Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
boneca30 spune:
Buna fetece ne mai streseza si legile astea!O zapaceala de nai vazut ,nu mai stiu ce si cum sa faca sa scoata legi !Cumnata mea a nascut anul trecut in vara si nici acum nu a reusit sa ridice banii,o tot plimba cu dosarul cand la primarie ,cand la stat,nici ei nu mai stiu exact!Aici e o lege una si buna ,la nastere statul te ajuta cu 3000$ si dupa nastere primaria cu 200$ din 3 in 3 luni ,exact laptele necesar pe luna la copil!Sunt putini dar sunt buni si cel putin stiu ca nu sunt plimbata pe drumuri!
Acum saracutele de voi, ei au impresia ca aveti toata ziua timp sa umblati cu dosarul din usa in usa ,mai ales acum pe frig si poate si cu nazdravanii dupa voi,de ce nu faciliteaza statul un pic si ptr voi,noi?,asa cum a scazut natalitatea in tara, ar trebuii mai multa incurajare si atentie acordata viitoarelor mamici si mamicilor de azi! E dreptul vostru al nostru sa fim ajutate de stat si primarie nu sa fim plimbate din usa in usa si sa ne tiganim pe drepturile noastre!Scuzati revolta ,dar prea suntem aruncate de colo ,colo!
Acum e tarziu ,adica ffff tarziu 01:15 si ma duc sa dorm si eu un pic si maine intru sa va spun cum am scapat de diaree, ca nu mai avea efect la nimic acum e mult mai bine Viki,si vad ca doarme bine!
DIANAR cum au trecut sarbatorile,cand ai timp te implor dami si mie reteta de slabit!Am nevoie!Ma simt enorma!

pe toate!
ROXY
VIKI
PS: Sper sa mai pot intra pe DC si maine dupa acest mesaj?![]()
DianaR spune:
Roxy, inseamna ca s-a pierdut regimul odata cu virusii aia pacatosi... Las ca ti-l trimit, dar maine daca nu-i cu suparare. Aici e 12 jumate noaptea
.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
boneca30 spune:
Da DIANAR cand poti tu si ai timp,nui nici o suparare!
Haideti sa va zic cum s-a facut bine Viki de diaree,nu mai suportam so vad ca sufera,deja incepusem al 3-lea bacs de pampersi in 3 zile,si am decis cu greu dar am facuto la insistentele sotuli,50,100gr de COCA-COLA ,am scos gazul si viki nici ea nu a accepta fff bine ca ,COLA fara gaz e nasoala rau .in cateva ore viki nu mai avea nimic ,si cum am inteles de la sotul meu ,ca in ziua de azi in BRAZILIA doctorii te pun sa bei cola ca sa scapi de virus !eu sincer nu am crezut ca v-a avea rezultate bune,desi cola contine cofeina ,ma asteptam la Viki sa nu doarma,sa fie mai agitata,nimic de asa ceva ,cam ciudat dar a mers fff bine,si acum a intrat totul in normal!
Nu va mai spun cum v-am simtit lipsa ,vroiam sfaturi,nu mai stiam ce sai dau sa mance la regim,nu am stiut ca nu se da lapte cateva zile cand are copilul diaree,sincer mi-ati lipsit enorm de mult!
Acum trebuie sa ies sai fac lui VIKI ceva bun comestibil ,ca am scapat de regim!
VA

pe totate si pe bebeii!
ROXY
VIKI

alus spune:
Buna fetelor
Boneca- asa a avut si Julia, diaree si cel mai nasol ca vreo 2 zile febra, am fost cu ea la doctor si mia dat LACIDOFIL si tot cateva zile fara lapte, mia spus ca poate a mancat ceva ce nu ia priit. Imi pare bine ca totul deja este la voi in regila. Acum voi sti si eu ca atunci cand va avea diaree sa-i dau COLA, este un sfat bun.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Am monitor deocamdata.
Mai vin.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
cius22 spune:
Buna seara fete dragi...
intru putin de tot pe fuga..ca am la treburi de nu-mi vad capul.Vreau doar sa va spun ca am pus 2 poze noi in albumul ianuarie 2006( una e cu puii mei la saniuta si una cu ochelarii cei noi-poza promisa).
P.S.Diana...pregateste biciul!
(inca n-am calcat stramb,da' maine...sigur!)
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
alus spune:
Buna fetelor
Ciuss- iti dau paginea www unde iti poti pune filmul, numai ca la inceput trebuie sa te reiestrezi.
http://www.tripod.lycos.com/
Boneca-sotul pe 4 februarie va pleca in Brazilia in vacanta,ce poate da-mi aduca de acolo mie si lui Julia, ai vreo propunere?
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
cius22 spune:
Alus,iti multumesc mult...cu ajutorul adresei date de tine am reusit sa pun 2 filmulete cu Victor...(dar nu pe Tripod...ci pe un alt site,la care nu stiu cum am ajuns din pagina de la tripod)
Julia fotbalista mica.
http://www.dropshots.com/cius22 aici filmuletele
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
vanessa ionescu spune:
Buna seara
am avut o saptamana super agitata si nu am reusit nici macar sa deschid forumul dar mite sa mai si citesc sau sa postez.
Dar s-a terminat saptamana, nu foarte bine ca dupa toata agitatia (care s-a datorat sotului meu - a facut o miscare strategica din punct de vedere profesional - si care a si reusit cu brio), a picat de oboseala si de stres si acum il tin pe vitamine si chiar pe antibiotic ca a afcut si el ceva pe la stomac de nu-i mai trece (multe cafele, tigari si pepsi si putina mancare).
Dar acum e mai binisor cu sanse reale de bine. Nu am reusit sa bem si noi berea sa serbam evenimentul cum trebuie, dar vorba Palomei o lasam pe saptamana viitoare.
V-am citit, vad ca iar se vorbeste la greu de cure de slabire
ma chinuiam si eu cu una iar si am incercat chiar sa ma urc pe bicicleta dar nu pot din cauza lui Catalin. Cum ma vede pe bicicleta hop si el si se agata de coarne.
Dar mi-a promis sotul meu ca-mi ia un aparat de vibromasaj.
poate cu ala o sa reusesc mai des sau il transform si pe el in cuier ca pe bicicleta.
In rest, baietii mei sunt bine, cand nu se bat. Il bate Catalin pe Andu de in zvanta.
Am fost cu Andu vineri la film, la Cronicile din Narnia si mi-a placut tare mult. Si Andu mai e fericit ca a aflat ca il iubeste Maria (fetita dupa care suspina el de la inceputul calsei I). Dar e suparat ca aproape toate fetele din clsa sunt indragostite de el si il baraie toate la cap in pauze. Auziti si voi ce problema are baizatul meu. Ca are prea multe admiratoare si nu il; lasa in pace. Maine dimineata vroiam sa ma duc cu el la teatru pentru copii dar daca nu se simte bine Cipi, nu vreau sa-l las singur cu Catalin atatea ore.
Cam atat despre noi. Va pup pe toate
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
laureta spune:
cius super fain situl,l am vazut pe pitic vesel
.Am bagat si io niste filmulete mai vechi.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze