Poti iubii doi barbati in acelasi timp?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Olim, si eu cred ca prietena ta isi proiecteaza un iubit ale carui calitati exista numai in imaginatia ei. De obicei, asa se inseala oamenii: li se pare ca ceea ce nu e al lor, e mai bun decat ceea ce au. Nimeni nu este perfect, si mai tarziu isi va da seama ca nici acel tip nu este chiar asa cum a visat ea. Atunci, va cauta un altul?
Eu zic sa isi pretuiasca sotul si sa-si scoata prostiile din cap. Sotul ei nu a fost romantic cu ea la inceput? Monotonia poate aparea in orice relatie, daca nu veghezi, si nu "pui lemne pe foc" pt. a intretine dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

ando,, ai dat dovada de curaj si sinceritate.
de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Am vb si eu cu sotul meu despre ce i se intampla prietenei tale, am vrut sa aflu parerea unui barbat. El mi-a spus asa, ca prietena ta de fapt nu isi mai iubeste sotul si cauta o scuza sa isi insele sotul, si anume ca nu mai exista tandrete etc, deoarece dragostea se transforma,si ca s-a lasat prada tentatiei si a cazut in capcana.A cazut in capcana deoarece a sarit nishte etape si anume prima ar fi cea de a se pazi sa cada prada tentatiei, a doua aceea de a vb cu sotul ei despre ce se intampla. Cand am aflagt asta i-am spus: bine dar cum sa se duca la sot si sa ii spuna ca incepe sa se simta atrasa de x,iti inchipui ca atunci omul ala si-ar pierde toata increderea, ar fi ranit... RAspunsul lui a fost asta, daca sotul o iubeste atunci va lupta pentru ea si o va recuceri,asta ar trebui sa fie comportamentul lui, insa ea deja a gresit mult, a sarit cele doua etape.

Parerea unui sot.

aura

Mergi la inceput