapta si o cuminte. E uimitor sa ceara noaptea olica singura...
Si mai are si talente...Sa-ti traiasca, sa fie fericita!
Voiam sa scriu la mai multe ca m-ati impresionat tare placut cu povestile despre copilasii vostri, da cand sa scriu, uit...mi-e asa necaz...
Anacami si Sebi ma uimeste. Fiu-meu e nascut la 2 zile dupa al tau da nu l-as vedea facand scenete :-) Pupici dragalasului, tare m-a amuzat.
Bertha ce repede a mers la Darius cu olica. Uite ca ieri a fost prima data cand a facut si Danut pipi la olica, si inca de 3 ori. Stiu ca nu e foarte devreme, da eu sunt mandra de reusite, ca noi doar de 2-3 saptamani am inceput sa il punem la olica seara si dimineata (ca in rest nu suntem cu el) si pana acum statea cateva minute pana se plictisea, cred ca o lua ca pe o joaca) si pleca, da ieri a facut in olica... Eu il tin cu pampersi, ama gandeam ca daca totusi nu merge, peste ceva timp ii luam pampersi "Feel and learn", parca asa se numesc, la care simt si ei senzatia de ud si nu le place. Da poate ca nu e nevoie. Caca nu stiu cand o face acolo, da e un start.
Danut inca mai tuseste, e bine in rest, chiar si pofta de mancare i-a revenit, da tot tuseste cand il apuca si la fel si ta-su. Se pare ca la sfarsitul lui februarie o sa ne ducem 4 zile la mare si sper ca soarele sa ii faca bine. E o vacanta neplanificata, firma sotului ofera anual la cei mai buni angajati premii in vacante, si anul asta e si sotiorul meu printre norocosi. Cu Danut am probleme mari cu cataratul. Si la gradi mi-au spus ca e tare catarat si il vad si acasa, nu-mi vine sa cred cata agilitate are, si mi-e frica sa nu cada rau o data, Doamne-fereste. Poate v-am mai spus ca se urca pe wc si apoi pe chiuveta ca sa dea drumul la lumina, la apa, sa apese pe tubul cu sapun... Asta e doar un exemplu...Se catara pe partea exterioara a scaunului de masa si se baga in el in picioare, se catara pe masa in picioare (de pe scaun), cand nu ajunge sa se catare unde vrea isi ia un inaltator ca sa ajunga.
Am fost la fost la doctor sambata, el zice ca sunt normale contractiile false, ca se pregateste organismul de nastere. Nu zic ca n-are dreptate, da eu tot stau cu inima cam mica, mi se par prea dese. Da sper sa fie adevarat ce zice el. Mie mi-e frica doar sa nu ma dilat fara sa stiu, ca aici nu se fac controale pe perioada sarinii (controale vaginale vreau sa zic).
Monet bine ai revenit, eu nici nu stiu cum ai apucat sa intri sa ne scrii cu atatea pe cap. Sper sa iti revii cat mai repede.
Va pup pe toate si va rog sa ma iertati ca n-apuc sa scriu la toate.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 26+ saptamani
mephala30 spune:
La multi ani, Simona! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!
Madisor, 'La multi ani sotului!'
Am vazut ca discutati despre laptic.
Iustin bea lapte semidegresat, 1,8% grasime (de care beau si eu), cate 1 litru pe zi. Si asta de la 1 an si o luna.
Plus 200-400 gr iaurt Cremoso sau Delicios, zilnic.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin