a depus cineva la primarie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va mai rog ceva, cum ati completat cererea? se pare ca mi-am pierdut indemanarea la completat cereri
La punctul B Referitor la copiii pe care ii am in intretinere, se trec doar ceilalti copii sau si cel pt care solicitam banii??
La punctul C bifam salariata si beneficiar al indemnizatiei prevazuta de OUG 148/2005??
La punctul D ramane Am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului incapand cu data...???
Ma scuzati ca va innebunesc, de la departare e al naibii de greu sa le pui cap la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Corinai, la punctul A se trece copilul pt care soliciti dreptul, iar la pct. B copilul pe care il mai ai in intretinere(daca mai ai9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

la B treci ce copii mai ai.
cel ptr care cer indemnizatie e mai sus trecut la A
la C eu am trecut salariata si unde am fost...denumirea completa si codul fiscal am gasit pe adeverinta completata de la serviciu.si apoi nu am mai bifat nimik.
la D am scris de cand am beneficiat de CIC.

si DA! trebuie adeverinta de la serviciu

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Lamuriti-ma si pe mine, ca tot citesc aici ca termenul limita este 15 ianuarie(asta numai in cazul in care doresti ca banii sa intre in februarie, nu?). Apoi cand mai primesc cereri? Si care este termenul limita pana se primesc dosarele, cererile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A fost cineva la primari sa depuna adeverinta si cererea? Eu chiar nu stiu ce tb sa scrie in adeverinta respectiva si nici contabila de la munca nu a stiut ce sa-m zica...
Va rog, scrieti exact ce ati scris voi in adeverinta respectiva...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Eu am depus azi Anexa 1 la sectorul 6 (la Orizont). Cu toate ca eram pregatita cu tot felul de copii si cu adeverinta de la servici tot ce am avut nevoie, si tot ce am depus, a fost Anexa (exact cum scrie in Norme). Au verificat-o daca este bine completata, mi-au dat numar de inregistrare si asta a fost tot, a durat maxim 3 minute. Mi-au mai spus ca banii pe ianuarie se vor lua in jur de 25 februarie....si la fel si in lunile urmatoare.

Bafta sa mearga asa usor in toate sectoarele

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Corianai, acolo este! Am fost eu azi pe la 13.30 si nu era coada, max 5 persoane, dar a mers foarte repede. Mai mult mi-a luat sa completez cererea. Daca ai neclaritati te ajuta sa completezi formularele, sunt dragute "doamnele" de acolo.

Mergi la inceput

uite cam asha arata adeverinta:
DENUMIRE ANGAJATOR
Elemente de identificare
ADEVERINTA
nr. ………… / ………….....
Se adevereste prin prezenta ca d-na/dl.……………………………… CNP……………………………..domiciliata/domiciliat ξn loc.…………………, str. …………………… nr. …… bl. …… sc. …… etj. …… ap. ……, sector/judet………………, angajat ξn unitatea noastra de la data de............,
#61607; Ξn perioada de la...................pana la.................a beneficiat de indemnizatie de maternitate / indemnizatie pentru cresterea copilului.
#61607; La data de.........................se ξmplinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie.*
#61607; A depus cerere, ξnregistrata cu nr. ……/……… pentru acordarea ………………………...............................................ξncepand cu data de …………………...........................**
#61607; Stagiul de cotizare care a fost avut ξn vedere la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este urmatorul:
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract individual de munca cu norma ξntreaga);
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:somer);
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de……….(ex:salariat cu contract de munca pe durata determinata, cu ½ norma).
- de la (luna/zi)..............pana la (luna/zi) a avut calitatea de…………………………etc.

- Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a fost …………………………...................................................................................
- Indemnizatie pentru cresterea copilului restanta, aferenta perioadei: de la (luna/zi) ……………....pana la (luna/zi) ……………….........................................................
Subsemnatul..............avand functia de.............declar ca datele cuprinse ξn prezenta adeverinta sunt reale.

s.s. reprezentantul legal

* se completeaza pentru situatiile ξn care persoanele se afla ξn concediu de maternitate si nu s-a deschis ξnca dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului;
** se completeaza pentru situatiile ξn care cererile nu au putut fi solutionate pana la data de 31 decembrie

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Jone ce ai scris aici este adeverinta care trebuie pentru dosarul care se depune in piata amzei.
Eu intrebam de adeverinta pt. primarie, care se depune luna de luna, din care trebuie sa reiasa ca nu ne-am intors la serviciu...

Asa am formulat-o eu... nu stiu daca e sa nu bine... o sa vad maine...

DENUMIRE ANGAJATOR
Elemente de identificare

ADEVERINTA
nr. 108 / 11.01.2005

Se adevereste prin prezenta ca d-na …, legitimata cu CI seria …, nr. …, CNP …, domiciliata in Bucuresti, b…, nr. …, bl. …, sc. …, et. …, ap. …, sector …, angajata a SC … SRL, de la data de …, in functia de …, in prezent se afla in concediu pentru cresterea si ingijirea copilului pβna la implinirea vβrstei de 2 ani si nu obtine alte venituri impozabile.
Mentionam ca in perioada de la … pβnγ la … a beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului si nu a solicitat incetarea concediului pentru cresterea si ingijirea copilului pβna la implinirea vβrstei de 2 ani.
Am eliberat prezenta pentru a-i servi la ….

Director,
…

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

eu pe aia am dus-o la primarie.si a primit-o.

si ca sa ajung in piata amzei mai greu de la constanta.:P

jo si alexandra

Mergi la inceput