Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 5

mexxa spune:
Buna fetelor...In primul rand La Multi Ani si sa va aduca acest nou an tot ce va doreste inimioara.Eu nu am mai resit sa apar pe aici ca am fost in Italia de sarbatori si abia acum 2 zile am ajuns pe hotarele noastre.
A fost tare frumos...o sa pun poze zilele astea..
Va pup pe toate si sper ca nu ati uitat de mine.
http://community.webshots.com/user/mexxa

martha78 spune:
Multumesc de incurajari, dar eu chiar nu mai am nici o speranta...este a 3-a oara cand mi se intampla
Dana, este rosu inchis, chiar maroniu, nu este mult cantitativ, dar apare mereu, iar durerea este f intensa
Simo, as vrea sa nu mai plang, dar nu ma pot abtine, nu mai stiu ce sa fac, nici un medicament nu ma ajuta
Ma gandesc daca as face Pregnylul mai des de 4 zile m-ar ajuta sau daca l-as asocia cu Gravibinon ar fi bine?
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

dana p. spune:
Martha, eu zic sa-l ascuti pe doctor cu privire la tratament.Eu si acum cand am avut extrauterina pana am ajuns la el mi-a zis sa fac pregnil si utrogestanul sa mi-l pun pana mi-a confirmat el ca este sarcina si ca este extrauterina.Vreau sa-ti spun daca le prima sarcina extrauterina care am avut-o am inceput sa sangerez la inceput maroniu si dupa vreo 2 zile s-a facut rosu , acum aproape ca nu am mai sangerat deloc din cauza tratementului.
Ce poti sa faci in plus fata de ce ti-a zis el este sa-ti pui in loc de 4 utrogestane sa pui 6.Gravibinon nu face.
Incearca sa gandesti pozitiv, stiu ca este foarte greu, dar gandeste-te ca esti pe mainile unui doctor foarte bun , zic eu, care isi da interesul si pe care poti sa-l suni si la 2 noaptea daca ai vreo problema.Eu, una daca nu ma duceam la el acum cu sarcina extrauterina cine stie cum eram acum.
Dana
Poze

danotino spune:
buna fetele,
tabhita nu m-ai trecut pe lista!!
martha e a 3-a extrauterina sau ce se intampla a 3-a oara?
dana , bafta cu adoptia! si poate-i faci un fratior!
va pup, o duminica placuta!
danotino

martha78 spune:
Dana, voi incerca si cu 6 sa vad daca va fi mai bine; l-am sunat si azi pe doctor si n-a mai zis nimic de internare, ci doar ca daca mai sangerez pana vineri sa vin la el, probabil ca chiuretaj scrie pe mine si cand ma gandesc ca va fi al 6-lea, mai bine mor, decat sa mai fac unul
Danotino, ar fi a 3-a sarcina oprita in evolutie
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Liana30 spune:
martha iubita si io am patit la fel si cu tratament am reusit sa o duc pana la 5 luni jumate..ca nu s'a mai putut mai mult asta a fost..iar eu am dat vina pe incompetentza medicului la care am fost...asculta'ti dc..si va fi bine... io sa treaca plansu..
Avalon...cu o pofta nebuna..nebuna..de viatza..asa pofta de ma nebuniii si ma dilii de tot,,,bantuii pe'aci pe la voi si uitai ca trebe sa plec sa cumpar un cadou pt ca azi este ziua unei prietene bune...
cand fusai deja inchisesera toti,,,
ce ma fac?????aoleuuuuu vai de capuuuu meu....
dana p..ce sa mai zic iubita..iti doresc tot binele din lume...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
aaaaaaaaaa stiu ce fac..ii fac repede un stiu io unul cu fructe si se face repede...lasa..lasa...ca apreciaza ea..ma revansez io altadata..ca acuma fusai prea dilie...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kateryna spune:
Mexxa Bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa.
Liana
Martha, ai incredere ca o sa fie bine.
Nunta noastra
Cununie civila

tumpi spune:
La multi ani pe noul an, daca nu am mai spus pana acum.
Felicitari noilor gravidute.
Martha, ai mare grija de tine si desi e greu de facut, incearca sa te relaxezi si sa nu mai gandesti negativist.La tine, bb va sta cat tb in burtica,dar tb sa optimista , nu lasa gandurile negre sa-ti invadeze mintea.
ancutaw u fata frumoasa si modesta.
vale cand ai timp poate reusim sa ne vedem, da sa -mi spui din timp ca multi trag de mine si abia, abia reusesc sa ma urnesc.
anca(gogosar) o dulce ca intotdeauna, merci pt sms. toate fetele optimiste
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Liana30 spune:
kateryna ..fugi prea repede ca nu te pot prinde
tumpi io tot te
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"