a depus cineva la primarie?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Fetele din sect.3, stiti cumva au program cei de la primarie si dupa-amiaza? Dimineata nu prea pot ajunge si ar fi ideal daca s-ar putea si dupa-amiaza. Si pana cand trebuiesc depuse actele?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Au program dupa-amiaza... nu stiu daca e exact cel care e scris mai sus... ca si eu am tinut cont de el, si m-am trezit acolo, ca difera programul care era trecut pe usa. Dar nu mai tin minte exact. Cel mai bine dai un telefon si intrebi.

Jone eu n-am auvut nevoie de copii ale actelor... la primarie la sectorul 3... dar cel mai bine luati la voi si copii stampilate si semnate... sa fie, ca nu se stie ce idei le mai vin. Decat sa faceti mai multe drumuri... Eu ma vazut (aveau in fata un dosar pt. alocatii doamana de acolo) ca daca te duci cu copii si cu originalele poate sa puna si ele stampila "comform cu originalul".

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Pentru fetele din sectorul 6...

Am fost si eu ieri sa depun dosarul la primarie, la Serviciul Public de Asistenta Sociala, str. Drumul Taberei nr.18, Sector 6, Bucuresti
(tel.745.72.37) ...A fost ffff civilizat, in fata mea nu erau decat vreo 3-4 persoane printre care si o mamica cu un bb plangacios rau, rau...am fost socata de faptul ca un domn in varsta a iesit din biroul lui si a rugat-o pe doamna care se ocupa de primirea dosarelor CIC sa o ajute, lasand-o sa intre la ea in birou, sa se aseze comod (si ea si bebele cel urlacios) si sa completeze formularul...

Acum despre ceea ce trebuie depus...Nu a fost nevoie sa depun decat formularul acela tipizat pe care l-am luat de acolo.Pentru completarea lui a fost nevoie de:copie dupa buletinul meu, al sotului, copie dupa certificatul copilului, codul fiscal al firmei la care lucrez si de data exacta de la care am inceput sa primesc indemnizatia de ingrijire copil.Toate hartogariile astea mi-au trebuit doar pentru a completa formularul acela, atata tot...Nu a fost nevoie sa le depun.Cat despre adeverinta de la serviciu, mi s-a spus ca este necesara doar la depunerea dosarului la Directia de Munca, insa de asta trebuie sa se ocupe angajatorul...In cazul in care angajatorul nu depusese dosarul respectiv, tipa de la birou iti dadea tote informatiile referitoare la ceea ce ar trebui facut la directia de Munca...

Uitasem! Ultima parte a formularului este de fapt o declaratie a tatalui (tipizata si ea) prin care acesta declara ca nu a primit indemnizatia de ingrijire copil.Undeva jos, ar trebui sa semneze taticul, asadar, teoretic ar trebui sa fie si el la fata locului(eu am completat si semnat si respectiva declaratie )

Inca ceva: daca nu vreti sa primiti banii prin mandat postal, sa aveti numarul contului in care vreti sa va fie virati banii!

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Eu am fost ieri sa depun dosarul pentru stimulent(dupa ce am asteptat o groaza sa primesc adeverinta de la Buc, precum ca realizez venituri salariale). Nu mi l-au primit pentru ca nu am copii dupa certificatele de nastere ale celorlati 2 copii majori, ca nu am adevretinta de la serviciul sotului ca nu beneficiaza de cic, ca nu am trecut desfasuratorul stagiului de cotizare ,..etc..etc..
Asa ca nu stiu cand voi reusi sa plec de la serviciu din nou sa duc dosarul..
Si nu stiu cum fac eu rost de adev de la Buc pentru mine si pentru sot in fiecare luna..ca am inteles ca trebuie depuse lunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

trag concluzia a unii dintre noi traiesc in romania alti mai putin in romania altii in romania dar mai pe stanga sau pe centru.
unii dintre noi am depus si tot felul de acte si adeverinte altii numai formularul completat.
bine ca macar le-au primit.apoi o sa vedem ce o sa iasa.

irina - "Azi am urmarit emisiunea ne priveste si era invitata doamna ministru care a spus ca in ianuarie si februarie banii vor fi dati mamicilor tot cu mandat postal."
sa inteleg ca vom lua ceva in ianuarie?

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladj spune:

Pentru cine e interesat de stimulent, pt. copii nascuti inainte de 2006.

Acte necesare:

Copii certificate de nastere pt. toti copiii(daca e cazul), desi pe anunt, e vorba doar de certificatul de nastere al copilului sub 2 ani
Copie buletin sot, sotie, eventual copie livret familie
Declaratie sot/sotie(cel care cere stimulentul)
Declaratia celuilalt sot/sotie, ca nu primeste stimulent la randul lui/ei
adeverinta de venit angajator
anexa 4(stagiul de cotizare)-desi documentul nu este specificat in anunt. Completarea lui este o arta greu de manuit, pt. cei care solicita stimulent(nu indemnizatie). Nu va asteptati sa va lamureasca la ghiseu sau telefon. Angajatorul trebuie sa ghiceasca cum se completeaza.
restul de aberatii se gasesc la http://www.ddfssbuc.org/
pentru copii nascuti ulterior, in perioada cand se acorda stimulentul actual, nu se acorda un nou stimulent, se prelungeste cel curent.

raspunsul se primeste de la directia muncii prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela28 spune:

Astazi am fost la Asistenta Sociala sect 4, pe sos Oltenitei sa depun cererea. Am scapat in 5 minute. Cererea o aveam completata de acasa (anexa1 descarcata de pe net). Erau cam 20 persoane,insa cererile se primeau la 3 ghisee.
Mi-au spus sa sun la inceputul lunii februarie sa ma interesz ce trebuie sa depunem lunar, inca nu s-a hotarat daca trebuie sa depunem declaratie pe proprie raspundere ca nu realizam venituri sau doar o adeverinta de la serviciu din care sa reiasa ca nu ne-am reangajat.
Mai mi-au spus ca nu e nevoie sa ne ducem noi mamicile personal cu declaratia sau adeverinta.
Sper sa nu am probleme ca eu am depus deja cererea, iar angajatorul merge abia luni cu dosarul.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

nu este nimeni aici care abia intra in anul asta in ciC, deci nu are nici un dosar facut de la firma, sa spuna ce anume ii cere la primarie ????

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:

sa inteleg ca vom lua ceva in ianuarie?[/red]

Da, eu am luat deja cele 7,8 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

quote:

Pot depune cererea la primarie, chiar daca firma nu aepus inca dosarul?

DA. Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca angajatorul a depus sau nu dosarul la Directia de Munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

quote:
Originally posted by badjoke

quote:

sa inteleg ca vom lua ceva in ianuarie?[/red]

Da, eu am luat deja cele 7,8 mil.

inseamna ca ai luat ptr decembrie.
ca pe ianuarie se ia 8 mil.

jo si alexandra

Mergi la inceput