a depus cineva la primarie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ma lamureste cineva si pe mine ca am ametit de tot!!!
Deci: dosarul il depune angajatorul la Amzei(dar nu stiu pana cand?!)
iar eu depun o declarati cu sotul la primarie pe propria raspundere...La noi la sect 3 abia de luni 16 se primesc declaratiile.
Atat,nu? Sau mai trebuie ceva?

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Asa am inteles si eu din comunicatul acela - dosarul il depune angajatorul in amzei, iar noi doar o cerere la directia din bdul.1 decembrie - pentru cele din sector 3. Dar chiar asa este ? Pe mine m-au sunat azi de la firma si m-au intrebat de ce sa depuna si ei si eu cite un dosar si cum fac cu copiile conform originalului ? Ca sa ma duc eu sa vad daca nu trebuie sa depuna si ei in acelasi loc cu mine dosarul, blah-blah-blah ... pe cuvint ca ma apuc de foarte curind ca nimeni nu spune nik exact ! Si au aparut si normele si paranormele la lege si tot vraiste este !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am vorbit azi la firma, au zis ca imi trimit printr-un coleg copiile conform cu originalul (le-am dictat eu ca sa imi trimita), inclusiv o delegatie ca sa imi depun singura dosarul in Amzei. Si mi-au parvenit copiile mult asteptate, numai ca au considerat ei ca pe copia de la CI si de la livret nu e cazul sa semneze ca nu e nevoie ca doar am originalul asa ca maine fac drum la firma, imi fac copiile de care am nevoie si fug in Amzei. Si asa, imi lipsea ceva cu totul...
Dar mi-e teama ca au dat astia pe Realitatea un reportaj, nu stiu din ce oras, dar era o coada IMENSA la depus dosare, mame cu copii dupa ele.... si tot ziceau ca maine e ultima zi asa ca ma gandesc sa nu fie maine nebunie....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

si eu am aflat ca maine e ultima zi! ca sa mai pot primi ceva in februarie.
daca nu...2 luni:apa paie si bataie!asta o sa mananc (fac si eu haz de necaz)

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor,

mare zapaceala cu schimbarea schimbarii. inteleg ca nu se stie inca daca maine e ultima zi si probabil maine va fi omor, mai e si marti pe deasupra. am impresia ca e pana maine inclusiv pentru toata tara mai putin bucuresti, caci noi capitalistii depunem direct la directiile de solidaritate sociala, pe cand restul lumii la primari, iar conform normelor primariile trebuie sa trimita mai departe pe 10 ale lunii. in fine... astept detalii,

evident ca maine ma duc si eu

anexa 1 de la http://www.ddfssbuc.org/formulare/171105sinteza.pdf

numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Nu inteleg! Pe site-ul http://www.ddfssbuc.org/ zice ca toata luna ianuarie putem depune dosarul!

Pana la urma ce scrie pe site-ul asta trebuie sa duce, nu?
Iar in sectorul 1, ducem declaratiile la primaria de la Banu Manta?

Multumesc si succes

Sofia si Irinuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pentru sectorul 1 angajatorul depune in Amzei, iar tu te duci in Maresal Averescu, la leaganul Sf.Ecaterina, de unde ai luat si cei 1,8mil la nastere, si depui cererea.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

m-am intors de la primarie:
actele de mai sus.
si termenul e pana pe 15 ianuarie.

acum sa speram ca ei se vor misca repede sa luam ceva bani in februarie.
dar nu strica sa intrebati pe unde ati lucrat daca ei au depus si discheta si dosarele.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Buna,
as vrea sa stiu unde depun cererea in sectorul 3:la primaria sectorului , la protectia sociala sau de unde am luat bani pt nastere??
Va rog sa imi spuna si mie cineva. Ca m-am trezit si io pe ultima suta de metri
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Fetele am si eu mici nelamuriri... leaganul Sf Ecaterina unde se depune anexa pt sect 1, e acela de langa Arcul de Triumf unde dadeau lapte praf gratis?? Ca eu banii de dupa nastere nu i-am luat, asa ca nu cunosc locatia. Stie cineva nr de telefon de acolo si adresa exacta? Programul??
In afara de anexa completata si semnata de mama si tata, ce acte v-au mai cerut? Trebuie sa asteptam mai intai sa depuna angajatorul dosarul sau ducem noi anexa si gata?
Era coada...??????
Multumesc anticipat pt raspunsuri

Mergi la inceput