a depus cineva la primarie?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost la sectorul 3.
Sediul nu mai este acolo unde am despus dosarul pt. banii de nastere si pt. alocatie. S-a mutat mai in fata pe b-dul 1 decembrie 1918, nr. 12-14. Nu e chiar la sosea... e pe o alee, se vede un steag mare pe 1 Decembrie... E o cladire galbena cu portocaliu.
Intrebi acolo unde se depun cererile.
Daca ai anexa 1 care are 6 pagini in total (5 pag. cererea si 1 pag. declaratia celuilat parinte) e ce trebuie, daca nu iti dau de acolo niste cereri xeroxate.
Mai ai nevoie de C.I. ale mabilor parinti, in original si de certificatul de nastere al copilului in original.
NU a fost nevoie de nici o adeverinta sau alte copii dupa acte.
Doar cererea, pe care ti-o verifica daca e completata corect.
Apoi mergi la registratura sa ti-o inregistreze. iti da un biletel si tie cu nr. de inregistrare pe care tb sa-l pastram.
Cu cererea inregistrata am mers inapoi la domana care mi-a verificat-o si i-am lasat-o acolo.
Si gata...
La punctul C am competata salariat, eu fiind in CIC de la 1 ian. 2005.
La cont am scris nr. de cont de la banca si care la mine are 11 cifre... si mai jos IBAN-ul.
Am inteles ca inca nu se vireaza banii in cont. Dar doamna de acolo a zis sa las bifat contul.. .ca poate mai incolo vor vira banii in cont.

Mi-am mai amintit ceva... mi-au dat de la registratura adeverinta... adica anexa 4 de pe pagina unde sunt si restu' actelor... ca nu mai amintesc pagina respectiva... Si au zis ca din februarie trebuie depusa luna de luna...
Si mai mi-au zis ca nu se stie cand o sa vedem banii... in functie de cum le lucreaza doasrele, dar sa nu ne asteptam sa luam bani in februarie... Nici nu ma mai mira... Traim in Romania...

Cam asta a fost la sectorul 3.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by daniela28

Fetelor, ajutati-ma, va rog...
Am doar un singur copil, la punctul A din cerere scriu datele referitoare la el, la punctul B mai scriu ceva?
Dosarul pe care urmeaza sa-l depuna firma in Amzei mai trebuie sa contina si anexa1(cele 6 pagini)? Cei e la noi e la firma abia acum s-au dumirit ca trebuie sa depuna ei dosarul, asa ca n-am nici o speranta sa iau banii in februarie...

Pot depune cererea la primarie, chiar daca firma nu aepus inca dosarul?

Va multumesc

Competezi doar la punctul A., doar punctul 1. Apoi treci direct la pagina 5 unde completezi la datele despre angajator.
Astea de la primarie m-au intrebat daca au depus in Amzei dosarul, ca degaba depun eu daca nu depun si ei... Eu le-am spus ca da... Cu toate ca depun ziele astea... Ei n-au nici o evidenta ce se intampla in Amzei.
Termenul de depunere al dosarelor de catre angajator s-a prelungit pana la sf. lunii ianuarie. Anexa 1 am inteles ca o depunem doar noi la primarie, angajatorul depune alta declaratie. Nu sunt 100% sigura pana nu imi comfirma contabila ca asa este... ca nu se stie niciodata ce mai vor sau nu vor...
Bani in februarie nu cred ca vede nimeni...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Elyanne, multumesc pentru indrumari, ca si eu tot de sect.3 apartin si nu stiam exact ce si cum ! Sotul meu a fost azi sa caute directia cu pricina din bdul.1 decembrie, dar nu a gasit-o, banuiam io ca nu e la vedere !
Pupici si bafta !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela28 spune:

Multumesc Elyanne

Asa ma gandeam sa fac si eu, poate ajung vineri la primarie, cei de la serviciu se duc luni cu dosarele. Ca sa fiu sigura cre ca le trimit la serviciu si o anexa 1 sa aiba la dosar, sa nu-i intoarca in drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

vor si actele in original ca sa faca comparatia cu copiile xerox.
si pe fotocopii ar trebuie sa scrie :conform cu originalul + o stampila.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Azi am urmarit emisiunea ne priveste si era invitata doamna ministru care a spus ca in ianuarie si februarie banii vor fi dati mamicilor tot cu mandat postal.
Abia din martie sunt ceva sanse sa se vireze banii in cont.
Intre timp ei tb sa rezolve cu bancile.
Va anunt si eu cind voi depune actele insa... daca neoficial pina pe 10 se depun cererile... adio
Eu abia sapt viitoare am sanse sa depun.
Pupici si bafta tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivali spune:

Elyanne ai vazut si tatici sa depuna acte? nu am cu cine lasa BB si poate rezolva el la sect3 :-).

multumesc, gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Fetele din sect.3, stiti cumva au program cei de la primarie si dupa-amiaza? Dimineata nu prea pot ajunge si ar fi ideal daca s-ar putea si dupa-amiaza. Si pana cand trebuiesc depuse actele?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

tot pe undeva pe forum vazusem, parca pagina 10 de la ordonanta 148, un raspuns de la primaria 3, ca ar avea program pana la 19:00, cu pauza de la 16,30 la 17:00. asta la directia pt protectia copilului.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

I N F O R M A R E

PRIMĂRIA SECTORULUI 3 – DIRECŢIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI vine în sprijinul persoanelor ce urmează a depune actele necesare în vederea obţinerii indemnizaţiei privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, care în conformitate cu Ordonanţa nr. 148/2005, se acordă doar acelor persoane care vor naşte după data de 01.01.2006, cu următoarele precizări:
- cererile urmate de documentele doveditoare: copie B.I., copie Certificat de Naştere/Livret familie, declaraţia angajatorului că a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit, precum şi adeverinţă de la Administraţia Financiară dacă realizează venituri din activităţi profesionale independente sau agricole.
Toate aceste documente se vor depune la sediul DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 3, zilnic, între orele 9.00 – 16.30, 17.00 – 19.00, fiind desemnate un număr de 4 persoane de a prelua solicitările din partea beneficiarilor.
Orice alte informaţii suplimentare pot fi luate de la sediul DIRECŢIEI GENERALE DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ ŞI PROTECŢIA COPILULUI SECTOR 3, din Bucureşti, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, sector 3, tel. 0725.126.100, sau 031.405.85.51; 031.405.85.52.
De asemenea va furnizam datele de contact ale Directiei de Protectia Muncii, Solidaritate Sociala si a Familiei - sediul in Piata Amzei nr. 13, tel. 316.30.55.
Sediul din str. Parintele Galeriu nr 6 (fosta str. Venerei) este tot al Directiei de Protectia Muncii, Solidaritate Sociala si a Familiei, tel 211.39.32 si aceasta fiind subordonata Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.
"

despre asta vorbeam

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput