Aspirante optimiste (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc tuturor pentru urari si pentru gandurile bune!
Tabitha, hai mai bine sa asteptam confirmarea dupa al 2-lea test. Nu mai am rabdare pana sambata, nu stiu ce sa fac sa-l fac maine? Sau sa astept totusi? oricum va tin la curent! toate fetele!

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

anangel: eu zic sa faci astfel. Maine e miercuri, pana sambata ar mai fi joi si vineri. Ca sa nu fie nici sambata, nici miercuri, alege tu intre joi si vineri, in una din aceste zile sa repeti testul (asta in conditiile in care nu vin uratii). Eu iti tin pumnii sa fie totul bine. E drept ca sunt tare in teorie, dar stau naspa cu practica. De-as fi in locul tau cred ca as face teste cate 3 pe zi, ca sa vad cum evolueaza lucrurile. Serios vorbind, pentru un test concludent ar fi bine sa mai astepti vreo 2 zile. Si pana atunci vei avea un tonus foarte ridicat, stiind ca sansele de a fi insarcinata sunt de 99,99999%. Sau, daca vrei ca totul sa fie sigur, fa un test din sange si gata, ai scapat. Te pup si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Anangel_lexi, felicitariTinem pumnii sa se confirme sarcina.
Toate miresicile mele de 2005 trec una cate una la mamici....numai eu nuuuu. Luati-ma si pe mine cu voi va rooog.....

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Felicitari anangel_lexi
Eu iti recomand sa mergi sa iti faci un beta-hcg- e mult mai sigur.
Eu sunt exemplul() ca testele pozitive pot fi de fapt negative (am patit-o de prea multe ori).

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ananagel felicitari si sarcina usoara!

Mai bine dute azi si fa un test de sange care e sigur si nu cu mult mai scump ca un clear blue.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor si felicitari noilor mamici si rugati-va sa va urmez si eu curand. As vrea sa ma includeti si pe mine in randul aspirantelor. Incerc de 4 luni sa raman insarcinata si nu se intampla nimic. Probleme nu se arata la orizont numai ca eu am uterul retrovers si se pare ca se ramane insarcinata mai greu.
Am sa fiu si eu atenta la discutiile voastre si poate mai prind niste sfaturi. Va pup si spor la bebei, cat mai multi si cat mai sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, ca sa-mi fac analiza de sange, imi trebuie trimitere de la medicul de familie? Si pot sa o fac in orice moment al zilei sau numai dimineata pe burta goala?

I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

housepocket480: trimite-ne si numele de botez, te rugam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Va salut la inceput de an 2006 si va doresc numai bine, sanatate multa si mai ales, sa treceti toate la subiectul mamicilor!!!

FELICITARI noilor gravidute si Anangel, esti si tu inclusa in aceste urari! multa sanatate si sarcina usoara!

Eu nu pot sa spun prea multe despre mine, sincera sa fiu nu sunt intr-o pasa prea optimista la inceput de an, ma simt de-a dreptul panicata de FIV-ul care ma asteapta in martie sau aprilie...mi-e teama pana si de rezultatele analizelor pe care le voi incepe saptamana viitoare!in fine, sper sa trec si peste asta!
Am fost la munte, la Bran, saptamana trecuta,cine vrea sa vada zapada,am pus pozele in album.

Sper sa creasca lista de "gravidoase" cat mai repede si cat mai mare!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

ANANGEL!!!!>>>>>FELICITARI!!!!!!

Mergi la inceput