Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 2

Tabitha spune:
floricika: refa, te rog, testul maine dimineata si dupa aia mai vorbim, ok? Sanse sa fii insarcinata sunt foarte mari, nu-ti pierde speranta.
martha: ma bucur enorm pentru tine. Asteptam urmatorul control. Si multumesc mult de tot pentru urare, esti o dulce.
thea_m: iti multumesc pentru surpriza.
carmencita, cristinici, alexia28: pupici si tot binele din lume sa se reverse asupra voastra.

asi spune:
Tabi pune-o pe Martha pe list de grvidute si sterge-o de la aspirante te rog.
Familia mea
Razvan

claucia spune:
Martha - felicitari si o sa vezi ca totul o sa fie bine. Suntem noi aici cu tine daca trebuie
Floricika - esti atat de aproape, sa vezi ca totul e asa cum ai sperat. Si anul acesta multor fete de pe lista Tabithei o sa se mute la mamici de primavara, vara (colectie pret-a-porter)
Tabitha - iubita tare frumos mai scrii si tare calda esti tu asa se simte din mesajele tale, La multi ani pentru maine, la multe minuni si mangaieri sufletesti pentru tine ca tare esti "acolo" si incurajezi pe toata lumea.
La multi ani tuturor Ioanelor (si mie...) Ion, Oana pentru maine, sa ne traiti si sa ne traim.
Pupi

Liana30 spune:
"La multi ani "moldoveancooooo
martaha sa ai o sarcina usoara..
florikicoooooo io sunt sigura ca estiii...
Oana fata mosului..si ziua ta e maine????? ete ca nu stiam ca si oana se trage din ion.."La multi ani si tie si vinoooo mai repede ca tare niiii dor de tine...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Ioana1971 spune:
La multi ani! Ionilor si Ioanelor, va doreste o Ioana de pe lista optimistelor, care nu prea scrie, dar va citeste des si va pupa pe toate
Ioana

sorceress spune:
La multi ani, Ioana!!!! Si LA multi ani tuturor Ionelelor si Ionicilor!
Floricika, tinem pumnii!!!
Tabitha, draga, pliiiiz trece-ma si pe moa la aspirantele optimiste (ca acu chiar sint desi rushii-s calare pe mine). pai de-asta nu-mi iese, ca nu sint pe lista!!!!! Multzam frumos.
Sorceress

martha78 spune:
Asi, nu cred ca e cazul sa ma stearga dupa lista de aspirante, pentru ca de aseara mi-a aparut o scurgere maronie si in plus am si dureri; am vorbit si cu doctorul si mi-a zis sa nu fac nimic, sa stau numai in pat si ca sa-l mai sun si daca nu-mi trece pana luni imi face internare...sunt tare dezamagita
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

floricika spune:
Martha nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce ai scris....Iti oresc multa sanatate si puiul tau sa ramana acolo!
Eu......SUNT INSARCINATAAAAAA Am refacut testul e dimineata, am facut Clear Blue care se presupune ca e cel mai bun, si am doua liniute albastre
Deocamdata ma simt bine, si sper ca asa sa fie si in continuare! azi mergem sa anuntam familiile
Nunta

asi spune:
Buna dimineata!
Va doresc o zi frumoasa la toate.
La noi azi e sarbatoare.
Azi strangem bradutul.
De maine asteptam primavara.
Martha imi pare rau dar sa stii ca multe gravi dute au avut scurgeri si bebe a fost bine.Deci nu dispera.
Floricika felicitari si sarcina usoara!
Familia mea
Razvan

asteryaro spune:
Tumpi, LA MULTI ANI! Sanatate, fericire si sa fii iubita! Sa dea Domnul sa-ti vezi visul cu ochii repede de tot!
Felicitari noilor gravidute, sa fiti sanatoase si sarcina usoara si pana la capat!
Pup toate aspirantele, fara deosebire!!!
Cristina 35w
http://community.webshots.com/user/astery100