a depus cineva la primarie?
Raspunsuri - Pagina 7
iri_sori spune:
Am o intrebare?daca nu sunt angajata pot primi indemnizatie ptr. cresterea copilului, multumesc.
iri
Rozi spune:
Daca indeplinesti conditiile la data nasterii, ai dreptul.
Pana nu dai mai multe detalii despre situatia ta in ultimul an, data nasterii etc, nu va sti nimeni sa raspunda altceva.
badjoke spune:
[/quote]
inseamna ca ai luat ptr decembrie.
ca pe ianuarie se ia 8 mil.
jo si alexandra 
[/quote]
Da, pe decembrie am luat. Ca indemnizatiile din ianuarie si februarie le vom lua in martie, prin mandat postal. Asa mi s-a spus de la primarie.
bubu05 spune:
Fetele care ati depus dosarele, va rog lamuriti-ma si pe mine!
Maine ma duc in Amzei cu dosarul, imi trebuie delegatie din partea firmei? Ca cei de la firma nu s-au ocupat de dosare...
Mai trebuie sa duc si declaratia aia de 6 pagini? Ca am depus-o la directia copilului azi...
Multumesc anticipat
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
elyanne spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Fetele care ati depus dosarele, va rog lamuriti-ma si pe mine!
Maine ma duc in Amzei cu dosarul, imi trebuie delegatie din partea firmei? Ca cei de la firma nu s-au ocupat de dosare...
Mai trebuie sa duc si declaratia aia de 6 pagini? Ca am depus-o la directia copilului azi...
Multumesc anticipat
Poze cu Vladutz
- Delegatie
- cererea de 6 pagini (adica anexa 1)
- adeverinta tip eliberata de angajator (adica anexa 4)
- copii xerox, stampilate, semnate, scris "comform cu originalul" dupa:
- C.I. mama
- certificat de nastere bb
- certificat de casatoie
- cererea de acordare a drepturilor, inregistrata la angajator (prima cerere facuta atunci cand ai intrat in CIC... ai grija sa fie sampila pusa si acolo unde are nr. de inregistrare dat de catre firma... au vazut mamici care au plecat inapoi la firma pt. ca n-aveau stampila aia pusa)
- declaratia pe prorpia raspundere a mamei ca este unicul beneficiar al indemnizatiei si ca nu are alte venituri (ar trebui sa fie la dosarul initial facut la firma atunci cand ai intrat in CIC)
- declaratia pe prorpia raspundere a tatalui ca nu beneficiaza de indemnizatie (ar trebui sa fie la dosarul initial facut la firma atunci cand ai intrat in CIC)
Toate actele puse intr-un dosar cu sina, iar la inceputul dosarului tb pus opis (in 2 exemplare) in care scrie ce contine dosarul.
Sus in colt denumirea firmei si datele de inregistrare.
Nr. de inregistrare si data eliberarii
Apoi "CATRE: DIRCTIA DE MUNCA, SOLIDARITATE SOCIALA SI FAMILIE - BUCURESTI"
S.C. … cu dediul in …, cod unic de inregistrare … s.a.m.d. restul datelor firmei.... , depunem alaturat un dosar pentru: …numele tau…. Dosarul contine: ... si insiri una sub alta actele din dosar.
Apoi semnatura si stampila firmei.
Un exemplar ramane la dosar, iar pe celalalt exemplar iti scrie "am primit", semneaza... si data cred... ca dovada ca ai depus dosarul

mandyksch spune:
Am nascut pe 23 octombrie 2005 iar concediul de maternitate (pre si postnatal) imi expira abia pe 20 ianuarie (mie mi-a convenit sa raman in maternitate si sa nu cer CIC la 42 zile dupa nastere).
In acest caz cine depune dosarul pt. CIC firma sau eu direct la Primarie? Eu stiam ca trebuie sa depun un dosar la primarie- care sa includa si o adeverinta de la angajator), dar am citit si alte variante aici pe forum si acum sunt nedumerita.Multumesc.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
moki spune:
Fetelor,lamuri-ti-ma si pe mine..
am depus pe 10 la primarie declaratia ,stiind ca cei de la firma mi-au trimis dosarul (mentionez ca sunt in CIC din 5 decembrie); se pare insa ca m-am inselat,cei de la servici m-au chemat sa completez si la dosarul lor o declaratie ca cea de la primarie,urmand ca ei sa-l trimita ulterior in Amzei...e vreo problema daca am depus la primarie inainte sa trimita ei dosarul? si mai trebuie sa fac ceva?
Multumesc!
Va pup!
Moki si bebe Mario(27 sept 2005)
[url=]Moki & Mario[/url]
poze
bubu05 spune:
Elyanne, multumesc mult de tot!
Mai intai trebuie sa merg la firma sa-mi stampileze actele si sa-mi dea delegatie
, nu mai pot!
Poze cu Vladutz
ionella3003 spune:
pls, ce program au la primarie? maine trebuie sa ajung si eu...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul