Aspirante optimiste (173)
Raspunsuri - Pagina 11

anangel_lexi spune:
Off, Doamne ce emotii am! Imi tremura mainile acum, cand scriu! Ieri trebuia sa-mi vina CM, mai ales ca avusesem simptome: dureri in zona ovarelor, exact ca inainte de CM si sani durerosi. Dar pentru ca nici azi noapte nu mi-a venit, iar mie de obicei nu imi intarzie nici macar o zi, de dimineata am hotarat sa-mi fac un test. Aveam un test Barza in sertarul cu medicamente. M-am dus, am stat vreo 3 minute langa betisor si a aparut o liniuta. M-am gandit ca probabil de data asta imi intarzie ciclul si atata tot. Sotului nu i-am spus ca am facut test ca sa nu-si faca sperante degeaba si apoi sa fie dezamagit. Cand am iesit din baie am aruncat testul la gunoi. Dupa vreo 5 minute m-am intors in bucatarie sa scot din frigider papica pentru servici si ceva imi spunea sa ma mai uit o data la test. L-am luat din gunoi si...2 liniute!!! Nu-mi venea sa cred, mi-au dat lacrimile, au inceput sa-mi tremure mainile. A doua liniuta era palida dar totusi vizibila. Am bagat betisorul inapoi in ambalaj si m-am dus cu el la sot si i l-am pus in palma. Sotu' pe 3 sferturi adormit se uita cand la mine cand la ambalaj, nu pricepea. Pana la urma cand a vazut testul era in culmea fericirii!!! Sambata vreau insa sa refac testul de data asta vreau sa-mi iau un Clear Blue. Credeti ca exista sanse ca testul sa fie pozitiv si totusi sa nu fie sarcina?? Eu sper ca totul sa fie bine! Floriciko, cred ca te urmez la mamici de septembrie-octombrie, mama! Iote ce sincronizare pe capul nostru!!!
I wish I were an angel...
Poze diverse

PamELLA spune:
FELICITARI,anangel_lexi!!!!!!!!!!!!
Sunt sigura ca esti !!!Sa ai o sarcina usoara,un bebe SANATOS si tu sa ai MARE GRIJA DE TINE!!!!
Asteptam vesti si dupa ce faci testul ClearBlue!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

floricika spune:
Anangel!!!!!!
Eu zic ca esti insarcinata!!!!! Nu stiu cum mai ai rabdare sa stai pana sambata, eu mi-am facut inca unul a doua zi dimineata, Clear Blue si tot cu a doua liniuta pala....dar prezenta! Nu imi vine sa cred, ce sincronizare! Felicitari
Claucia dar, eu am castigat prima luna fotograful la miresici
Pamellada, este posibil, eu am fost convinsa ca o sa imi vina ciclu si umblam cu tamponul in geanta pentru ca simteam dureri de burtica si de spate exact ca inainte de menstruatie. In a cata zi a CM esti?
Nunta

PamELLA spune:
floricika,sunt in ziua 23,dar a inceput sa ma ia cu dureri de prin ziua a20-a sau poate chiar mai devreme!
Multumesc pt raspuns!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

ingeras26a spune:
Anangel Lexi, felicitari!!! sa ai o sarcina usoara si frumoasa si un bb sanatos!!!
Pupicei, Ingeras
P.S. Va insotesc si eu oare la mamici? ar fi frumos, pe 16 ian e ziua mea si sapt viitoare ar trebui sa aflu! ce mai cadou ar fi! si este o coincidenta ca tu esti "angel"si eu "ingeras"?
Pupici, Ingeras

lauricipani spune:
Eiiii ce bucurie sa deschid calculiciul si sa gasesc gravidoase!!!!
Felicitari anangel!!!
floricika FELICITARI din tot sufletul, sa fi sanatoasa si sa duci sarcina la termen cu bine!
asi pup si io mult fata frumoasa!
ancule, io zic ca asa o sa fie! La mine oricum vine gravideala si pleaca repede dar tot mai sper! Candida asta nenorocita mi-a dat si mie bataie de cap si m-am facut bine cu Tricomicon.
Vale, gogosar si celelalte, pe unde sunteti??? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Tabitha spune:
anangel: felicitari si iti tinem pumnii ca urmatorul test pe care il vei face sa confirme sarcina.
pamELLA: imi pare rau, dar nu stiu ce raspuns sa-ti dau la intrebare, ca eu o singura data am ramas, dar nu am avut nici un simptom.
ingeras: hai, mama, da si tu o veste buna, ca sa fie fericirea deplina.
Fetelor, s-a deschis sezonul la . Cine se mai inscrie?

anangel_lexi spune:
Ingeras eu sper din tot sufletul sa va "molipsesc" pe toate cu cate un bebel!!! Oricum daca sarcina se confirma este un miracol pentru noi cu atat mai mult cu cat bebele se va naste in jurul zilei de nastere a tatalui meu. Ceea ce inseamna ca tata de acolo de printre ingeri, mi-a trimis si mie un ingerel micut!
I wish I were an angel...
Poze diverse