Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
cius22 spune:
Laureta,am inteles..ai pus filmulete,da' unde? sau ce pun dupa / ???...sa pun laureta?
Va pup pe toate-toate si pe toti puii mici si mari!...revin mai tarziu
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
laureta spune:
cius nu am pus situl ca doar experimentam si am pus niste filmulete din octombrie.O sa mai bag filmulete noi sa ma dumiresc si io cum e cu situl. http://www.dropshots.com/laureta
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
alus spune:
Buna dimineata
Ciuss- imi pare bine ca team ajutat, filmuletele sunt super
, asa am ras mai ales cand Victor radea, Julia scumpa de ea sa o fi auzit cum a inceput sa rada cand la auzit, radea si spunea MAMA BEBE si radea
, iar cand vazut primul filmulet tot spunea BAM BEBE ![]()
Laureta- unde ai pus filmuletele?
Vanessa- imi pare rau ca sotul tau a patit ce a patit cu stomacul, FELICITARI ca a reusit cu BRIO ![]()
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Sunt beata de oboseala mi e soooomn
.De abia astept sa pape Inisa pranzul sa ma culc asta inseamana sa mai astept 3-4 ore uoooof
Laureta si galusca Inisa
Poze
tnicoleta spune:
Buna fetelor
Io nu reusesc sa vad filmuletele ca imi merge super naspa netul. Poate reusesc luni la serviciu.
Ieri am trimis-o pe Bia la tara cu soacramea ca ma capia la cap cu "tatai mu, tu-tuu". Si aseara au fost la noi nasii ei. Ne-am delectat cu un pui pe sticla , am facut o carte si am baut gin. Pe la 3 pleaca Cata sa o astepte la masina si sa o aduca acasa ca io tre sa fac ceva de papa.
Fetelor mai stiti ceva de Nally? Cum ii mai merge cu scoala?
Vanesa Felicitari sotului pentru job si insanatosire grabnica. Am vazut si noi Cronicile din Narnia. Super film.
Roxi bun pontul cu cola.
Am uitat sa va spun ceva important. De joi Bia mea papa laptic de vaca. Evident ca ii mai pun 2 masuri din laptele HN ca sa isi pastreze oarecum gustul. Am zis sa mai fac o incercare dar de data asta nu am mai luat lapte prelucrat UHT cu pasteurizat. Este marca Cedra si ii place mult Biei. Iam dat chiar si cu biscuiti si a papat foarte bine. Partea proasta este ca nu prea ii tine de foame si pe la 4-5 dim mai cere putin lapte, apoi iar la 7-8 alta biba.
Dar nu conteaza, important este ca la acceptat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
anacami spune:
Buna,buna!
Am mai avut astazi o tentativa de scris,dar se pare ca laptopul meu o sa se transforme curand in desktop!Am reusit performanta sa il fac ca la orice miscare a display-ului sa se opreasca!Si nu pot sa mai fac cerere de schimbare, ca la inceput de an cheltuielile firmei sunt mari si incasarile firave
.
Vanessa,felicitari sotului tau si tie (presupun ca l-ai sustinut trup si suflet) si la mai mare
.Important este sa-si revina, sarbatorirea o puteti face in fiecare zi!
Cius, am vazut filmuletele cu Victoras! Super! Mai vreau! mi-a placut si cel in care ateriza in zapada, ca si cel in care radea cu pofta!
Laureta, am reusit sa vad si un filmulet cu Inisa, dar a mers destul de greu (se bloca f. des).Inisa este pe zi ce trece mai frumoasa!
Boneca, imi pare bine ca i-a mai trecut burtica papusei!
Alus, filmul tau nu am putut sa il vad,imi spune ca apare o eroare!Sotul tau pleaca singur in "vacanta"? Distractie placuta si sa iti aduca cat mai multe cadouri placute!
Nally parca trebuia sa termine cursul in februarie, presupun ca este f. ocupata in perioada asta!
M-am laudat eu cu Sebi saptamana trecuta, insa avem si un lucru neplacut (de fapt doua, daca punem la socoteala si olita); in ultimul timp doarme in cursul saptamanii la bunici (2 etaje mai jos
), si el si bunica sunt "de-fusati" rau-adica se culca la 12-1 noaptea si se trezesc dimineata la 11.Partea proasta pt. mine este ca in weekend trebuie sa ma lupt cu el sa-l conving sa se culce, ca mie incep sa-mi pice ochii de somn de pe la 10:30-11:00 seara, adica atunci cand are el chef mai mare de harjoneala. In dormitorul lui nu vrea, de parca l-as duce la executie, vrea numai in sufragerie,bucatarie,hol sau dormitorul matrimonial (am incercat sa-l adorm si aici,dar nu a fost chip..).
Aseara se ridica in picioare si plonja pe burta: zicea "ia,ia,ia" (adica uite), lua o mutrita extrem de serioasa, inchidea ochii si cadea ca secerat de la inaltimea lui "de urias".
Va pupam si va dorim "Vise placute"!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
anacami spune:
Nicoleta, felicitari!
Am incercat si eu cu tot felul de marci de lapte pasteurizat, dar nimic!Inca nu am reusit sa il trec la laptele de vaca.
Ba mai mult, ne-am hotarat sa incercam sa-i dam lapticul formula din pahar; nu vrea cu nici un chip, nici macar nu gusta- ne impinge paharul si spune "gata,gata, lasa". I-am pus si Nesquick in el, nimic.In schimb, laptele lui il bea din biberon cu nesat si reuseste sa bea orice alt lichid din pahar,chiar este incantat.Se pare ca numai combinatia laptic+pahar nu o vrea.
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
laureta spune:
Ca tot vorbiti de lapte Inisa accepta laptele de vacutza da io is mama "paranoia"
i mai dau Milumil ca de acolo mi se pare mie ca ia tot ce trebuie.In schimb acum nu mai vrea bibe seara ci cu linguritza adica lapte gros cu cereale,alta distractie pentru mine![]()
Monet sunt dulci foc printzesele tale
.Pupici multi la mamica puternica
tnicoleta pt monitor noi urmeaza sa luam la un prieten al sotului care ne tot promis da are marfa blocata la vama cu nu stiu ce probleme.Are si site www.abdcomputer.ro
Irinusha unde esteeee??
Irinelu e bine oare cu contractiile ca io nu am mai apucat sa citesc in urma
Nally e bine nu prea are timp.Continua scoala.Io trebuie sa ajung si la epilat si la tratament cosmetic si nu am cu cine so las pe Inisa
.Chiar ,daca vrea cineva tratament cosemtic si epilat cu produse foarte bune si de calitate poate sa mearga la ea (e free
)
Io la ora asta fac shaorma
am luato razna.Mai vin
Laureta si galusca Inisa
Poze
pd spune:
La multi ani Simona!
Multe bucurii alaturi de cei dragi!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
DianaR spune:
Simona, la multi ani!
Toate cele bune!
Ioi ca nu m-am prins la faza cu biciul...
Noroc cu Paloma! 
Mona, eu n-am reusit sa-ti vad pozele... ![]()
Nicoleta, felicitari ptr. proges. Eu chiar n-am avut bataia asta de cap, n-a acceptat niciodata laptele praf, asa ca acum bea lapte de vaca din bibi, bineinteles...
Laureta, Irinel spunea ca ar fi vrut ieri sa mearga la doc, e totusi ingrijorata cu contractiile, inca nu a dat nici un semn de viata, sper sa fie totul bine.
Cami, dar de ce doarme la bunici? Se trezeste cand va sculati voi dimineata? Sau planuiti un fratior? 
Filmuletele nu le-am vazut decat pe al lui Alua, acum 2 zile, dar recuperez maine.
Roxi iti trimit mail cu regimul.
Pupici.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005