Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 3

iepumic spune:
Buna ziua, dragelor!
Dupa cate vad anul a inceput cu vesti bune si sper pentru noi toate si nu numai sa continue asa.
Eu sunt in cursul unor tratamente cu Zanocin si Macmiror(ma tot codesc, nu l-am inceput inca pt ca mi se pare complicat) si am o intrebare: daca raman cumva insarcinata acum si nu imi dau seama, poate fi afectata sarcina? Zanocinul nu ar fi asa o mare probl. pt ca il iau doar in primele 4 zle ale CM....deci daca CM nu apare..nu il iau...dar Macmirorul ???? Eu am metroanexita cronica....daca raman insarcinata si nu continui tratamentul...exista riscuri? Ati trecut prin asa ceva?
Va doresc tot binele din lume in 2006!
Pupici.
[red]
Iepumic

alexia28 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME: IOANA, ION, OANA.
FLORICIKA, felicitari sa ai o sarcina usoara. Si pentru tine anul a inceput in forta. Super!!!
MARTHA, ai grija de tine sa stai numai in patut cum a zis doctorul. O sa fie bine o sa vezi. Uite noi toate fetele strangem pumnii si ne gandim la tine

Anca Wish spune:
Felicitari Floricika. Sarcina usoara. Stiam eu ca va fi un an bun!!!!
Tumpilina noastra draga, sa ne traiesti 1.000 de ani! Sanatate multa, fericire si tot ce-ti doresti! Te iubesc!
Asi,Alina costantin, Tabitha, Ioana-Cristina, Ioana 1971, Didi Anda, Claucia si daca mi-a scapat cineva..scuze. Multa sanatate, la multi ani fericiti si impliniti si fie ca cea ma mare dorintza a voastra sa se implineasca.
anca...SIGUR intr-o zi

floricika spune:
Multumesc fetelor!
Urez LA MULTI ANI tuturor Ionilor si Ioanelor, numai fericoire va doresc si sa auzim numai de bine!
Eu inca parca traiesc un vis, cred ca si din cauza ca s-a intamplat intr-un moment in care nu ma asteptam: luna asta nu prea am prestat, si cand am prestat nu a fost deloc in perioda fertilaChiar nu ma asteptam! Iar simptomele pe care le-am avut au fost mai multe de venire a uratzilor, nu de sarcina! Aveam niste usoare greturi dar nu le-am bagat in seama pt ca eram pe tratament cu brocriptin, care iti da niste stari de voma de mama focului, si eu de 3 luni tot aveam greturi deci va dti seama ca nu le-am luat in seama. Aseara l-am sunat pe doctor si mi-a zis sa intrerupt tratamentul, s iau decat acid folic si sa merg saptama viitoare la el.
Nu plec de la aspirante, mai raman ca sa se ia si la voi
Floricika
Nunta

martha78 spune:
Floricika, FELICITARI!!!!!!! Ma bucur tare mult ca ai reusit! O sarcina usoara iti doresc si un bb frumos si sanatos!
Eu o sa i-au tratamentul pe care mi l-a dat doctorul si sa incerc sa stau cat mai mult in pat, sa vedem cum imi va fi pana luni
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

bety spune:
Eu abia acum am aterizat, dupa 2 saptamani de absenta, asa ca va urez tuturor, cele mai mari realizari in anul acesta.
Iar celor ce-si serbeaza azi ziua sau au sarbatoriti dragi: LA MULTI ANI!
Noilor -ute, sarcini usoare si bb-ici sanatosi.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

flori76 spune:
Revin si eu dupa 2 saptamani de absenta(am fost in Romania ) si va doresc un an plin de bucurii,cu muuulte gravidutze!
Felicitari tuturor fetelor care au reusit si sper ca noi,celelalte,sa le urmam cat mai curand la mamici.
Mi-a fost tare dor de voi toooate!
Sarbatori fericite!

cristinici spune:
LA MULTI ANI Ionilor si IOANELOR!
Gravidutelor multa sanatate si copii frumosi si sanatosi.cristinici

Tabitha spune:
martha78, asteptam sa ne zici ca totul s-a rezolvat si ca te pot trece la lista de . Te pup si ma rog sa-ti fie bine.
floricika: gata, te trec la , nu se mai poate
Sa fii fericita si sa ai parte de o sarcina usoara.
sorceress, te trec la aspitante. Te rog sa imi zici si numele de botez.
claucia: M-ai facut sa dau apa la soricei, asa frumos ai scris.
LA MULTI ANI celor ce-si serbeaza ziua numelui !