Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
Mona, o
pentru o mamica exemplara! Oh, e greu greu cu 2 copii, singurica servici, casa, nici nu vreau sa ma gandesc! Dar tot tu ai zis-o, cand reuseai tu sa splabesti asa daca eari bine merci linistita?
Fac si eu haz de necaz 
Carmen americanca, (sper ca nu te superi ca-ti spun asa) ioi si Vladut arunca tot felul in wc, iar pe motivul asta la noi ii tot timpul inchisa usa la baie. Pupici Ericutzului sa se faca bine eu zic ca tot regimul ii sfant acum...
Cris distractie placuta cu Amalia acasa!
Cius, cand te cantaresti?
Boneca, bine ai revenit!
Mamaleone, esti de coma cu pruncii tai nazdravani! 
Va pup, imi scot un pic copilul afara la congelat. Brrrr.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (22+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
tnicoleta spune:
Fetelor voi stiti ceva de noua lege?
Aam auzit ca putem sa mai luam si noi niste bani pana fac copilasii nostri 2 ani.
E vorba de cele 3 mil pe care de da statul daca te intorci la serviciu mai devreme de 2 ani.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
acris spune:
Buna dragele mele,
Carmenbr, la Amalia a avut efect destul de rapid Debridat-ul + regim alimentar (orez, mar copt, supa de morcovi, fara lactate).
Insanatosire grabnica puiului si revedere placuta cu tatal tau iti doresc !!!!
Mai fetelor mi-am dat seama ca Amalia este tare smechera. Azi-noapte vorbea in somn...habar n-am ce visa...dar zicea "lasa-ma aici, nu acolo", f. corect spuse. Deci stie sa vorbeasca mult mai multe cuvinte, dar nu vrea ea sa stim si noi
....
Aseara ne-am jucat de mama focului. Apoi a stat o ora si-a desenat si colorat. Chiar am sa scanez cateva imagini cu "operele" ei. Ii printez de aici dupa DC diverse imagini si ea le coloreaza si face eforturi sa nu depaseasca linia de contur.
Ce chestie....asa de mult imi doream cand eram insarcinata ca fetita mea sa aiba talent la desen (ca mamica ei) si acum asta se intampla.
Alta mare placere a ei este sa se uite pe revistele "Mami" pt. ca sunt f. multi bebei in imagini si este fascinata. Rasfoieste pag. cu pag. Si deodata aud : "mama, log toate" (adica "mama, te rog da-mi toate revistele").
Ce m-a uimit cel mai tare si ingrijorat totodata a fost ca s-a dus la taica-su si l-a luat de gat, l-a mangaiat si l-a pupat indelung...asta pt. ca asa faceau unii la TV (asa ne arata ea ca face ca la TV).
Deja trebuie sa respectam avertismentul "numai cu acordul parintilor" ???????
Acestea fiind spuse, va pupic dulce pe fiecare.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
acris spune:
Am uitat sa va spun ca am pus poze proaspete la albumul "Iarna 2005"
Tnicoleta, e valabil pt. mamicile care se reintorc la servici de la 01.01.2006. Eu asa inteleg.
Noi am pierdut startul ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
anacami spune:
Acris,Nicoleta, acesta problema a inceput sa ma "framante" si pe mine; si eu stateam linistita in aceasta privinta, pana cand astazi a venit o colega care are un copil de 1 an.Ea a inceput serviciul de la 1 ian. 2006.M-a intrebat daca am fost sa depun dosarul; i-am spus ca legea nu este valabila si pentru mine.Ea mi-a spus ca a vazut pe cineva care si-a depus dosar chiar daca a inceput anul trecut!!! Acum nu stiu ce sa mai cred, nu mi-ar strica totusi sa iau acesti bani, chiar daca mai sunt doar cateva luni pana va face Sebi 2 ani.
Daca aflati ceva, dati-mi si mie de veste (nu de alta, dar nu-mi convine nici sa stau la ditamai coada degeaba-mai ales ca va trebui sa-mi iau o zi libera...)
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
alus spune:
Buna tuturor
Cius- nu te-am uitat dar sotul a avut treaba, astazi am sai amintesc cand va veni de la servici, imi pare rau ca ai asteptat fara rezultat, scuze.
Carmen- asta la copii este normal, Julia de pilda cateodata daca las baia deschisa se spala in WC pe maini si am prinso cand a vrut sa se spele pew fata ![]()
Boneca- bine ai revenit printre noi, speram sa ne scri mai des, despre nazdraveniile odorului tau.
Mamaleone- tare sunt comici ingerasi tai ![]()
Diana- prima oara aud de asa nume, dar imi place.
Eu fetelor m-am cantarit acum 2 zile si am in jur de 53kg poate putin peste.
Va pup pe toate, ma duc sa fac prajitura, astazi am musafiri. Logodnicul lui Julia vine la noi ![]()
Pupici la toate, in special

mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
acris spune:
Anacami, s-ar putea sa fie asa. Si eu stateam asa...
Am gasit ceva la "pagina legislativa": http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65742
Poze
pd spune:
Nicoleta, Camelia si Cristina, parerea mea este ca si voi aveti dreptul la stimulentul lunar de 3 milioane lei, chiar daca ati inceput serviciul inainte de 1 ianuarie 2006.
Articolul 27 din Normele de aplicare ale OUG 148/2005 spune asa: "Beneficiaza de stimulent si persoanele care, la data de 1 ianuarie 2006, realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului fiscal, si care au fost indreptatite sa beneficieze de indemnizatia pentru cresterea copilului, reglementata de Legea nr. 19/2000, cu modificarile si completarile ulterioare."
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
tnicoleta spune:
Paloma multumesc. Ma duc sa fac dosarul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005