Aspirante optimiste (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Tabitha,
Eu deocamdata nici o imbunatatire, m-am umflat de plans toata ziua

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Martha, imi pare rau ca nu esti bine, dar la culoare cum este rosu mai inchis sau rosu rosu? Ai incredere ca tratamentul te va ajuta. Daca nici tratamentul nu te ajuta atunci inseamna ca intr-adevar sarcina este fara embrion si atunci nu este nimic de facut pentru ca este anomalie genetica.Eu sper sa fie bine pana la capat si sa ai un bebelus sanatos.
Floricika felicitari pentru sarcina!!

La multi ani Ioanelor, Ionilor !!

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani de sf ION!!!

Va doresc la toti/toate multa sanatate, un an plin de vesti bune si numai fericire!!!

Martha te rog sa nu mai plangi...sa ai mare grija de tine si sa faci asa cum ti-a zis dr.! Plansul nu iti ajuta deloc, ba chiar face rau! Ramai optimista pe cat se poate! si nu uita ca noi suntem alaturi de tine!

Floricika felicitari, sa ai o sarcina usoara, s-o duci cu bine pana la termen si sa ai un bb super-nebunatic, sanatos si mancacios!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor,
LA MULTI ANI ! pentru Ioane si Ioni
martha stai linistita, totul va fi bine.
tabitha ai face bine sa ma treci si pe mine la aspirante.
va pup, danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

La multi ani celor ce-si sarbatoresc numele!

Felicitari gravidutelor!

Azi am primit o veste mare...... o f.buna prietena de-a mea, pe care nu am vazut-o insa de muuuulti ani (e plecata in California), e graviduta, in 3 luni deja.
La mine nici o veste.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

martha iubita te rog io stai linistita ca totul va fi bine ai sa vezi..uite aici io iti intind o mana..tine'o strans si ai sa vezi ca va fi bineeeeeeee...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

te vaz...te vaz...Avalon

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aici sunt, Liano! Vad ca te-ai trezit cu pofta de viata si o imprastii si pe la asiprante!

Floricika si Martha, felicitari!

Martha, te rog eu sa fii mai linistita, acum faci un tratament, sigur nu vei mai trece prin ce-ai trecut, ai incredere! Va fi bine si nu vei mai fi pe lista de asiprante , ci pe cea de mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Liana , iti raspund aici la intrebarea ta " ce fac".
Sa zic ca am avut si momente mai bune , sunt intr-o criza financiara cum n-am mai avut de mult si asta imi afecteaza toate activitatile si mai imi scade si moralul.Dar incet, incet o sa-mi revin. O sa intru de saptamana viitoare si in perioada cu examene, colocvii si o sa am mult de invatat pana pe 12 februarie.La sfarsitul lui ianuarie sper sa am si eu toate actele pregatite pentru dosarul de adoptie.Si la servici am o luna incarcata ca este cu inchidere de an si am foarte mult de munca si acolo.
A si mai vreau sa ma apuc de slabit.Vreau sa slabesc 15 kg sa ajung la greutatea pe care o aveam acum 6 ani inainte sa ma apuc de tot felul de tratamente pentru bebe.
Trebuie sa fac fata la toate astea.

Va pupacesc pe toate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multi ani cu intarziere pentru toate Ioanele!
Felicitari gravidutelor!

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput