Poti iubii doi barbati in acelasi timp?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, am ramas tare impresionanta cand am vazut cat ati scris.
Adevarul ca nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri.Am fost plecata o sapatamana si abia acum am venit, deci nu am putut citi tot.
Sper ca asta seara sa reusesc sa citesc si mai vorbim.
Multam inca o data.

Mergi la inceput

Chiar azi am vorbit cu prietena mea.E un pic disperata.
Stiu ca isi iubeste sotul foarte mult, dar spune ca nu mai exista pasiunea care era odata intre ei, si ca ea se simta mai mult un obiect in relatia lor.La inceputyul relatiei, sotul ei era foarte atent cu ea, dar acum parca totul e ceva normal intre ei, adica lui i se pare totul normal.
Pe zi ce trece isi da seama ca cu celalat are tot mai multe afinitati si tot mai multe sentimente fata de el.Este tare dulce tipul, cei drept, dar mie frica sa nu faca o prostie pe care sa o regrete o viata.
Cred ca e o pasiune trecatoare, mai ales ca ea este intr-un moment in care relatia ei trece printr-o perioada de monotonie.
Noi am sfatuit-o sa plece cateva zile singura, fara el si asa poate o sa isi puna viata la punct, si sa isi clarifice sentimentele.
Mie frica sa nu fie doar un joc de-al lui, stiind ca ea trece printr-o perioada complicata.Nu vreau sa cred ca el se poate folosi de ea, doar atat.
CE GREA E VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Exista si acest risc ca celalalt sa fie vanator (a se citi profitor) dar exista si posibilitatea sa fie o potentiala relatie corecta daca actuala este sau e pe punctul de a deveni un esec. Un raspuns corect il poate da doar timpul dupa mine. Si detasarea de ambele persoane. Stand deoparte te poti analiza "la rece" cum se spune, vezi cum reactionezi fara sa fii presata de unul sau de altul, vezi cum te comporti tu insati si fiind vorba totusi de o casnicie cred ca maturitatea unui raspuns sta si in cumpatare. Raspunsurile pripite, luate "la impresie", la sentiment pot sa fie corecte dar tine de hazard nu de ratiune.

Parerea mea.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Si noi i-am spus acelasi lucru.
o pauza este binevenita si asa isi clarifica sentimentele.
Sper sa nu aleaga gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

quote:
marius Posted - 14/01/2006 : 18:38:39
--------------------------------------------------------------------------------
Exista si acest risc ca celalalt sa fie vanator (a se citi profitor) dar exista si posibilitatea sa fie o potentiala relatie corecta daca actuala este sau e pe punctul de a deveni un esec. Un raspuns corect il poate da doar timpul dupa mine. Si detasarea de ambele persoane. Stand deoparte te poti analiza "la rece" cum se spune, vezi cum reactionezi fara sa fii presata de unul sau de altul, vezi cum te comporti tu insati si fiind vorba totusi de o casnicie cred ca maturitatea unui raspuns sta si in cumpatare. Raspunsurile pripite, luate "la impresie", la sentiment pot sa fie corecte dar tine de hazard nu de ratiune.

Parerea mea.

subscriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Eu sunt total de acord cu Roxana
Da, viatza e atat de complexa si e posibil sa te indragostesti de o alta persoana (sau ma rog, sa faci o pasiune de scurta durata pentru altcineva). Important e sa nu-ti pierzi capul si sa constientizezi ca e doar o atractie trecatoare si ca acasa de fapt ai tot ce-ti trebuie (sau ma rog, elementele necesare unei casnicii fericite: dragoste, intelegere, respect, etc).
Se spune ca iubirea, indragostirea, etc e chestie de chimie. De ce nu se inventeaza si pilule "anti-indragosteala", ce s-ar mai simplifica lucrurile, nu?

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

"Se spune ca iubirea, indragostirea, etc e chestie de chimie. De ce nu se inventeaza si pilule "anti-indragosteala", ce s-ar mai simplifica lucrurile, nu?"

Cred ca astea ne-ar fii bune multora dintre noi, nu?
Si eu cred cae vorba de o pasiune de scurta durata,caci dragoste-dragoste nu poate fi vorba.Eu cred ca ea isi imagineaza cum ar fii relatia cu prietenul lor,si ca in imaginatia ei totul e roz si il viseaza cum ar vrea el sa fie.
Dar cred ca de la vis la realitate e o vesnicie, sau poate nu.Ea zice ca e barbatul la care ea a visat toata viata.
Chiar nu stiu ce sa zic, mai ales ca sotul ei incepe sa banuiasca ceva, dar nu e sigur.Ea inclusiv roseste cand il vede sau doar cand vorbim de el, parca nu e ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

heny

"In prima sa dragoste o femeie isi iubeste iubitul, in celelalte tot ceea ce iubeste e iubirea" Lord Byron

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Olim, eu nu cred ca poti iubi 2 barbati in acelasi timp!!! Niciodata!! Cand iubesti, te daruiesti cu tot sufletul . Cand incepi sa calculezi ce poti obtine de la fiecare ( de la unul stabilitate financiara, de la celalalt seri romantice, lumanari si cadouri...), atunci te gandesti de fapt la tine. Si ce bine ar fi sa-i contopeasca pe cei 2 ca sa se apropie de idealul de barbat la care viseaza ea! Nu? Ca sa nu mai spunem de duplicitate...
Numai bine!

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ando spune:

Eu am avut curajul si i-am spus sotului ca m-am indragostit de alt barbat. Si stie si cine este. Dar in acelasi timp stie ca il iubesc si pe el, dar parca cu un alt fel de dragoste. E tatal copilului meu, barbatul cu care am petrecut 7 ani. I-am zis, uite , asta e situatia, daca vrei, ne despartim. Si a ales sa ramanem impreuna.

Mergi la inceput