Copilasi de Mai-Iunie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

CARMENBR pupici si insanatosire grabnica!astept rezultate bune!
Fete voi vorbiti de lapticuri,olite ,cu olita noi nici nu am scoso din cutie,iar cu lapticul a mai zis cineva ca e un pic paranoia si eu sunt la fel,la pranz bea un bibe formula seara laptic degresat 500gr la culcare spre dimineata mai merge un bibe cu formula si fata mea bea 1 litru de lapte in 24 ore,iaurt f rar accepta,branzica nici nu mai spun nici sa no vada,acum am inceput sai dau si eu oua ochiuri manca galbenusul si albusul ai scuipa ,nui pace si ce ma oftic ca arunca cei mai bun si important!face prostii ca de obicei,acum pe seara ma uitam si eu la un film si Viki a mea fffff cuminte si bandita a cerut suc intre timp si cand imi pun papucii in picioare surpriza fetelor,papucii mei erau plini de suc ,imi venea nu stiu ce sa fac cu ea de nervi si oftica ca mai si radea de mine ca am facut o exclamatie ca bufnito rasul ,stiti pe cine am vazut in momentu ala pe Domnul GOE! din CARAGIALE!
Am reusit azi la interviu si am fost acceptata ptr munca ,nu este greu ,sunt niste piese din plastic la care trebuiesc adaugate niste arcuri sunt piese micute si le pot face acasa ,sunt fericita ca am reusit!
CIUSS felicitari ptr sotul minunat pe care al ai ,felicitari asa barbat mai da!!!! lui VICTOR si lui ROXY!
TNICOLETA scumpa foc BIA acum a invatat si Viki cum se joaca cu papusica nu sa dea cu ea de pereti!pe BIA scumpa foc!!!
DIANAR pana cand imi trimiti emailul ,eu am sa gatesc toata cartea de bucate numai cu bunataturi ce ingrasa,acum fac placinte cu carne ,am facut si tort de mere dulce rau,asa ca te astept pe tine ca sa pot pune stop! VLADUT si pe burtica!
Acum va las ma duc sa fac placintele cu carnita! va invit la o placinta! si va pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmenbr, acum mi-am amintit ca exista niste saruri de rehidratare la farmacii, de fapt Boneca mi-a amintit. Poate gasesti si acolo. Se dizolva in ceai sau apa si au un gust placut. Sincer, Darius nu le-a agreat deloc at. cand a avut diaree, dar...merita incercat, alti copii le accepta cu placere.
Eu am o experienta neplacuta cu Darius cand a ajuns sa faca perfuzii si, iti spun din toata inima, nu-i asa ingrozitor cum pare. Decat sa-l vezi ca nu se poate tine pe picioare, mai bine cateva ore cu perfuzia.

Sanatate multa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67325" target="_blank">aici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput