a depus cineva la primarie?
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
quote:Sorry... nu m-am uitat la oras... Dar cred ca ai inteles... adeverinta de care zici tu, stiu ca tb la dosarul pe care-l depune angajatorul.
Originally posted by jone
eu pe aia am dus-o la primarie.si a primit-o.
si ca sa ajung in piata amzei mai greu de la constanta.:P
jo si alexandra
Ca la noi... la nimeni... In Bucuresti difera de la un sector la altul... Deci nu ma mai mira nimic...
Asadar si prin urmare...
maine ma duc la primarie cu una bucata
- cerere si declaratie (anexa 1)
- adeverinta
- extras de cont (nu stiu daca trebe... dar mai bine sa fie)... asta pt. virat banii pe card
- copii dupa acte... nici astea nu stiu daca trebe... dar mai bine sa fie
Cand ma voi returna... dau de stire cum stau lucrurile pe la sectorul 3.

aurelursu@k.ro spune:
Feteleeeeeeeee
chiar nimeni nu a depus in sectorul 3?????????
Ca io tot su la primarie si nu raspunde nimeni.
Ajutati ma si pe mine va roggggg
multu
Christel spune:
Fetele, care ati depus deja cererea la primarie(in special sect. 3), v-a cerut si BI(in original?), adica v-a legitimat ca sa zic asa? Ma intereseaza pentru ca eu n-am cum sa ajung si voiam sa trimit pe cineva sa-mi depuna cererea si vreau sa stiu daca i-ar primi-o.
Prin urmare: lasi cererea acolo, iti dau nr de inregistrare si atat sau te mai intreaba ceva, asta in cazul in care e completata corect?
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by aurelursu@k.ro
Feteleeeeeeeee
chiar nimeni nu a depus in sectorul 3?????????
Ca io tot su la primarie si nu raspunde nimeni.
Ajutati ma si pe mine va roggggg
multu
gabiu
Si eu am fost la protectia sociala si la fel mi-au spus ca depune angajatorul dosarul si noi doar o cerere (incepand cu 16 ianuarie)ca sa ne ia in evidenta desi banii o sa-i primim tot de la Directie.

Mai merg astazi inca o data sa vad daca nu cumva au mai visat ceva azinoapte si mai vor inca vreo hartie.
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
Christel spune:
Cererea o iei de la primarie(are vreo stampila a primarului?)sau o putem lua si de pe net?
corianai spune:
Christel poti printa de pe net cererea. Din pacate se pare ca ne vor personal la depunere, cel putin in principiu, incearca totusi sa trimiti pe cineva, poate avem noroc![]()
crisiacob spune:
Uraaaaaa! Am fost azi la Dir de Protectie a copilului (DGAPSC) sector 2 Baicului si am depus cererea (doar cererea, fara adeverinta!). Nu era nimeni acolo. Tipele f dragute mi-au spus ca de luna viitoare trebuie adusa lunar adeverinta de la serviciu, cum ca nu te-ai intors la ei. Din alte surse, neoficiale am aflat ca data depunerii acestor adeverinte lunare este max. 10 ale lunii.
Cererea am descarcat-o de pe net (anexa 1).
Fiecare sector are mai multe directii (DGAPSC-uri). Trebuie doar sa va interesati de care directie apartineti cu adresa voastra.
Succes si sper ca mi-a depus angajatorul dosarul ca in Amzei cica e dezastru.
P.S Mentionez ca sunt in CIC din noiembrie 2004
Floricel & comp.
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
daniela28 spune:
Fetelor, ajutati-ma, va rog...
Am doar un singur copil, la punctul A din cerere scriu datele referitoare la el, la punctul B mai scriu ceva?
Dosarul pe care urmeaza sa-l depuna firma in Amzei mai trebuie sa contina si anexa1(cele 6 pagini)? Cei e la noi e la firma abia acum s-au dumirit ca trebuie sa depuna ei dosarul, asa ca n-am nici o speranta sa iau banii in februarie...
Pot depune cererea la primarie, chiar daca firma nu aepus inca dosarul?
Va multumesc

Nervi tari si succes tuturor